Ανεβασμα εικόνας

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

Ανεβασμα εικόνας

Δημοσίευση από iffor » 07 Σεπ 2005 15:50

hello στη κοινότητα...!!!

Αν και έχει ξανααναφερθεί το θέμα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.
Στην δουλειά μου, άλλαξαν το pc που χρησιμοποιούσα για τις εφαρμογές μου.
Στον καινούριο πέρασα τα κλασσικά προγραμματακια για την ανάπτυξη σελίδων (php, mysql και apache).
Ας μπώ τώρα στο θέμα...
Για το upload μιας φώτο σε κάποιο server χρησιμοποιούσα το εξής
Σε μία φόρμα είχα το tag
<input type="file" name="pic">
και μετά μέσα από την php διάβαζα την εικόνα με τον εξής τρόπο
$pic=$HTTP_POST_FILES ['pic'] ['tmp_name'];
$pic_name=$HTTP_POST_FILES ['pic'] ['name'];
$pic_size=$HTTP_POST_FILES ['pic'] ['size'];
$pic_type=$HTTP_POST_FILES ['pic'] ['type'];

if ($pic) {

$upfile = "../pics/".$pic_name;

if ($pic=="none"){ $error=1; }
if ($pic_size==0){ $error=2; }
if ( ($pic_type!= "image/pjpeg") && ($pic_type!= "image/gif") ){ $error=3; }
if (!is_uploaded_file($pic)){ $error=4; }
if ( !copy($pic, $upfile)) { $error=5; }

}

και το οποίο πάντα λειτουργούσε!!!!
Τωρα στο καινουριο pc για κάποιο λόγο, τρέχοντας το script-ακι τοπικα, δεν διαβάζει την $HTTP_POST_FILES ['pic'] ['tmp_name']; και τα επακόλουθα....
Και το περίεργο, αν το ανεβάσω στον κεντρικό server, ούτε από εκεί...!!!!

Έχει το script-ακι τίποτα για το οποίο δεν θα πρέπει να λειτουργεί...???
(ενώ λειτουργούσε.... :( )
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Ανεβασμα εικόνας

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 07 Σεπ 2005 16:43

lipov 3 pragmata pou mou erxovte proxira sto mialo pou mporei va simbevouv :P

1) va exeis allaksei php 4.2.x kai pavo opote to array pou briskeis ta files eivai n $_FILES

2) va exeis ksexasei va diloseis encoding type stnv forma kai va mnv tnv stelveis os multy part

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form enctype="multipart/form-data" .... >
</form>
3) va exeis klista ta fileuploads apo to php.ini
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

Ανεβασμα εικόνας

Δημοσίευση από iffor » 07 Σεπ 2005 16:50

Και ο μαγικός αριθμός είναι το Νο 3...!!!!
Χίλια ευχαριστώ μεγάλε...!!!
Η πλάκα είναι γιατί μου ήταν default το
file_uploads = Off
:-?
Τέλος πάντων!

Χίλια ευχαριστώ μεγάλε πάλι γιατί αυτη η μαμακια μου έφαγε το μεσσημέρι...
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

jigas
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 07 Ιαν 2004 15:54
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

Ανεβασμα εικόνας

Δημοσίευση από jigas » 15 Σεπ 2005 02:16

userfull. :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης