ektelesh php molis kaleis thn selida????

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από bilios » 08 Σεπ 2005 18:23

hello!!

...exo mia selida pou kanei generate barcodes, kai thn exo promhtheusei me dynamic data opote den thelo na symplhrono tipota, to mono kako einai oti xreiazetai na patao to "generate"...

epeidh omos ego thelo na thn kano include authn thn selida mesa se mia allh, thelo na mhn xreiazetai na pathso to koumpi, thelo MOLIS thn kalo na kanei execution olo ton kodika automata...

fysika ton kodika ton exo parei apo ena typo apo to mexico pou ton edine tzampa kai ton prosarmosa me ta dika mou thelo, alla ayto den mporo na to kano kai kathos einai php h glossa eipa na rothso edo..

Grafo kai ton kodika giati einai mikros...an vohthaei...

Eyxaristo ek ton proteron...

code:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php require_once&#40;'Connections/kassianfinal.php'&#41;; ?>
<?php
mysql_select_db&#40;$database_kassianfinal, $kassianfinal&#41;;
$query_barcode_query = "SELECT * FROM students ORDER BY student_id DESC";
$barcode_query = mysql_query&#40;$query_barcode_query, $kassianfinal&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
$row_barcode_query = mysql_fetch_assoc&#40;$barcode_query&#41;;
$totalRows_barcode_query = mysql_num_rows&#40;$barcode_query&#41;;
?>
<? require&#40;"core.php"&#41;;?>

<? if &#40;$p_submit == "CONVERT"&#41; &#123;?>
<?
	if &#40;!isset&#40;$p_text&#41;&#41;&#123;
		$p_textEnc = "1234567890";
	&#125; else &#123;
		$p_textEnc = rawurlencode&#40;$p_text&#41;;
	&#125;

	if &#40;!isset&#40;$p_xDim&#41;&#41;&#123;
		$p_xDim = 1;
	&#125;
	if &#40;!isset&#40;$p_w2n&#41;&#41;&#123;
		$p_w2n = 3;
	&#125;
	if &#40;!isset&#40;$p_charHeight&#41;&#41;&#123;
		$p_charHeight = 50;
	&#125;
	
	$p_charGap = $p_xDim;


	$msg="";
	if &#40;!safeStr&#40;$p_bcType, $p_text&#41;&#41;&#123;
		$msg = "Non-Valid characters inside string";
	&#125;

	$dest = "wrapper.php?p_bcType=$p_bcType&p_text=$p_textEnc" . 
		"&p_xDim=$p_xDim&p_w2n=$p_w2n&p_charGap=$p_charGap&p_invert=$p_invert&p_charHeight=$p_charHeight" .
		"&p_type=$p_type&p_label=$p_label&p_rotAngle=$p_rotAngle&p_checkDigit=$p_checkDigit"
?>
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Barcode 2</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<? if &#40;$msg != ""&#41;&#123; ?>
<? echo $msg; ?>
<? &#125; else &#123; ?>
<img src="<? echo $dest;?>" alt="<? echo strtoupper&#40;$p_text&#41;; ?>">
<? &#125; ?>
</BODY>
</HTML>
<? &#125; else &#123; ?>

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Barcode 1</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<FORM METHOD=POST ACTION="barcode.php">
<input type="submit" name="p_submit" value="CONVERT" >
<input name="p_rotAngle" type="hidden" id="p_rotAngle2" value="0">
<input name="p_checkDigit" type="hidden" id="p_checkDigit2" value="Y">
<input name="p_invert" type="hidden" id="p_invert2" value="Y">
<input name="p_label" type="hidden" id="p_label2" value="Y">
<input name="p_type" type="hidden" id="p_type2" value="1">
<input name="p_w2n" type="hidden" id="p_w2n2" value="2">
<input name="p_charHeight" type="hidden" id="p_charHeight2" value="50">
<input name="p_xDim" type="hidden" id="p_xDim2" value="1">
<input name="p_bcType" type="hidden" id="p_bcType2" value="4">
<input name="p_text" type="hidden" id="p_text2" value="<?php echo $row_barcode_query&#91;'booking_num'&#93;; ?>">
</FORM>
</BODY>
</HTML>
<?php
mysql_free_result&#40;$barcode_query&#41;;
?>
<? &#125; ?>

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από bilios » 08 Σεπ 2005 18:25

vasika to topic tora pou to diavasa einai ligo m@l@kia ....alla katalavate ti ennoo....:D

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από mrpc » 08 Σεπ 2005 18:28

Αντί για color και italics, μπορείς όταν γράφεις κώδικα στο forum να χρησιμοποιείς το code tag ;)

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από bilios » 08 Σεπ 2005 18:30

sorry....ontas psarakas.....

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από bilios » 09 Σεπ 2005 00:23

mages DEN PAIZOMAI!!!:D:D:D:D

plaka kano, to elysa to provlhma mou kathos eftiaxna makaronia me kotopoulo!!!!:D:D

pantos opoios thelei ton kodika gia barcode creator as steilei message h na kanei post na ton steilo!

eyxaristo kai problem solved!!!:D

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 09 Σεπ 2005 02:04

Na pas va kaveis eva agiasmo :P

To 80% tov erotiseov pavtos pou mpevouv sto fs va ksereis livete amesa apo aftov pou exei to problima priv kapoios dosei mia apavtisi ...
eivai sav to skovaki ... to grafeis sto xarti kai otav erxete to test dev to xrisimopieis giati to 8imase :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από xultimatex » 09 Σεπ 2005 02:25

bilios έγραψε: plaka kano, to elysa to provlhma mou kathos eftiaxna makaronia me kotopoulo!!!!:D:D

pantos opoios thelei ton kodika gia barcode creator as steilei message h na kanei post na ton steilo!
Εγώ πάλι θέλω να μου στείλεις τη συνταγή με τα μακαρόνια με κοτόπουλο! :lol: Γίνονται ωραία;
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

ektelesh php molis kaleis thn selida????

Δημοσίευση από bilios » 09 Σεπ 2005 02:43

:D:D

etsi einai eraser! apla exasa liga malia mexri na thn vro!!!:D pantos einai enas mikros..orgasmos otan thn vriskeis thn akrh mesa se olo auto to syferto apo kodika..

:D:Doso gia to kotopoulo, pou apo oti katalaves auto thn plhrose meta giati den eixa allou na moirasto thn xara mou....GRAFE!!!

1)sotareis kremydakia...
if (kremydakia == kitrinoroz)
then
2) freskia ntomata....kai kai kai ...
-LOGOKRISIA-

pera apo thn plaka thanks pedes giati kai na mhn thn evriska olo kai kati tha mou grafate..

__________
Billis

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες