mysql_affected_rows()

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RADICAL
Δημοσιεύσεις: 386
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2004 01:07
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

mysql_affected_rows()

Δημοσίευση από RADICAL » 11 Σεπ 2005 15:26

Σε μία σελίδα δείχνω ένα πίνακα μιας βάσης.
Αυτή η σελίδα γίνεται refresh κάθε κάποια λεπτά καθώς κάποια στοιχεία αλλάζουν.

Μπορώ με την mysql_affected_rows() να αλλάζω την εμφάνιση όσων στοιχείων αλλάξαν μετά το refresh? Να δίνω άλλο style ας πούμε?
Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό?

Επίσης, αφού γίνει το query το κρατάει στο buffer?

Ευχαριστώ.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
RADICAL
Δημοσιεύσεις: 386
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2004 01:07
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

mysql_affected_rows()

Δημοσίευση από RADICAL » 11 Σεπ 2005 16:50

Χμ, η mysql_affected_rows() είναι μάλλον άκυρη ε?

Μήπως πρέπει να κρατάω κάπως στο buffer το query και μετά να το κάνω
compare με το επόμενο?

Μήπως κάπως με τις flush functions?

Καμιά συμβουλή κανείς?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

mysql_affected_rows()

Δημοσίευση από xultimatex » 11 Σεπ 2005 17:51

Λέω εγώ τώρα!
Ενα table που θα γίνεται drop με κάθε ανανέωση και θα τοποθετούνται προσωρινά τα στοιχεία που τροποιήθηκαν (όχι ολόκληρα, κάπιο id).
Μη βαρέσετε, ok! Μια ιδέα!
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

mysql_affected_rows()

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 11 Σεπ 2005 20:22

Dev kserw akribos ti domi exouv ta data sou kai ti akribos kaleis diafora sta rows alla isos 8a ntav boliko va peraseis eva timestamp se ka8e row . Kai otav simbevei mia allagi va pervouv oles oi alalges to idio timestamp.
Etsi sigxrovismeva otav givete mia allagi va pervouv
ola ta rows pou exouv allaksei veotero timestamp.

Twra se ka8e refrehs tou script sou va sigkriveis
to timestamp me afto tis basis me kapoio kavova
kai va bgazeis tis allages.

Opos sou eipa dev kserw akribos ti kales allagi sto row
opote dev mporw akribos va perigrapsw tnv diadikasi
gia to av px 8a prepei va exeis kapoio sta8ero eglexo sto diarkes refresh.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
RADICAL
Δημοσιεύσεις: 386
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2004 01:07
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

mysql_affected_rows()

Δημοσίευση από RADICAL » 13 Σεπ 2005 11:55

Μάλιστα, το ψάχνω λίγο με τα timestamps τώρα.

Το συγκεκριμένο είναι κάτι σαν livescore να φανταστείς.
Κάποιος χειριστής αλλάζει τις τιμές σε κάποια πεδία του πίνακα και με κάθε refresh έρχονται οι αλλαγές και γίνονται Highlight.

Μέχρι τώρα είχα ένα επιπλέον πεδίο στη βάση για κάθε πεδίο που μπορεί να αλλάξει το οποίο ανάλογα με το αν γινόταν αλλαγή γινόταν 1 η 0 και μετά μέσα στο script κοίταζα με if και else την τιμή του πεδίου και ανάλογα το έκανα highlight η όχι. Τρέχα γύρευε δλδ. Και μιας και τα πεδία που μπορούν να αλλάξουν αυξάνονται ψάχνω να βρω ένα καλύτερο τρόπο.

Μπορώ κάπως να κρατήσω το πρώτο query στο buffer και να το συγκρίνω με το αμέσως επόμενο που θα γίνει μετά το refresh? Να έχω ας πούμε τα αποτελέσματα σε array και να τα συγκρίνω.

ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες