BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 16 Σεπ 2005 02:16

hello!!

exo ena barcode scanner kai exo hdh dhmiourghsei site pou dinei barcode image se kathe xrhsth...fysika yparxei sql apo piso me polla stoixeia gia ton kathena...

h erothsh einai mporo na dhmiourghso mia forma pou tha diavazei to input tou barcode scanner??

oxi apla to exo googlisei...to exo xekinaxei alla oxi kati sovaro...

ti lete??

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Σεπ 2005 02:43

epidi dev kserw tnv logiki piso apo to barcode 8a pw eva aplo givete ... alla giati va to kaveis me php ?

Pavtos av iparxei algori8mos gia afti tnv diadikasia givete kai me php alla dev kserw av oi xrovoi eivai apodektoi
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 16 Σεπ 2005 02:58

h logikh piso apo auto einai na diavazo me to pistoli mou p.x. thn karta tou xrhsth kai na parousiazei mprosta mou ta ypoloipa stoixeia tou..tha hthela auto na ginetai se mia sygekrimenh selida logo kai sql pou exei ta stoixeia,

apo oti katalava omos(mporei kai logo kourashs..) mia aplh efarmogh pou na kanei interact me thn sql kai merikes egrafes tha mou eftane...

oti xereis file eraser rixto...i am out of luck edo kai 2 meres...

thanks man..again:D

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 16 Σεπ 2005 03:00

diekrinish gia na apofugoume lathoi..

to site mou exei hdh barcode generator, apla thelo kati (elpizo php...) pou na anoigei diaulo me ena "pistoli"(barcode scanner) kai na diavazei to input pou dinei(dhladh to barcode...)

Άβαταρ μέλους
beredim
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 28 Ιαν 2004 10:04

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από beredim » 16 Σεπ 2005 10:14

Το scanner κάνει και decode του barcode που διαβάζει?
ΠΑ ΒΩ ΚΑΙ ΚΙΝΩ ΤΑΝ ΓΑΝ

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 16 Σεπ 2005 10:47

nai, auta einai automata, yparxoun kapoia format, code 39, code 93 kai alla. ta diavazei...

vrhka kati kai sto manual ths PHP alla den poly katalava ti akrivos kanei...

AlexanderTheGr
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2003 04:22
Επικοινωνία:

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από AlexanderTheGr » 16 Σεπ 2005 11:05

An kaneis mia selida me ena mono pedio sto opoio tha eisageis to barcode me to pistoli den sou douleyei?

Synithos ta barcode pistolia mazi me to arthmo xtypane sto telos ton ENTER gia tin eisafogi(ayto pou douleyo ego toulaziston stin douleia to kanei).

Ara apo stigmi pou tha xtypsei to enter tha kanei tin anazitisei pou thes.

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 16 Σεπ 2005 11:16

geia sou re alexander, o agaphmenos mou einai...;)

tora gia auto pou les dose plhrofories!!!

dosee!! to thema einai oti den vrisko programma na mou deixnei kan ti diavazei to pistoli...
mallon den xrhshmopoihte web efarmogh alla kana VB programataki..

AlexanderTheGr
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2003 04:22
Επικοινωνία:

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από AlexanderTheGr » 16 Σεπ 2005 11:21

Κοιτα το πιστολι το δικο μου συνδεετε παραλληλα με το πληκτρολογιο (με ειδικου καλωδιου) και στελνει εντολη στο πληκτρολογιο για να τυπωσει τους χαρακτηρες. Δηλ δεν θελει καν ειδική εφαρμογή. Εσυ τωρα δεν ξερω καν τι πιστολι εχεις...

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 16 Σεπ 2005 13:44

etso einai alexander, to diko sou pistoli einai PS2 gia auto, to diko mou einai serial kai thelei alles diadikasies, pantos vrhka lysh kai an kapios thelei vohteia na steilei na tou po.

thanks pantos alexander!!

P.S.: se th efarmogh to xrhshmopoieis to pistolaki sou;) einai VB h web efarmogh?

AlexanderTheGr
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2003 04:22
Επικοινωνία:

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από AlexanderTheGr » 16 Σεπ 2005 14:00

bilios έγραψε:etso einai alexander, to diko sou pistoli einai PS2 gia auto, to diko mou einai serial kai thelei alles diadikasies, pantos vrhka lysh kai an kapios thelei vohteia na steilei na tou po.

thanks pantos alexander!!

P.S.: se th efarmogh to xrhshmopoieis to pistolaki sou;) einai VB h web efarmogh?

Στην δουλεία το έχω. Δουλεύω σε service κινητών τηλεφώνων και το χρησημοποιό να διαβαζω τα ΙΜΕΙ των συσκευών που μου έρχονται. Η έφαρμογη cleint (δεν είμαι σιγουρος σε τι γλωσσα ειναι γραμμένη Νομίζω C++) η οποία έχει προσβαση στην βάση δεδομένων (Oracle).

Το θέμα των barcodes με ενδιεφαρε διότι στην πτυχιακή σαν θέμα είχα τα Barcodes. Μαλιστα απο το βιβλιο που αναλυει όλα τα είδη των Barcodes είχα φτίαξει και προγραμμα σε VB η οποία εκτύπωνε ολα τα είδη των Barcodes.

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 16 Σεπ 2005 14:13

an thes, epeidh kai emena h ptyxiakh mou einai :D:D kai epeidh mporei kai na exo ektyposei kai diavasei kamia 345 selides gia to thema, (to pos mporo na tous dhmiourghso..) mporo na sou doso kai kodika gia dhmiourgia akomh kai meso web efarmoghs, olo php..

exei polla site pantos pou pragmateuontai to antikeimeno auto..

oti thes pes..

Billis

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από fafos » 16 Σεπ 2005 16:56

Auto to provlhma bilios to synanthsame me ton grjava gia mia efarmogh pou feiaxname gia ena magazi kinhton.. to provlhma mas htan diplo afou ektos apo to stock number pou einai stathero gia kathe eidos eprepe na diavazei kai ton barcode tou kathe thlefonou pou htan monadikos gia kathe syskeyh..

Kaname loipon to ekshs:

Thn anagnosh tou barcode thn ekane mia efarmogh php (kati san thn dikh sou) alla olh thn douleia thn ekane ena programmataki se java to opoio eperne ta stoixeia ths formas (ton monadiko arithmo ths syskeyhs sthn periptosh mas) kai edine thn adeia na doulepsei sthn vash o pelaths opos hthele (gia texnikh yposthriksh kyrios)..
Dystyxos authn thn efarmogh den mporo na sthn doso logo tou oti o anthropos thn exei plhrosei.. Aplos sto anafero gia na psakseis na vreis thn diadikasia auth giati oso kai na psaksame mono me php den kataferame tipota, logo emplokhs kai allon parametron pou hthele o pelaths (p.x. logs eisodon, statistika klp).. Ypopsin oti auth h efarmogh doulevei kai offline efoson to epithymei o diaxeirisths..

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

BARCODE mporo na elegxo me PHP?

Δημοσίευση από bilios » 18 Σεπ 2005 01:07

file fafos sthn idia logikh kinoume an kai to na anoiksei forma gia edit h gia diavasma to exo xeperasei, me php, mporei isos na enoeis kati allo pio dyskolo alla ego dino barcode se forma, kanei connect me sql, me ena if deixnei ta stoixeia tou user kai an thelo(automata h mh..) vazei as poume mia parousia, h oti allo thelo, fysika to idio isxuei kai gia edit opoioudhpote user(h proiontos an thes sthn periptosh sou) epishs to barcode creator pou exo(kai ego apo ena typo sthn paraguay to phra to arxiko kai doulepsa pano tou ;) ) pairnei kai dhmiourgei on the fly oti arithmo thes opote mporei na sas vohtheisei kapos an thn psaxnete akomh..

krima pou den mporeis na doseis to javaki..tha vohtouse alla its ok vlepontas kai kanontas tha ta vroume ola :D

oti thes edo eimai!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες