ερώτηση για admin pages (αισθητικοί και πρακτικοί λόγοι)

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
andrip
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 03 Σεπ 2005 23:05

ερώτηση για admin pages (αισθητικοί και πρακτικοί λόγοι)

Δημοσίευση από andrip » 17 Σεπ 2005 14:41

Ψιλοχαζή ερώτηση αλλα έχω δημιουργήσει μία σελίδα και έχω φτιάξει και admin pages. Απλα δεν ξέρω που να βάλω το κουμπάκι για να με οδηγεί εκει. Να το έχω στην κεντρική σελίδα ή να το βάλω στην πρώτη που δείχνει το 'καλωσήρθατε' και διαλέγεις και γλώσσα;

Οι αν έχετε άλλες ιδέες

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

ερώτηση για admin pages (αισθητικοί και πρακτικοί λόγοι)

Δημοσίευση από cdhyper » 17 Σεπ 2005 16:17

Αμα ο admin είναι ένας ή το πολύ 3-4 δε χρειάζεται να το βάλεις πουθενά public. Πες του admin (ο οποίος προφανώς σου ζήτησε να του φτιάξεις την εφαρμογή για λογαριασμό του) το url να το βάλει bookmark στο pc του. Γιατί να θέλεις να βγάλεις public το admin link;

Από,τι κατάλαβα έχεις και εισαγωγική σελίδα. Βγάλτη τελείως παρεπιπτόντως :)
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

ερώτηση για admin pages (αισθητικοί και πρακτικοί λόγοι)

Δημοσίευση από chchrist » 17 Σεπ 2005 18:09

Εγώ δεν έχω καθόλου κουμπάκι.Έχω μια φόρμα για user login και απλά με μια function admin_check() που έχω κάνει κατα την σύνδεση του user κάνω check στην database αν είναι admin και του εμφανίζω την σελίδα των admin.

andrip
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 03 Σεπ 2005 23:05

ερώτηση για admin pages (αισθητικοί και πρακτικοί λόγοι)

Δημοσίευση από andrip » 17 Σεπ 2005 19:28

λές να τη βγάλω τελείως την εισαγωγική ε; και γλώσσες να αλλάζει απο το κυρίως site?
Εγώ δεν έχω καθόλου κουμπάκι.Έχω μια φόρμα για user login και απλά με μια function admin_check() που έχω κάνει κατα την σύνδεση του user κάνω check στην database αν είναι admin και του εμφανίζω την σελίδα των admin.
δεν έχω βάλει χρήστες στο site ειναι free (χαχα) οπότε θα κάνει πολύ μπαμ να το βάλω κατευθείαν το login

Βασικά η σελίδα δεν είναι για κάποιον, για πτυχιακή το έκανα και δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να πω στον καθηγητή μου για το url ή να το βάλω κάπου να φαίνεται

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

ερώτηση για admin pages (αισθητικοί και πρακτικοί λόγοι)

Δημοσίευση από bilios » 18 Σεπ 2005 01:16

apo oti katalava auta ta lamogia oi kathightes mas vazoun na kanoume thn vromodouleia kai kounane ton kafe tous autoi!!!:D:D:D

andrip mporeis na valeis ena koumpaki outos h allos kai na klhdoseis kai thn selida tou admin oste na mpainoun mono autoi pou prepei...

ego etsi thn ekana gia ton kathighta mou ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες