Links se flash movie .

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
ALR
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1712
Εγγραφή: 09 Απρ 2005 17:30

Links se flash movie .

Δημοσίευση από ALR » 18 Σεπ 2005 00:34

Έχω μια Flash movie και μέσα περίπου 11 Symbols ..Πχ ένα symbol που λέει home , ένα άλλο που λέει "σύνδεσμοι" και ένα άλλο που λέει "Forum" .

Μπορώ να βάλω ένα λινκ σε κάθε ένα Symbol ξεχωριστά της επιλογής μου , ώστε να πηγαίγουν τον χρήστη με ένα κλίκ σε μια σελίδα της επιλογής μου ;
Και αν ναι, πώς ;
Εννοείται όλα αυτά με το πρόγραμμα macromedia Flash.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων ![/img]
Γίνονται πραγματάκια

Άβαταρ μέλους
zabounis
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 20 Σεπ 2005 01:20
Τοποθεσία: Αθήνα

Links se flash movie .

Δημοσίευση από zabounis » 20 Σεπ 2005 01:28

Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να μετατρέψεις τα symbols που έχεις σε Button symbols και ύστερα θα κάνεις το εξής:
Θα επιλέξεις το πρώτο symbol που έχεις (απλά κλικ για να το μαρκάρει, και ύστερα θα ανοίξεις το ActionScript πανελ (εκέι που γράφουμε τον κώδικα actionscript) και θα γράψεις:

on (press) {
getURL("http://www.xxxxxxxxxxx.com");
}
Computer Music Production
www.sv1lh.net/zabounis
www.zabounis.awmn

Άβαταρ μέλους
mike01
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 12 Ιούλ 2006 11:31

Links se flash movie .

Δημοσίευση από mike01 » 12 Ιούλ 2006 12:24

on (release)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες