anagnorisi flash player

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 18 Σεπ 2005 20:20

pedia ftiaxno ena index page pou tha theli flash player 8 gia na doulepsi. ti kodiko prepi na grapso sto html gia na kani apo mono tou anagnorisi flash player kai an o episkeptis den exi to flash player 8 na ton perni se alli selida?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από Knorcedger » 18 Σεπ 2005 20:42

Με αυτη την εντολή βρίσκεις τι έκδοση του flash player χρησιμοποιεί ο επισκέπτης
System.capabilities.version
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 18 Σεπ 2005 21:09

se pio meros tou kodika html prepi na mpi?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από Knorcedger » 18 Σεπ 2005 21:18

Μέσα στο flash θα μπει.
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 18 Σεπ 2005 21:33

vre Knorcedger kenourgios ime sto flash voitha ligo:-) an mporis gine ligo pio analitikos ke dose mou olo ton kodiko pls.

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από Knorcedger » 18 Σεπ 2005 22:14

there u go my friend
Συνημμένα
flashversion.rar
(4.75 KiB) Μεταφορτώθηκε 351 φορές

flashversion.swf [ 272 Ψηφιολέξεις | Προβλήθηκε 1208 φορές ]

Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 18 Σεπ 2005 23:18

Knorcedger se efxaristo poli. etsi opos to metatrepsa ine sosto?

fire = System.capabilities.version;
fire = fire.substr(4, 1);
if (fire == "8") {
gotoAndPlay("Scene 2", not_set_yet);
} else {
version.text = "still flash 7?";
}

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 18 Σεπ 2005 23:19

kapio lathos prepi na exi o kodikos giati se flash player 7 mou pezi mono oso ine compatible me to flash player 7 ke den grafi "still flash 7?"

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από Knorcedger » 19 Σεπ 2005 02:28

Φίλε μου, το αρχείο που σου έδωσα λειτουργεί σωστά.

Τεσταρισμένο και σε stand alone player και σε browser
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 19 Σεπ 2005 04:59

to diko sou sosta litourgi opos to metatrepsa ego kapio lathos exi

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από Knorcedger » 19 Σεπ 2005 05:40

δεν παίζει γιατί δεν έχεις ορίσει σε ποιο frame της scene 2 να πηγαίνει

Το σωστό θα ήταν
gotoAndPlay("Scene 2", 1);
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 19 Σεπ 2005 07:19

ke etsi den litourgi sosta pale!:-(

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από Knorcedger » 19 Σεπ 2005 07:45

Ο κώδικας στο scene 1

Κώδικας: Επιλογή όλων

stop();
fire = System.capabilities.version;
fire = fire.substr(4, 1);
if (fire == "8") {
	 gotoAndPlay("Scene 2", 1);
} else {
	version.text = "still flash 7?";
}
και στο scene 2 απλά βάλε ένα stop();

P.S. Προσωπικά, δεν χρησιμοποιώ ποτέ scenes. ένα scene μου φτάνει και μου περισσευει
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 19 Σεπ 2005 15:20

afou den xrisimopias scenes pos tha ekanes na sou emfanizi diaforetika video me vasi to flash player ke oxi apla ena kimeno?

Άβαταρ μέλους
apoel
Δημοσιεύσεις: 350
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2005 23:46
Επικοινωνία:

anagnorisi flash player

Δημοσίευση από apoel » 19 Σεπ 2005 15:27

efxaristo poli Knorcedger ise ke o protos doulepse!!!!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες