Install album coppermine

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Install album coppermine

Δημοσίευση από EkLekTos » 04 Οκτ 2005 03:13

Κάνω install το Install album coppermine και στην φόρμα που συμπληρώνω μου λέει να βάλω ένα ImageMagick

Κώδικας: Επιλογή όλων

Coppermine can use the ImageMagick 'convert' program to create thumbnails. Quality of images produced by ImageMagick is superior to GD1 but equivalent to GD2.

If ImageMagick is installed on your system and you want to use it, you need to input the full path to the 'convert' program below. On Windows the path should look like 'c:/ImageMagick/' (use / not \ in the path) and should not contain any space, on Unix is it something like '/usr/bin/X11/'.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Install album coppermine

Δημοσίευση από tix-3- » 04 Οκτ 2005 05:06

τοπικα θελεις να το κανεις η στον server σου.
Αν δεν ειναι τοπικα μιλα με την εταιρια που σου κανει hosting.
Αν ειναι τοπικα κατεβασςε το απο εδω http://www.imagemagick.org/script/index.php

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Install album coppermine

Δημοσίευση από EkLekTos » 04 Οκτ 2005 10:27

Όχι εν είναι τοπικά...
Δεν υπάρχει λόγος να μηλήσω με την εταιρία γιατί το mod μου ζητάει να βάλω αυτό, και δεν ξέρω τι ακριβώς να βάλω..Επειδή ο cordis χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή ίσως ξέρει..
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Install album coppermine

Δημοσίευση από fafos » 04 Οκτ 2005 17:45

Sthn egkatastash tou coppermine den einai ypoxreotiko to imagemagick, mporeis na valeis h to GD h to imagemagick.. Oi perissoteroi servers exoun to GD opote epelekse auto..
(sto phpinfo tha deis an exeis gd h trekse to parakato script gia na deis an exeis GD:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
if &#40;function_exists&#40;'imagecreate'&#41;&#41; &#123;
   echo "GD Library is enabled <br>\r\n<pre>";
   var_dump&#40;gd_info&#40;&#41;&#41;;
   echo "</pre>";
&#125; else &#123;
   echo 'Sorry, you need to enable GD library first';
&#125;
?>

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Install album coppermine

Δημοσίευση από EkLekTos » 05 Οκτ 2005 03:31

Ευχαριστώ fafos γιατην απάντηση και την βοήθεια...
τελικά δεν χρειάζεται να το κάνω γιατι μόλις είδα ότι το έχω στο fantastico...
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες