Δύσκολη Ερώτηση

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
EniGma_S
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 03 Αύγ 2005 16:10

Δύσκολη Ερώτηση

Δημοσίευση από EniGma_S » 04 Οκτ 2005 11:33

Θέλω να κάνω κάτι και δε ξέρω αν και κατα πόσο γίνεται..

σε μια εφαρμογή Flash με βίντεο θέλω να εναλλάσονται ακριβώς κάτω απο το βίντεο κάποιες εικόνες αλλά σε συγκεκριμένους χρόνους.. δηλαδή πχ στο 1ο λεπτο βίντεο να φαίνεται μια εικόνα, στο 1:30' άλλη και στο 2:40 άλλη..
Υπάρχει κάποιος κώδικας ActionScript με time delay ή κάτι ανάλογο?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Δύσκολη Ερώτηση

Δημοσίευση από Knorcedger » 04 Οκτ 2005 12:02

Αν το βίντεο βρίσκεται μέσα στο flash (το έχεις κάνει import) απλά βρες το frame στο οποίο θες να βγαίνει η εικόνα και βάλτην σε ένα άλλο layer.

Αν το βίντεο γίνεται stream, εκεί τα πράγματα δυσκολευουν λίγο. Μπορείς να βάλεις έναν μετρητη που να αυξάνεις κάθε δευτερόλεπτο, αλλα αν υπάρχει lag στο κατεβασμα του βιντεο, τότε προφανως δεν θα υπάρχει συγχρονισμός.

ίσως υπάρχει και κάποια άλλη καλύτερη λύση, αλλα δεν μου έρχεται κάτι άλλο αυτη τη στιγμή
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

EniGma_S
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 03 Αύγ 2005 16:10

Δύσκολη Ερώτηση

Δημοσίευση από EniGma_S » 04 Οκτ 2005 12:14

Αν το βίντεο βρίσκεται μέσα στο flash (το έχεις κάνει import) απλά βρες το frame στο οποίο θες να βγαίνει η εικόνα και βάλτην σε ένα άλλο layer.
Αυτό είχα σκεφτεί κ εγώ σα πιο απλή λύση αλλά είναι χρονοβόρο γιατί έχω ακριβώς τους χρόνους οπότε αν υπήρχε κώδικας θα με βόλευε..
μετα σκεφτόμουν μήπως τα αρχεία βίντεο είναι εξωτερικά οπότε πάλι δε γίνεται
Αν το βίντεο γίνεται stream, εκεί τα πράγματα δυσκολευουν λίγο. Μπορείς να βάλεις έναν μετρητη που να αυξάνεις κάθε δευτερόλεπτο, αλλα αν υπάρχει lag στο κατεβασμα του βιντεο, τότε προφανως δεν θα υπάρχει συγχρονισμός.
ο μετρητής πως γίνεται??

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Δύσκολη Ερώτηση

Δημοσίευση από Knorcedger » 04 Οκτ 2005 12:31

Κώδικας: Επιλογή όλων

i = 0;
setInterval(function(){
    i++;
},1000);
so simple :D
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

EniGma_S
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 03 Αύγ 2005 16:10

Δύσκολη Ερώτηση

Δημοσίευση από EniGma_S » 04 Οκτ 2005 15:32

Βρήκα ακριβώς αυτό που ζητούσα εδώ
http://www.macromedia.com/devnet/flash/ ... reso.html#

μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε κανέναν άλλο..

ευχαριστώ Knorcedger

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες