fortoma panw apo to site

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spithas
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 23 Δεκ 2003 16:53
Τοποθεσία: Alexandroupoli

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από spithas » 09 Οκτ 2005 17:41

teleftea erwtisi gia afton ton mina :)

pws ginete afto to eipoio exei i tellas sto site tis na fortonei flash panw apo to site . pande www.tellas.gr kai deste xerei kanenas pws ginete afto? einai java i php ?
Συνημμένα
www.tellas.gr.jpg

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από greekbytes » 09 Οκτ 2005 21:08

δοκίμασε να βάλεις το flash σου μέσα σε ένα div κάπως έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="position&#58;absolute;top&#58;200px;left&#58;200px">
<!-- εδώ ο κώδικας για το flash -->
</div>
Δες και το source του tellas.gr, έτσι το κάνει κι αυτός..

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="webover" style="margin&#58; 0px;position&#58;absolute; width&#58;200px; height&#58;115px; z-index&#58;2; visibility&#58;hidden;">
<!-- εδώ ο κώδικας για το flash -->
</div>

Άβαταρ μέλους
spithas
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 23 Δεκ 2003 16:53
Τοποθεσία: Alexandroupoli

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από spithas » 10 Οκτ 2005 11:11

nai alla pou tha mboun olla afta kai en miti allo ti einai to div ?

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από greekbytes » 11 Οκτ 2005 10:15

Μην ανοίγεις δεύτερο topic για το ίδιο θέμα! :wink:
Το συγκεκριμένο το μεταφέρω στο forum για HTML & CSS και το δεύτερο topic το έσβησα.

:idea: Σχετικά με το tag div δες εδώ: http://www.w3schools.com/tags/tag_div.asp

Τον κώδικα βάλτον οπουδήποτε μέσα στο <body> (κατά προτίμηση στην αρχή), αν θες να φτιάξεις μία διαφήμιση σαν της tellas πρόσθεσε και το visibility:hidden; όπως το έχει και στο site της.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από fafos » 11 Οκτ 2005 16:23

To sygkekrimeno pop einai apotelesma kapoiou programmatos Advertiser, kati analogo me auto pou exei to fs gia na emfanizei ta banners. Sthn php to poio gnosto programma (free) einai to phpadsnew. H Tellas an den kano lathos xrhsimopoiei mia analogh yphresia ths doubleclick.com ..

Άβαταρ μέλους
spithas
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 23 Δεκ 2003 16:53
Τοποθεσία: Alexandroupoli

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από spithas » 13 Οκτ 2005 18:43

den mboresa na ta vrw tipota sxetika me afto pou thelw . eseis pou to exete dei afto egw oute ena tutorial mboresa na brw

Άβαταρ μέλους
spithas
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 23 Δεκ 2003 16:53
Τοποθεσία: Alexandroupoli

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από spithas » 14 Οκτ 2005 13:15

vrikes tipota? greekbytes

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από greekbytes » 14 Οκτ 2005 17:12

Τι εννοείς; Ο κώδικας που σου έδωσα λειτουργεί αν εκεί που λέει <!-- εδώ ο κώδικας για το flash --> βάλεις τον κώδικα που εμφανίζει το .swf σου.. Τον κώδικα για εμφάνιση flash μπορείς να τον βρεις εδώ: http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=8972

Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από KGP » 15 Οκτ 2005 03:48

layer banner einai pou vgenei mesa apo 1X1 pixel code...psakse na ton vreis kai tha deis pos douleuei.

apli technologia einai
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

freds
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: 24 Φεβ 2005 16:11

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από freds » 05 Νοέμ 2005 20:11

Ανοίγω πάλι το θέμα...
Το Flash λειτουργεί όπως το είπε ο greekbytes... όμως έχω κάποια προβήματα. Το κουμπάκι που κλείνει το flash δεν λειτουργεί, παρόλο που το ίδιο κουμπάκι το χρησιμοποιώ σε άλλο flash full screen και λειτουργεί κανονικά. Ο κώδικας που χρησιμοποιώ είναι

Κώδικας: Επιλογή όλων

on &#40;release&#41; &#123;
	fscommand&#40;"quit"&#41;;
&#125;

Πως μπορώ να το κάνω διαφανές το background πχ όπως εδώ

http://www.jahreswagenpool.de/

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

freds
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: 24 Φεβ 2005 16:11

fortoma panw apo to site

Δημοσίευση από freds » 09 Νοέμ 2005 10:12

mipos tha prpepei na kano neo thema?

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες