Απορία για Error σε C++ Builder

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
anatoli
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 27 Σεπ 2005 20:04
Τοποθεσία: Greece

Απορία για Error σε C++ Builder

Δημοσίευση από anatoli » 13 Οκτ 2005 13:36

Κατα την εκτέλεση του προγράμματος μου βγάινει αυτό το λάθος:
[Linker Error] Unresolved external '__fastcall TfrmMain::calEndPeriodClick(System::TObject *)' referenced from C:\PROGRAM FILES\BORLAND\CBUILDER6\PROJECTS\CALEDAR\UNIT1.OBJ


Στη βοήθεια βρήκα ότι υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ συναρτήσεων C kai C++ Builder ή κάτι τέτοιο. Βασικά μου λέει ότι είναι και fatal error! Άν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ας μου πεί κάτι να ξεκολλήσω...

Ευχαριστώ..

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Απορία για Error σε C++ Builder

Δημοσίευση από dva_dev » 16 Οκτ 2005 21:33

Εχω μια υποψία ότι στην φόρμα σου (frmMain την ονομάζεις; ) έχεις βάλει κάποιο κουμπάκι (calEndPeriod) και έχεις πειράξει την δήλωση για το Click event στον header της function (ή την έχεις σβήσει εντελώς χωρίς όμως να έχεις αφαιρέσει αντίστοιχα και το κουμπάκι).
Τσεκάρισε μήπως έχεις κάνει κάποιες τέτοιες ενέργειες.

anatoli
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 27 Σεπ 2005 20:04
Τοποθεσία: Greece

Απορία για Error σε C++ Builder

Δημοσίευση από anatoli » 17 Οκτ 2005 16:06

Αυτό που λές είναι, αλλα συμβαίνει το εξής: Δεν το πείραξα απλά κάνω κάτι και εξαφανίζεται η συνάρτηση calEndPeriod όταν βάζω κάποια ακόμη στοιχεία στη φόρμα. Η δήλωση της συνάρτησης παραμένει εκεί....κάποια στιγμή θα το βρώ. Το θέμα είναι ποιά στιγμή...Ευχαριστώ
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες