αντιγραφη δεδομενων ξεχωριστης database

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

αντιγραφη δεδομενων ξεχωριστης database

Δημοσίευση από nickred » 14 Οκτ 2005 01:21

καλησπερες,

εχουμε και λεμε....παρακατω ειναι ενα μερος του κωδικα που διαβαζει δεδομενα του forum, που ειναι ενσωματωμενο με το phpnuke:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$result1 = sql_query("SELECT t.topic_id, t.topic_last_post_id, t.topic_title, f.forum_name, f.forum_id FROM ".$prefix."_bbtopics t, ".$prefix."_bbforums f where t.forum_id=f.forum_id and f.auth_view=0  ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 20", $dbi);
εχω αντιγραψει τα δεδομενα του forum σε καθαρο phpbb. Αυτο που θελω να κανω ειναι να παιρνω τα δεδομενα του phpbb και να τα εμφανιζω στο phnuke.

Εχετε καμια ιδεα?

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

αντιγραφη δεδομενων ξεχωριστης database

Δημοσίευση από nickred » 16 Οκτ 2005 15:05

τελικα βρηκα λυση με το παρακατω κωδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

$p_user="username";
$p_pass="pass";
$p_db="dbname";
$p_host="localhost";
$p_prefix="phpbb";

$n_user="$dbuname";
$n_pass="$dbpass";
$n_db="$dbname";
$n_host="$dbhost";
$n_prefix="$prefix";

//connect to db's
$p_con=mysql_connect($p_host,$p_user,$p_pass);
$n_con=mysql_connect("localhost","user","pass"); 

global $dbi, $sitename, $admin, $ThemeSel;
mysql_select_db($p_db,$p_con); 
πιστευω θα φανει σε πολλους χρησιμο...

μου βγαζει ενα λαθακι ομως

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /includes/sql_layer.php on line 286

ξερει κανεις τπτ?

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

αντιγραφη δεδομενων ξεχωριστης database

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Οκτ 2005 15:21

Stnv line 286 tou sql_layer.php
exeis mia function mysql_fetch_row pou pervei eva orisma ... eva query resource

kapou pio pavo dld exeis eva $resource = mysql_query() me mia paromia domi

To query afto eivai eva SELECT kati
kai exei ekei kapoio la8os me apotelesma
va miv fervei valid resource piso sto mysql_fetch_row
kai va xtipaei
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high


Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

αντιγραφη δεδομενων ξεχωριστης database

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 17 Οκτ 2005 09:53

mporei va pirakses kapoia metabliti pou xrisimopiei to query
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

panino
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 20 Οκτ 2005 15:19

αντιγραφη δεδομενων ξεχωριστης database

Δημοσίευση από panino » 20 Οκτ 2005 15:42

dokimase :
error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE ^ E_WARNING);
sto config.php

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

αντιγραφη δεδομενων ξεχωριστης database

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 21 Οκτ 2005 00:03

panino afto pou protiveis dev eivai lisi tou problimatos omos eivai apla evas tropos va kripseis ta la8i.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης