provlima me pctv sat

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panos1967
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 20:06
Τοποθεσία: rodos

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από panos1967 » 15 Οκτ 2005 11:51

kalimera.exo provlima me pctv sat.ean kapios kseri apo doriforika as apantisi plz :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από manolism » 15 Οκτ 2005 12:25

Αν έβαζες και πιο περιγραφικούς τίτλους....

:P

Άβαταρ μέλους
panos1967
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 20:06
Τοποθεσία: rodos

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από panos1967 » 15 Οκτ 2005 14:01

lunarmedia έγραψε:Αν έβαζες και πιο περιγραφικούς τίτλους....

:P[/quote kalimera.diladi ti pio perigrafikous? ean kapios kserei apo doriforika se pc ok .

Άβαταρ μέλους
MichalisS
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2372
Εγγραφή: 03 Ιαν 2005 23:50

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από MichalisS » 15 Οκτ 2005 14:10

Δηλαδή εκείνο το "Καλημέρααααα" αν μπορούσες να το έκανες "Πρόβλημα με pctv sat"; :P

Άβαταρ μέλους
panos1967
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 20:06
Τοποθεσία: rodos

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από panos1967 » 15 Οκτ 2005 14:20

MatrozoC έγραψε:Δηλαδή εκείνο το "Καλημέρααααα" αν μπορούσες να το έκανες "Πρόβλημα με pctv sat"; :P
a ok .provlima me pctv sat :D :D :D :D :D :D

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από deninho » 21 Οκτ 2005 22:20

Τι είδους πρόβλημα; Είναι αρκετά γενικό έτσι όπως το θέτεις...

Άβαταρ μέλους
panos1967
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 20:06
Τοποθεσία: rodos

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από panos1967 » 22 Οκτ 2005 17:12

dionyssis1 έγραψε:Τι είδους πρόβλημα; Είναι αρκετά γενικό έτσι όπως το θέτεις...
kalimera file mou. to provlima einai oti to pc den anagnorizei tin karta . {windows xp pro}f. to software doulevei alla den mou katevazei kanalia . einai san na min exei sima apo ton doriforo. kamia idea ean exeis se ti na ofeilete to provlima kalodexoumeni.ty

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από deninho » 23 Οκτ 2005 14:23

Δεν αναγνωρίζει την κάρτα; Δηλ την έβαλες, άνοιξες το PC, μπήκες στα Παράθυρα, και δεν έκανε εγκατάσταση Driver;;; Αν, ναι εκεί είναι το πρόβλημα :lol: Έχεις δοκιμάσει να τη βάλεις σε pc φίλου σου; Τι έγινε εκεί;

Άβαταρ μέλους
panos1967
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 20:06
Τοποθεσία: rodos

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από panos1967 » 23 Οκτ 2005 15:48

dionyssis1 έγραψε:Δεν αναγνωρίζει την κάρτα; Δηλ την έβαλες, άνοιξες το PC, μπήκες στα Παράθυρα, και δεν έκανε εγκατάσταση Driver;;; Αν, ναι εκεί είναι το πρόβλημα :lol: Έχεις δοκιμάσει να τη βάλεις σε pc φίλου σου; Τι έγινε εκεί;
kalispera.oxi den tin dokimasa se allo pc .les na ta epekse i kartoula? kai kati allo pou skeftome einai mipos to oti exo kai karta tv analigiki sto pc den tin anagnorizi?ty. :hammer: :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από fiskilis » 23 Οκτ 2005 22:12

εχει τον σωστο προσανατολισμο η δορυφορικη κεραια ?
τι lnb εχεις ?
τι πιατο εχεις ?
ποιον δορυφορο σκοπευεις ?
ποιος εβαλε την κεραια ?
με τι οργανο ?
τι σημα κατεβασε ?
εκανες δοκιμη με απλο ψηφιακο δεκτη σε τηλεοραση ?
τι καλωδιο ερχεται απο επανω ?

αυτα προς το παρον για απαντησε να δουμε που ειναι το προβλημα

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από deninho » 23 Οκτ 2005 22:27

panos1967 έγραψε: to provlima einai oti to pc den anagnorizei tin karta.
Αυτό είναι το πρώτο και κύριο πρόβλημα... Καινούρια είναι η κάρτα; Αν, όχι παλίοτερα έπαιζε;; Δοκίμασε να τη βάλεις σε pc κάποιο γνωστού, ή τέλος πάντων κάποιο άλλο pc

Άβαταρ μέλους
panos1967
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 20:06
Τοποθεσία: rodos

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από panos1967 » 24 Οκτ 2005 19:17

fiskilis έγραψε:εχει τον σωστο προσανατολισμο η δορυφορικη κεραια ?
τι lnb εχεις ?
τι πιατο εχεις ?
ποιον δορυφορο σκοπευεις ?
ποιος εβαλε την κεραια ?
με τι οργανο ?
τι σημα κατεβασε ?
εκανες δοκιμη με απλο ψηφιακο δεκτη σε τηλεοραση ?
τι καλωδιο ερχεται απο επανω ?

αυτα προς το παρον για απαντησε να δουμε που ειναι το προβλημα
kalispera.ok gia na apantiso se ola ta eritimata sou mazi tha sou po oti me tin idia keraia kai to idio fisika kalodio to nova doulevei kanonika.to provlima mou einai apo to pc.ti nomizo tora.tin karta tin eixa kai paleotera sto pc kai douleve.alla eixa ligi ram [512] kai ta kanalia kolagane ok?tin evgala kai tora pou exo ram 1.2 tha eprepe na doulevei kanonika.to grafei sto prospektous tis kartas oti prepei na exeis pano apo 1g ram.me ta drivers tis kartas kati pezete kai den mporo na katalavo ti einai ayto.ty :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
panos1967
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 20:06
Τοποθεσία: rodos

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από panos1967 » 24 Οκτ 2005 19:22

dionyssis1 έγραψε:
panos1967 έγραψε: to provlima einai oti to pc den anagnorizei tin karta.
Αυτό είναι το πρώτο και κύριο πρόβλημα... Καινούρια είναι η κάρτα; Αν, όχι παλίοτερα έπαιζε;; Δοκίμασε να τη βάλεις σε pc κάποιο γνωστού, ή τέλος πάντων κάποιο άλλο pc
kalispera file mou.nai to provlima einai me ta drivers .i karta doulepse kanonika prin apo ena xrono gia ligo kai meta tin evgala.distixos den ksero kapion pou na exei doriforika gia na tin dokimaso alla den nomizo oti to provlima to exei i karta.me to pc kati pezete.tty :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

provlima me pctv sat

Δημοσίευση από deninho » 24 Οκτ 2005 22:06

βασικά αυτό που σε νοιάζει είναι να δεις ότι η κάρτα αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή... Για ξαναδοκίμασε να την εγκαταστήσεις...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες