anagnorisi tis ip

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
#mastoras#
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 23:24

anagnorisi tis ip

Δημοσίευση από #mastoras# » 16 Οκτ 2005 23:28

paidia exo mia istoselida php kai 8elw otan episkefei kapoios tin selida na tou emfanizei
ton ari8mo tis ip dieu8insis tou.
kserei kaneis sas ton kodika tis php gia na to petixo auto?
euxaristw.

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

anagnorisi tis ip

Δημοσίευση από skeftomilos » 17 Οκτ 2005 03:24

Welcome to the forum! :)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php echo $_SERVER&#91;'REMOTE_ADDR'&#93; ?>
Ελπίζω να μην είναι λάθος και σε παραπλανήσω γιατί κι εγώ νέος είμαι στην PHP. :P
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

anagnorisi tis ip

Δημοσίευση από greekbytes » 18 Οκτ 2005 01:48

Εννοείται ότι αν έχεις κι άλλον κώδικα μετά πρέπει να βάλεις και ελληνικό ερωτηματικό, δηλ:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
echo $_SERVER&#91;'REMOTE_ADDR'&#93;;
// more php here
?>
;)

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

anagnorisi tis ip

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Οκτ 2005 11:35

Και η πιο short έκδοση :P

<?=$_SERVER["REMOTE_ADDR"];?>

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

anagnorisi tis ip

Δημοσίευση από cherouvim » 22 Οκτ 2005 10:50

Min ksehaseis na diavaseis kai gia tis functions:
http://gr2.php.net/gethostbyname
http://gr2.php.net/gethostbyaddr

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης