apache-php question

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
mk_97
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:57

apache-php question

Δημοσίευση από mk_97 » 01 Νοέμ 2005 14:05

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ PHP. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ phptriad. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ PHP ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ APACHE?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

apache-php question

Δημοσίευση από skeftomilos » 02 Νοέμ 2005 01:37

Άλλη μια δεκάρα για τον Cordis! :D

Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Η σύνδεση του χρήστη με τον Apache δεν είναι μόνιμη έτσι κι αλλιώς. Ο χρήστης ζητάει μια σελίδα και ο Apache του την ετοιμάζει και του τη στέλνει. Η αποστολή διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και μετά η σύνδεση κλείνει. Τώρα η χρήστης έχει τη σελίδα στο δικό του browser και μπορεί να την κοιτάει για όσο χρόνο θέλει. Εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος στο Internet, αλλά όχι στο δικό σου Apache.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

mk_97
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:57

apache-php question

Δημοσίευση από mk_97 » 02 Νοέμ 2005 10:29

eyxaristw!
:D

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

apache-php question

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 04 Νοέμ 2005 13:11

Mporeis bebea afto va to kaveis kapos emesa.
Px 8a mporouses va metras tov xrovo tou apo tote pou ekave to telefteo hit kai avalogos va prateis sto epomevo.
H va xrisimopiiseis kapoia client side texvologika pou va kavei ping/hit asigxrova stov server gia va diloveis tnv parousia px meso ajax
parola afta kati tetoio dev diasfalizei 100% security.

Eivai profaves bebea afto pou eipe o skeftomilos ... tnv stigmi pou ftasei n selida sto pc tou xristi xaveis opoiodipote meso elegxou eixes sta xeria sou ameso.
Movo emesa mporeis va tov elenkseis kai afto dev eivai poli sigouro oti 8a petixei :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
eliaslimneos
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2005 22:21
Επικοινωνία:

apache-php question

Δημοσίευση από eliaslimneos » 12 Νοέμ 2005 00:36

Αν δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα η ασφάλεια, (αν δηλαδή θέλεις απλά να διώχνεις τον χρήστη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα , αλλά να μπορεί να ξαναμπεί στην σελίδα)
μπορείς να κάνεις ένα meta refresh :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php print "<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT='60; URL=http&#58;//www.kapouallou.com'>"; 
?>
Ο παραπάνω κώδικας θα "μεταφέρει" τον χρήστη μετά απο 60 δευτερόλεπτα σε άλλη τοποθεσία.Πολύ απλό, και ερασιτεχνικό, και δεν απαιτείται καν php για αυτό.
Αν απ'την άλλη θέλεις, αφού μείνει στην σελίδα για κάμποσο χρόνο, μετά την λήξη του χρόνου αυτό, να μην μπορεί να ξαναμπει μέχρι π.χ. τις επομενες 6 ώρες, ή την επόμενη μέρα, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα.
Χρειάζεται να δημιουργήσεις μια βάση, π.χ. mySQL αν έχεις την δυνατότητα, που να κρατάει logs του χρόνου που έχει ανοίξει ο χρήστης την σελίδα.
Εάν έχεις δυνατότητα χρήσης και γνώσεις mysql, ρώτησέ με να σου δώσω παραδείγματα.

Φιλικά,

Limneos

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες