void pointers stin C...

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
frapes_drinker
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 13 Ιουν 2005 05:18
Επικοινωνία:

void pointers stin C...

Δημοσίευση από frapes_drinker » 02 Νοέμ 2005 01:59

Εχω υλοποιήσει κάποιες συναρτήσεις σε C οι οποίες υλοποιούν κάποιες δομές δεδομένων (στοιβα, ουρά, κτλ) αλλά το πρόβλημα είναι οτι είναι δύσκολο να επαναχρησιμοποιηθούν οι ίδιες συναρτήσεις π.χ. για push, pop κτλ στο ίδιο πρόγραμμα για στοίβες με ακέραιους ή συμβολοσειρές...

Κάτι τέτοιο σε C++ μπορεί βέβαια να γίνει με χρήση tamplates, η ακόμα πιο ευκολα με χρήση της STL...

Για την ANSI C βέβαια εχω ακούσει οτι μπορεί κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί με την χρήση void pointers... Έχει κανεις καμιά ιδέα για το πως μπορεί να γίνει αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες