Protasi gia adsl

Ανταλλαγή εμπειριών και νέα για τις τιμές των συνδέσεων ADSL, VDSL στο internet.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
.:epsilon:.
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2005 09:23
Τοποθεσία: GrASa9

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από .:epsilon:. » 15 Νοέμ 2005 00:34

Auto to mina epeidi teleiwnei i sindromi tis otenet "the onDSL kit" pou eixa parei me modem kai filter sta 384, psaxnome gia to ti na kanw.
Mipws mporeite na me voithisete ligo? Exete sto nou sas kamia simferousa protasi gia adsl sta 384 unlimitied xwris ogkoxreosi klp klp???

Thanks

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από greekbytes » 15 Νοέμ 2005 00:52

η forthnet δίνει σε καλή τιμή 6+2 μήνες.. δες στο site της

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από deninho » 15 Νοέμ 2005 17:07

Έχω την αίσθηση, ότι άμα αλλάξεις εταιρία ή πακέτο, τότε πρέπει να ξαναπληρώσεις την εγκατάσταση γραμμής, και βγαίνει καινούριος λογαριασμός (με απλά λόγια, απενεργοποιείται η adsl γραμμή που έχεις αυτή τη στιγμή, και πρέπει να κάνεις αίτηση για καινούρια, με ότι αυτό συνεπάγεται.) Για σιγουριά πάντως ρίξε μια ματιά στους όρους που είχε το πακέτο...

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 17 Νοέμ 2005 10:52

egw 8a elega va pareis merika demo accounts apo osous isp mporeis kai va deis ti se simferei sigkritika apodosi taxititas / timi.
Kai afto giati n diaxirisi tou bandwidth allazei apo perioxi se perioxi opos kai n avalogia modem ipodoxis pros pelati.

Afto simevei pos n sivdesi me kapoio isp mporei va pigevei sfera se mia perioxi alla stnv diplavi (logo tou oti allazei LLU/dslam) va servete giati exouv 1000 atoma parapavo tov idio ISP kai mpoukovei.


Koitakse pavtos afto pou eipe o dionyssis1 av kai vomizo pos apla 8a sivexizeis va pliroveis to pagio xoris kapoia alli desmefsi stov OTE.
Ektos kai av se evdiaferei va kopseis tnv paroxi apo OTE kai va pas se kapoia vivodi n alli eteria pou proferei evsirmati sivdesi.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

ManosWdd
Δημοσιεύσεις: 288
Εγγραφή: 17 Ιουν 2004 01:48
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από ManosWdd » 17 Νοέμ 2005 12:39

Παιδιά να σας πω την αλήθεια πριν μια εβδομάδα έκανα αίτηση. Ημέρα Δευτέρα. Την Τρίτη δεν δούλευε καθόλου το τηλ. και την Τετάρτη είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή. Έκανα κανονική σύνδεση με ΟΤΕnet και με modem που δίνουν στο Connex. Με ΟΤΕ και ΟΤΕnet δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και μπορώ να το προτείνω. Οι δε ταχύτητες είναι άψογες. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Τώρα σε σύγκριση με Forthnet που δοκίμασα ένα demo, η ΟΤΕnet ήταν λίγο πιο γρήγορη. Απόσο ξέρω εξαρτάται και από την περιοχή βέβαια.

Διονύση, σχετικά με αυτό που είπες, χωρίς να ξέρω και πολλά... Αν ήταν έτσι, τότε δεν θα υπήρχε και η δυνατότητα χρήσης demo από άλλη εταιρία καθώς τότε θα έπρεπε να ξαναλλάξεις την γραμμή; Δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα καθώς όλα πήγαν μια χαρά αλλά με την λογική αυτό σκέφτηκα...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από deninho » 17 Νοέμ 2005 16:44

Βασικά, από όσο θυμάμαι γιατί το είχα ψάξει λίγο το καλοκαίρι, η γραμμή αυτή είναι "νοικιασμένη" από την εκάστοτε εταιρία (Otenet, Forthnet, κλπ), η οποία στην παραχωρεί για όσο διάστημα διαρκεί η σύνδεση του πακέτου. Όταν τελειώσει το πακέτο, έχεις δύο επιλογές: ή συνεχίζεις στην ίδια εταιρία και συνεχίζεις να έχεις τη γραμμή, ή αλλάζεις εταιρία και πρέπει να κάνεις αίτηση για παροχή adsl. Μέσα στο χρονικό διάστημα που διαρκεί το πακέτο, μπορείς να χρησιμοπήσεις τη σύνδεση όποιας εταιρίας θες

ManosWdd
Δημοσιεύσεις: 288
Εγγραφή: 17 Ιουν 2004 01:48
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από ManosWdd » 17 Νοέμ 2005 22:39

Δηλαδή όπως γίνεται σε οποιονδήποτε τομέα στην Ελλάδα! Διαδικασίες αιτήσεις κτλ κτλ κτλ. Ευτυχώς ξεμπέρδεψα σε 3 μερες...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από xultimatex » 28 Νοέμ 2005 20:16

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω aDSL από Vivodi. Έχει κανείς εμπειρία από τη χρήση αυτής της εταιρίας; Η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή και μ'έχει παραξενέψει. Όταν λέω φθηνή εννοώ:

Γραμμή ΟΤΕ + παροχή Vivodi =
18*1.19 + 20*1.19 = 21.5 + 24 = 45.3 το μήνα για ADSL 512/128

Tη στιγμή που η ίδια ταχύτητα από ΟΤΕ είναι
21.5 + 35.5 = 57
Πραγματικά αισθητή η διαφορά. Μήπως κάνω κάπου λάθος;

:think:
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
mpalarinas
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: 28 Οκτ 2005 20:08
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από mpalarinas » 29 Νοέμ 2005 05:31

Από ότι έχω ακούσει είναι καλή εταιρία αν και την τρώνε οι άλλες.Ενας φίλος που είναι συνδρομητής το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ότι άλλζε συνέχεια η ip του διότι δεν είχε στατική ip.

Γενικά και από άλλους που έχω ακούσει σε διάφορες συζητήσεις είναι καλή και βγάζει συνέχεια προγράμματα για κάθε απαίτηση...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από xultimatex » 29 Νοέμ 2005 14:55

Kαι πια είναι τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχω με τη δυναμική ip;
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από id12586 » 29 Νοέμ 2005 15:42

Ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑ!
Εξαρτάται απο την χρήση για την οποία την θες...
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από deninho » 30 Νοέμ 2005 20:01

Και τώρα (που μπαίνεις με dial-up) dynamic IP έχεις. Τώρα άμα θες να φτιάξεις WEb/Mail/FTP server θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι που θα διορθώνει αυτό το πρόβλημα...

Άβαταρ μέλους
fmayakos
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1249
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2001 03:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από fmayakos » 01 Δεκ 2005 00:08

HOL BroadbandPack
(προσφορά μέχρι 31/12/05 και εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
- Ενεργοποίηση κυκλώματος (που στην περίπτωση σου δεν χρειάζεται)
- Μόντεμ netRoute (της Ιντρακόμ, μπλιαχ!, αλλα εσύ έχεις ήδη)
- Κύκλωμα aDSL
- ISP
Όλα αυτά για 384: 240€ για 512: 296€... Believe it or not!
Μοναδικό μειονέκτημα: τα πληρώνεις όλα μαζί...

Άβαταρ μέλους
fmayakos
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1249
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2001 03:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από fmayakos » 01 Δεκ 2005 00:10

xultimatex έγραψε:Kαι πια είναι τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχω με τη δυναμική ip;
ότι έχεις σταθερή διεύθυνση και συνεπώς είσαι πιο ευάλωτος σε προσπάθειες hacking αλλά κατά 99% αυτό ούτε θα σε απασχολήσει!

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Protasi gia adsl

Δημοσίευση από xultimatex » 01 Δεκ 2005 14:19

Έχει κανείς δοκιμάσει την hol ; έχω ακούσει ότι είναι απαίσια...
Η τιμή είναι πραγματικά δελεαστική.
Να ρωτήσω κάτι; Αν αγοράσω αυτό το πακέτο τί θα πληρώνω κάθε μήνα; Δηλαδή, τί περιλαμβάνει; Γραμμή; Παροχή; ή και τα δύο;
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συνδέσεις ADSL, VDSL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης