Front Page 2003

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Viperalus
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 14 Μάιος 2004 12:56
Τοποθεσία: Ολλανδία/Ελλάδα

Front Page 2003

Δημοσίευση από Viperalus » 17 Νοέμ 2005 23:50

Χαιρετώ άπαντες.

Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να εισ'αγω vertical scroller στον FrontPage 2003?

Είχα βρεί απο Google κάποιο script για verical scroller αλλά όταν επιχειρώ να του βάλω divs για να του αλλάξω θέση, μετακινείται μόνο το background και όχι το κυλιόμενο text. Πειραματίστηκα με τα divs σε διαφορετικές θέσεις αλλά τίποτα.

Άβαταρ μέλους
MegasmorF
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1154
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 20:05
Τοποθεσία: ./Root
Επικοινωνία:

Front Page 2003

Δημοσίευση από MegasmorF » 18 Νοέμ 2005 18:10

VIPERRALUS KALHSPERA SOU
ayto poy zhtas an katalavenw kala einai ena kyliomeno mynhma ayto pou prepei na kaneis einai na pas "eigagwgh - stoixeia web - kai ekei tha pas dynamiko efe kai apo dipla pou leei meta epilegeis to kiliomeno mynhma elpizo ayto na thes...
GOOD LUCK
Πες μου τη λέξη σ αγαπώ σε σένα να πιστέψω...και γω μια ολοκληρη ζωή μπορώ να καταστρεψω...

Άβαταρ μέλους
Viperalus
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 14 Μάιος 2004 12:56
Τοποθεσία: Ολλανδία/Ελλάδα

Front Page 2003

Δημοσίευση από Viperalus » 18 Νοέμ 2005 18:58

Αυτό που μου λές το γνωρίζω, αλλά είναι μόνο για οριζόντιο κυλιόμενο μήνυμα. Εγώ ενδιαφέρομαι για κατακόρυφο κυλιόμενο μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
MegasmorF
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1154
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 20:05
Τοποθεσία: ./Root
Επικοινωνία:

Front Page 2003

Δημοσίευση από MegasmorF » 19 Νοέμ 2005 17:47

tote pare ton parakato kodika na kaneis ti douleia sou apla vale to kodika sto frontpage kai meta sirto opou thes

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <table cellspacing="0" width="19%" style="border&#58; 1px outset;" id="wp" xmlns=""><tr>
  <td bgcolor="#000000" width="100%" style="font-size&#58; 10px; font-family&#58; Verdana">
  <font color="#FFFFFF">header</font></td></tr><tr>
    <td width="100%" colspan="2" bgcolor="#C0C0C0" style="font-size&#58; 10px; font-family&#58; Verdana">
    <MARQUEE class=Scroller onmouseover=this.stop&#40;&#41; onmouseout=this.start&#40;&#41; scrollAmount=3 
scrollDelay=12 direction=up width=162 height=340>MegasMegasMegas</MARQUEE></td></tr></table>

Άβαταρ μέλους
Viperalus
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 14 Μάιος 2004 12:56
Τοποθεσία: Ολλανδία/Ελλάδα

Front Page 2003

Δημοσίευση από Viperalus » 20 Νοέμ 2005 14:59

Φίλε μου 1000 Εικόνα
πολύ καλό. Έκανα δουλειά!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
MegasmorF
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1154
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 20:05
Τοποθεσία: ./Root
Επικοινωνία:

Front Page 2003

Δημοσίευση από MegasmorF » 20 Νοέμ 2005 20:29

elpizo na sovaromilas e? xixixi ok file mou tpt
Πες μου τη λέξη σ αγαπώ σε σένα να πιστέψω...και γω μια ολοκληρη ζωή μπορώ να καταστρεψω...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες