window.location | close()

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

window.location | close()

Δημοσίευση από panosru » 29 Νοέμ 2005 01:07

paidia pos mporo na kano to eksis:
1) exo mia selida A kai mia selida B
thelo apo thn A na ginete redirect sthn B kai paralhla na bgainoun ola ta features tou ie off - den thelo na anoigei to B se neo window-

2) exo mia selida A kai mia selida B
thelo apo thn A na phgeno sthn B me to window.open sbhnontas ta features ktl kai na klhnei h A me to window.close() xoris omos na zhthsei confirm

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

window.location | close()

Δημοσίευση από panosru » 29 Νοέμ 2005 01:13

gia to 2o brika lysh:

Κώδικας: Επιλογή όλων

  if(!window.opener){
  window.opener = ''
  }
  self.close()

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

window.location | close()

Δημοσίευση από skeftomilos » 29 Νοέμ 2005 07:26

Φοβάμαι πως δε γίνεται ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν θέλεις κοίτα και αυτό το θέμα: window.close

Η ιδιότητα self είναι συνώνυμο της window, δηλαδή self.close() ισοδυναμεί με window.close().
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

window.location | close()

Δημοσίευση από panosru » 29 Νοέμ 2005 14:47

nai alla emena epaikse :P
eklhse to window xoris mou zhthsei confirm
xarhs aytou:

Κώδικας: Επιλογή όλων

 if(!window.opener){ 
  window.opener = '' 
  }

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

window.location | close()

Δημοσίευση από Basilakis » 29 Νοέμ 2005 15:42

Basika to prwto ginetai mono ean kaneis na anoigei to parathiro se full screen!

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

window.location | close()

Δημοσίευση από panosru » 29 Νοέμ 2005 23:01

den exei sxesh me to full screen to proto ginete ap' oso ksero me window.open('to url','to id tou parathytou','ta features tou parathyrou'); alla ego hthela na matho an ginete xoris na anoikso nea selida dld na kano redirect se allo window opou apo ekei na bgazo ta features. pros to paron exo mia function opou kanei ena eidous maximize to window, ousiastika resize to kanei sta megethoi ths othonhs, ayto einai to script gia osous to xreiastoune:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="Javascript">

if &#40;document.all || document.layers&#41; &#123;
        self.moveTo&#40;0,0&#41;;
        self.resizeTo&#40;screen.availWidth,screen.availHeight&#41;;
&#125;                                                           
</script>

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

window.location | close()

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 30 Νοέμ 2005 09:22

Exo tnv evtiposi oti gia va mporeseis va kliseis eva para8iro , xoris va petaksei warring, prepei prota va to avoikseis.

twra gia to deftero dev eimai poli sigoros
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

window.location | close()

Δημοσίευση από skeftomilos » 30 Νοέμ 2005 09:26

Απίστευτο! Θα έβαζα στοίχημα το ένα μου δάχτυλο ότι δε γίνεται, και θα το έχανα! Τρομακτικό bug του IE!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript">
  window.onload = function&#40;&#41; &#123;
    if &#40;!window.opener&#41; &#123;
      var w = window.open&#40;location.href, '', 'menubar=no,toolbar=no,directories=no,location=no,status=no,resizable=yes'&#41;
      w.moveTo&#40;0,0&#41;
      w.resizeTo&#40;screen.availWidth, screen.availHeight&#41;
      window.opener = ''
      self.close&#40;&#41; 
    &#125;
  &#125;
</script>
- Live Demo (μόνο IE)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

window.location | close()

Δημοσίευση από panosru » 30 Νοέμ 2005 23:09

ox ontos! den paizei se ie alla se ff pou to dokimasa paizei :|

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

window.location | close()

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 01 Δεκ 2005 10:20

To avapodo basika :P
Se IE paizei kai se FF oxi :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

window.location | close()

Δημοσίευση από panosru » 01 Δεκ 2005 14:40

emena to anapodo symbenei ston ie den mou paizei kai ston ff paizei lol

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες