εισαγωγή τιμών σε πίνακα

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
evelyn
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 12:15
Τοποθεσία: Σπίτι μου....

εισαγωγή τιμών σε πίνακα

Δημοσίευση από evelyn » 02 Δεκ 2005 18:24

:hammer:
:cry:
Σε j++ θέλω να κάνω εισαγωγή τιμών σε πίνακα μέσω ενός edit τής φόρμας
έχω φτίαξει την φόρμα με 2 edit 2 button στο πρώτο edit θέλω να βάζω τις τιμές και πατώντας το 1 button να καταχωρούνται στον πίνακα πχ (σε 1 πίνακα tab[5] )εκεί έχω κολλήσει στα υπόλοιπα μια χαρά.... please help me as soon as posible!!!!!!
:roll:

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27621
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

εισαγωγή τιμών σε πίνακα

Δημοσίευση από cordis » 02 Δεκ 2005 22:31

για δες εδώ μπας και βρεις τίποτα..
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
evelyn
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 12:15
Τοποθεσία: Σπίτι μου....

εισαγωγή τιμών σε πίνακα

Δημοσίευση από evelyn » 04 Δεκ 2005 21:01

Δεν βρήκα τίποτα....Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;

Άβαταρ μέλους
evelyn
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 12:15
Τοποθεσία: Σπίτι μου....

εισαγωγή τιμών σε πίνακα

Δημοσίευση από evelyn » 05 Δεκ 2005 00:19

:kaloe: τελικά το έλυσα μόνη μου....δώρο γενεθλίων!!!!!!! :D στην υγειά μου :pint: [/b]

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης