Πίνακας με σταθερό αριθμό στηλών

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Πίνακας με σταθερό αριθμό στηλών

Δημοσίευση από panos78 » 05 Δεκ 2005 03:23

Θέλω να κάνω το εξής.
Έχω x φωτογραφίες.
Το όνομα και ένα σχόλιο για κάθε φωτογραφία είναι καταχωρημένο μέσα σε αρχείο κειμένου με αυτή την μορφή:
|$onoma|$sxolio|
Έχω ορίσει μεταβλητή για την αναγνώριση του αρχείου:
$log_file = "photos.txt";
Έχω ορίσει αριθμό φωτογραφιών ανά σελίδα:
$perPagε
Πως μπορώ να κάνω ένα πίνακα με 4 στήλες και τις γραμμές να εξαρτώνται από τις φωτογραφίες ανά σελίδα;
;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πίνακας με σταθερό αριθμό στηλών

Δημοσίευση από fafos » 05 Δεκ 2005 14:49

Me flat file tha dyskoleuteis idietera (oxi mono se auto).. ego mporo na sou doso thn apanthsh gia emfanish apo database.. dystyxos me ta flat den ta pao kala :D

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Πίνακας με σταθερό αριθμό στηλών

Δημοσίευση από panos78 » 05 Δεκ 2005 14:54

Σκέφτηκα να το κάνω έτσι για να είναι πιο εύκολη η καταχώρηση στο αρχείο.
Πως μπορώ να το κάνω με βάση δεδομένων;
;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης