[Solved] Θα ήθελα ένα php script...

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

[Solved] Θα ήθελα ένα php script...

Δημοσίευση από EneMe » 05 Δεκ 2005 23:14

Θα ήθελα να με βοηθήσετε με το εξής:

Θέλω ένα scriptάκι το οποίο θα εμφανίζει σε 4 στήλες διάφορες μικρές εικόνες (gif animations συγκεκριμένα) που θα τις παίρνει από ένα folder (έστω τον /anigifs/ ).
Kάτω από την κάθε εικόνα θα φαίνεται το filename της...

Εικόνα του ζητούμενου αποτελέσματος δίνω παρακάτω...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Θα σας είμαι υπόχρεος! :( :cry:

:D
Συνημμένα
zitoumeno.GIF

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

[Solved] Θα ήθελα ένα php script...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 06 Δεκ 2005 00:09

kati tetoio ?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?

		$dir = "./path/to/dir/";// mazi me to telefteo /
		$items_per_row = 4;
		$images = array&#40;&#41;;

		if &#40;is_dir&#40;$dir&#41;&#41; &#123;
		   if &#40;$dh = opendir&#40;$dir&#41;&#41; &#123;
			   while &#40;&#40;$file = readdir&#40;$dh&#41;&#41; !== false&#41; &#123;
				if&#40;in_array&#40;$file,array&#40;'.','..'&#41;&#41;&#41;&#123; continue; &#125;
				$images&#91;&#93; = $file;
			   &#125;
			   closedir&#40;$dh&#41;;
		   &#125;
		&#125;

       $images_count = count&#40;$images&#41;;
      	?>
            <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
              <?
        for&#40;$i=0;$i<$images_count;$i+=$items_per_row&#41;&#123;


    if&#40;$i>0&#41;&#123;
               ?>
              <tr>
                <td width="20" height="10" colspan="<?=&#40;$items_per_row*2&#41;;?>" scope="col"></td>
              </tr>
              <?           &#125;
?>
              <tr>
                <?
     for&#40;$j=0;$j<$items_per_row;$j++&#41;&#123;
     $point = $i+$j;
?>
                <td width="150" colspan="2" align="center" scope="col"><? if&#40;$images&#91;$point&#93;&#41;&#123;?>
                    <img src="<?=$dir.$images&#91;$point&#93;;?>" />
                  <? &#125;?></td>
                <td width="20" rowspan="2" scope="col">&nbsp;</td>
                <?                       &#125;
?>
              </tr>
              <tr>
                <td colspan="2" align="center" scope="col"><?=$images&#91;$point&#93;;?></td>
              </tr>
              <?
&#125;

?>
          </table>
sou exo balei kai divatotita va mporeis va allazeis
to posa 8a fevovte se ka8e row
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
shadow
Script Master
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 18:30

[Solved] Θα ήθελα ένα php script...

Δημοσίευση από shadow » 06 Δεκ 2005 00:13

Δοκίμασε το παρακάτω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
//anadromiki sinartisi gia na pareis ola ta periexomena enos directory kathos kai ton upofakelon tou
function recursive_listdir&#40;$base, &$filelist&#41; &#123;
        if&#40;is_dir&#40;$base&#41;&#41; &#123;
                $dh = opendir&#40;$base&#41;;
                while &#40;false !== &#40;$dir = readdir&#40;$dh&#41;&#41;&#41; &#123;
                        if &#40;is_dir&#40;$base ."/". $dir&#41; && $dir !== '.' && $dir !== '..'&#41; &#123;
                                $subbase = $base ."/". $dir;
                                $subdirlist = recursive_listdir&#40;$subbase, $filelist&#41;;
                        &#125;elseif&#40;is_file&#40;$base ."/". $dir&#41; && $dir !== '.' && $dir !== '..'&#41; &#123;
                                $filelist&#91;&#93; = $base ."/". $dir;
                        &#125;
                &#125;
                closedir&#40;$dh&#41;;
        &#125;
        sort&#40;$filelist&#41;;
&#125;

$images=array&#40;&#41;;
$path = "./images"; //to path tou directory pou exei tis eikones pou thes
recursive_listdir&#40;$path , $images&#41;;
$count = count&#40;$images&#41;;
if&#40;$count&#41;&#123;
?>
<table width=100% border=1 cellspacing=0 cellpadding=0>
        <?
        for&#40;$i=0; $i<$count; $i++&#41;&#123;
                if&#40;!&#40;$i%4&#41; && $i>0&#41; &#123;?>
       </tr>
                <?&#125;
                if&#40;!&#40;$i%4&#41;&#41;&#123;?>
        <tr>
               <?&#125;?>
        <td align="center" valign="middle"><img src="<?=$images&#91;$i&#93;;?>" align="center"><p align="center"><?=basename&#40;$images&#91;$i&#93;&#41;;?></p></td>
        <?
        &#125;
        $mod = $count; $i=0;
        //as kleisoun ola ta cells
        while&#40;$mod%4&#41;&#123;?>
        <td>&nbsp;</td>
        <?
                $i++;
                $mod = $count + $i;
        &#125;
?>
       </tr>
</table>
<?&#125;?>
Close your eyes
For your eyes will only tell the truth and the truth isnt what you want to see
In the dark, is it easy to pretend that the truth is it ought to be.
Programmers are programmers because they like to code

Άβαταρ μέλους
shadow
Script Master
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 18:30

[Solved] Θα ήθελα ένα php script...

Δημοσίευση από shadow » 06 Δεκ 2005 00:13

Teleios sigxronismos :)
Close your eyes
For your eyes will only tell the truth and the truth isnt what you want to see
In the dark, is it easy to pretend that the truth is it ought to be.
Programmers are programmers because they like to code

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

[Solved] Θα ήθελα ένα php script...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 06 Δεκ 2005 00:19

Etsi etsi ;)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high



Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες