den pairnei timi to cookie

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
kingbill
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

den pairnei timi to cookie

Δημοσίευση από kingbill » 25 Δεκ 2005 16:13

otan kano login to cookie den pairnei timi kai otan pao stin epomeni selida me bgazei oti den eiste melos eno exo kanei login

autos edo einai o kodikas

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php

    ob_start&#40;&#41;;

?>

<html>
<head>
<title>LoginStuden.php</title>
</head>
<body>

<?php

$UserName = $_POST &#91;'UserName'&#93;;
$Password = $_POST &#91;'Password'&#93;;

$con = mysql_connect &#40;"localhost", "root", ""&#41; or die &#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
mysql_select_db &#40;"dbase", $con&#41;  or die &#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;

if &#40;!$UserName || !$Password&#41;
&#123;
   header&#40;"Location&#58; loginStuden.html"&#41;;
   exit;
&#125;

	$sql = "select * from studen
            Where UserName = '$UserName'
            AND   Password = '$Password'";
    $result = mysql_query&#40;$sql&#41;;
    $num=mysql_numrows&#40;$result&#41;;

   if &#40;$num == 1&#41;
    &#123;

        setcookie&#40;"User", "1", 0, "/", "localhost", 0&#41;;
        echo "$User";
        
        $msg1="&#211;&#245;&#237;&#228;&#229;&#232;&#222;&#234;&#225;&#244;&#229; &#197;&#240;&#233;&#244;&#245;&#247;&#254;&#242; $UserName";
        $msg2="<p><b><li>&#208;&#225;&#244;&#222;&#243;&#244;&#229; <a href=Ergasthria.php> &#197;&#228;&#254; </a> &#195;&#233;&#225; &#237;&#225; &#236;&#229;&#244;&#225;&#246;&#229;&#241;&#232;&#229;&#223;&#244;&#229; &#211;&#244;&#231;&#237; &#211;&#229;&#235;&#223;&#228;&#225; &#212;&#249;&#237; &#197;&#241;&#227;&#225;&#243;&#244;&#231;&#241;&#223;&#249;&#237;</b>";
        $msg3="<p><li><strong>&#195;&#233;&#225; Logout &#208;&#225;&#244;&#222;&#243;&#244;&#229; <a href=logout.html>&#229;&#228;&#254;</a></strong>";
   &#125;

else
&#123;

        $msg1='&#197;&#233;&#243;&#220;&#227;&#225;&#244;&#229; &#203;&#225;&#237;&#232;&#225;&#243;&#236;&#221;&#237;&#239; UserName or Password.';
        $msg2="<p><b><a href=Loginstuden.html> Login </a></b>";
&#125;

?>

</html>
</body>

<head>
<title>LoginStuden.php</title>
</head>
<body>

<?php

    echo "$msg1";
    echo "$msg2";
    echo "$msg3";

?>

</html>
</body>

<?php

    ob_end_flush&#40;&#41;;

?>
kai auti einai i epomeni selida

Κώδικας: Επιλογή όλων


<html>
<head>
<title>CheckPage.php</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
</head>

<?php

if &#40;$_COOKIE&#91;User&#93; == "1"&#41;
&#123;
  echo "eiste melos";
  $msg="<p><li><strong>&#195;&#233;&#225; Logout &#208;&#225;&#244;&#222;&#243;&#244;&#229; <a href=logout.html>&#229;&#228;&#254;</a></strong>";
&#125;
else
&#123;
  echo "den eistre melos";
  $msg="<p><b>click to<a href=Loginstuden.html> Login </a></b>";
&#125;
?>

<head>
<title>checkpage.php</title>
</head>
<body>

<?php

    echo "$msg";

?>

</html>
</body>

<?php

    ob_end_flush&#40;&#41;;

?>
</html>
</body>


Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

den pairnei timi to cookie

Δημοσίευση από Cha0s » 25 Δεκ 2005 18:05

Το

Κώδικας: Επιλογή όλων

setcookie&#40;"User", "1", 0, "/", "localhost", 0&#41;; 
κάντο

Κώδικας: Επιλογή όλων

setcookie&#40;"User","1",0,"",$_SERVER&#91;'HTTP_HOST'&#93;,0&#41;;
Works for με εδώ και χρόνια με τον παραπάνω τρόπο.
Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει με expire = 0 το οποίο σημαίνει ότι θα λήξει μόλις κλείσεις τον browser.

kingbill
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

den pairnei timi to cookie

Δημοσίευση από kingbill » 25 Δεκ 2005 18:19

kai pali den douleuei

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

den pairnei timi to cookie

Δημοσίευση από ThyClub » 25 Δεκ 2005 18:46

Στον browser σου έχεις ενεργοποιημένα τα cookies?

kingbill
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

den pairnei timi to cookie

Δημοσίευση από kingbill » 25 Δεκ 2005 21:53

entaksei to exo kanei
pos mporeis na diagrapseis ena cookie otan kaneis logout

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

den pairnei timi to cookie

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 25 Δεκ 2005 22:13

diveis arvitiko xrovo sto cookie (diagrafi tou cookie)
n apla kaveis set to cookie me null timi (adiasma tou cookie)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης