frames & alla gia to flash

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

frames & alla gia to flash

Δημοσίευση από wwf » 03 Ιαν 2006 13:51

gia sas.

kalh xronia

θελω να ρωτησω πως μπορω να εχω πχ ενα flash με 150 frames
και εχοντας ενα κουμπι να κανω κλικ να με πιγενει μεχρι το 50frame και ενα αλλο να με πιγενει στο 100 και ουτο καθεξεις.
αλλα οταν παταω στο δευτερο κατευθιαν να μην δειχνει το πρωτο και μετα το δευτερο η για το τριτο το ιδιο.
καταλαβατε.

και ακομα κατι.
υπαρχει καπου που μπορω να δω για flash να τραβαει μεσα απο ενα τεχτ? και ποια ειναι η διαδικασια?

ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

frames & alla gia to flash

Δημοσίευση από wwf » 04 Ιαν 2006 12:51

loipon
???????????

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

frames & alla gia to flash

Δημοσίευση από dva_dev » 04 Ιαν 2006 13:26

Αν κατάλαβα καλά,

Στα κουμπιά δοκίμασε να βάλεις action
on (release) {
gotoAndPlay(αριθμός frame);//π.χ. 50 ή 100 ...
}

και στο 49ο, 99ο frame (το τελευταίο που θα δείχνει κάθε κουμπί) βάλε σαν action stop();


ΥΓ. Τσεκάρισε λίγο την ωρθογραφήα σου. :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες