Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Spirtoulis
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 06 Δεκ 2005 20:47

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Spirtoulis » 11 Ιαν 2006 18:24

Είμαι καινούργιος στο flash. αυτήν τη στιγμή φτιαχνω μια ιστοσελίδα και σκέφτομαι να την κανώ ολη σε flash. το προβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω να μου εμφανίσει μέσα στο flash (σε καποιο καθορισμένο σημείο) ένα αρχείο κειμένου ωστε καθε φορα να μην μου φορτώνει ολοκληρο το flash αλλα μονο το κείμενο. Την ιστοσελίδα την φτιάχνω με το SwishMax

δείτε το επίσης και πείτε μου γνώμες... :)

www.physiomagnesia.gr

Spirtoulis
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 06 Δεκ 2005 20:47

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Spirtoulis » 27 Ιαν 2006 12:36

kala kanenas re paidia? tosa ksefteria kai kanenas den apantise! ligo brainstorm kai etimi i apantisi :(

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από veriotis » 27 Ιαν 2006 13:26

Κώδικας: Επιλογή όλων

loadText = new LoadVars();
loadText.load("arxiokimenou.txt");
loadText.onLoad = function() {
	kimeno.text = this.kimeno;
};
sto flash vazis ena dynamic text me instance name = kimeno

kai sto arxio kimenou grafis
kimeno=kai to kimeno pou thes na emfanizete.

Άβαταρ μέλους
Giannis78
Δημοσιεύσεις: 1334
Εγγραφή: 11 Οκτ 2005 12:45
Τοποθεσία: Assigned by DHCP
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Giannis78 » 27 Ιαν 2006 13:30

kaneis ena movie clip mesa me ena dynamic text pedio me var textTitle
vazeis action sto mc :

onClipEvent(load){
this.loadVariables("site.txt");
}
onClipEvent(data){
textTitle=txtTitle;
}

opou site.txt einai to file pou exei ola ta text kai mesa se ayto exeis orisei to clipevent opos :

txtTitle=Text From txt
otan treksei to flash sto movie clip tha sou vgalei to Text From txt
WebHosting Services
http://www.intechs.gr

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Knorcedger » 27 Ιαν 2006 14:17

Για να υπάρχει ποικιλία απόψεων, ας πω και εγώ ακόμα έναν τρόπο

Κώδικας: Επιλογή όλων

System.useCodepage = true
var mytext = new XML();
var myfile = "keimeno.txt";
mytext.load(myfile);
mytext.onLoad = function(){
	see.text = mytext
}
και το keimeno.txt απλα θα περιεχει το κειμενο που θες.

P.S. Η πρώτη γραμμη του κώδικα, ειναι για να σου δείχνει σωστά και τα ελληνικά
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Spirtoulis
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 06 Δεκ 2005 20:47

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Spirtoulis » 27 Ιαν 2006 19:43

me kalipsate euxaristo :) tora mia alli erotisi pou mou genithike :) mporeise olaauta ta "scriptakia" na ballo anti gia *.txt arxeio html?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Knorcedger » 27 Ιαν 2006 20:35

μπορείς, αλλα θα διαβάζει και τα tags της html, και όχι μονο το κειμενο. Οπότε μάλλον δεν γινεται (σωστά) αυτό που θες.

Δοκιμασε με ένα html αρχείο, και θα καταλάβεις τι εννοώ
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
majuranus
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: 01 Μαρ 2006 19:47
Τοποθεσία: Veria
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από majuranus » 27 Μαρ 2006 12:01

oraia ola auta alla pos tha mporousame na kanoume to idio fortonontas ta dedomena apo Mysql και το πρόβλημα μερικές φορές είναι ότι δεν εμφανίζει τα ελληνικά.

Chris@Webo
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 14 Μάιος 2006 15:53

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Chris@Webo » 27 Μάιος 2006 16:38

Βασικα θελω να καλεσω ενα pdf αρχειο σε stand alone pc ,μιας κ ειναι παρομοιο προβλημα ειπα να μη το κανω "θεμα".
Tο google δε με βοηθησε ή εγω δεν κανω κατι καλα.
Στο δικο μου pc ,μολις πατω το κουμπι να ανοιξει το pdf (εβαλα getURL)μου ανοιγει στον browser μου.
Εκτος οτι με χαλει,σε αλλο pc δεν ανοιγει για τον προφανη λογο(δε βρισκει το url),ειδικα αν παω να το τρεξω απο cd.(εννοειτε οτι μεσα στο cd κ ενα folder με το pdf).
Μπορω να ανοιξω το αρχειο μεσα στο swf?Εστω να το καλεσω κ να ανοιξει μεσα απο browser,γιaτι ουτως ή αλλως οταν κανω publish το fla κανει ενα .εχε κ μια html.
Χωρις τη βοηθεια αλλου προγ.Just scripting.
Υποψην το pdf ειναι γομαρι..
Cheers.

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Knorcedger » 27 Μάιος 2006 17:28

Δεν μπορείς να ανοίξεις ένα pdf μέσα στο flash. Για να κάνεις κάτι τετοιο, θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα σαν το Zinc.
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Chris@Webo
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 14 Μάιος 2006 15:53

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Chris@Webo » 28 Μάιος 2006 14:48

Αντε πες κ οτι το κανω ετσι ..
Λοιπον πεταω το pdf μου μεσα στο zinc,ηδη εχω βαλει τον εξης κωδικα στο fla(πανω στο κουμπι) myPDF.loadFile("c:\\myFile.pdf");
αλλα τιποτα..
κατι αλλο μπορω ,με καποιο τροπο,να πεταξω ενα exe κατω απο ενα κουμπι?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Knorcedger » 28 Μάιος 2006 15:22

Για το Zinc δεν μπορω να σε βοηθήσω. Δεν ξερω να το χρησιμοποιώ καλα΄.

Τι εννοείς "με καποιο τροπο,να πεταξω ενα exe κατω απο ενα κουμπι?"
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Chris@Webo
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 14 Μάιος 2006 15:53

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Chris@Webo » 28 Μάιος 2006 16:44

εχω ενα exe αρχειακι το οποιο κανει τη δουλεια που θελω.δλδ οταν το κλικαρεις ανοιγει το pdf,ελεγα λοιπoν μπας κ με καποιο τροπο μπορω να ο πεταξω μεσα στο fla...

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Knorcedger » 28 Μάιος 2006 17:18

Με το flash αυτο δεν γίνεται. Με το Zinc δεν ξερω (αν και μάλλον δυσκολο το βλέπω)
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Chris@Webo
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 14 Μάιος 2006 15:53

Μπορείς να καλέσεις μεσα σε flash ένα κείμενο?

Δημοσίευση από Chris@Webo » 30 Μάιος 2006 07:10

Απιστευτο κ ομως βρηκα τη λυση ,η οποια εινα γελοια αλλα κ παραδοξη.
Λοιπον εχωσα την εντολη getURL αλλα αντι για το γνωστο path εβαλα μονο το ονομα του αρχειου σε αυτακια.Just this.
Κ παιζει μια χαρα..
Το παραδοξο πιο ειναι ?Οταν το τρεχω απο το Pc μου πρεπει να πατησω το κουμπι(που καλει το pdf) 2 φορες κ μετα μου ανοιγει ο browser με το pdf.
Οταν το καψα σε cd τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει ,το καλυτερο ειναι οτι ουτε καν ανοιγει ο browser απλα ανοιγει το pdf κατευθειαν...χαχα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης