www.kalamogiorgos.com

Θέλετε την γνώμη των άλλων για την σελίδα σας; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
guesswho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: 04 Ιαν 2004 02:49
Τοποθεσία: Βόλος-Αθήνα Πάντα ήθελα να το χω δίπορτο...
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από guesswho » 19 Ιαν 2006 08:20

Μετά απο αμέτρητες επισκέψεις σε διάφορα Site
Άπειρες δοκιμές στο photoshop και στο χαρτί
και μία μου επίσκεψη στο Flashkit
Αποφάσισα ότι θα έπρεπε να το κάνω flash

Πρώτη φορά ασχολήθηκα τόσο πολύ με τη λειτουργία του flash και όχι με την αισθητική,αλλά πιστεύω ότι και η αισθητική του είναι αρκετά καλή

Οπωσδήποτε ανάλυση 1024χ768 ,λίγη υπομονή και περιμένω τις γνώμες σας.

clue 1: το background αλλάζει,δοκιμάστε το ;)
clue 2: ψάξτε για το θαυμαστικό (καλά μην περιμένετε και τίποτα φοβερό)

http://www.kalamogiorgos.com

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από dimsis » 19 Ιαν 2006 15:04

Για πρώτη προσπάθεια μια χαρά σε βρίσκω...
δεν ξέρω από ταχύτητες σε όσους έχουν PSTN/ISDN πως θα φορτώνει γιατί τις έκοψα σε καλή ποιότητα (άρα και μεγαλούτσικες) τις εικόνες....

Πόσο χρόνο σου πήρε να το φτιάξεις;

PS: Μισώ τις intro σελίδες!

Άβαταρ μέλους
Figaro
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2706
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 19:48

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από Figaro » 19 Ιαν 2006 15:37

Me mozilla h selida sou (se mena toulaxiston) anigei ena pop-up kai blepw xortaraki (mia fotografia) :) !
Me IE anikse amesws .

Akoma sta 1152x864 analisi pou exw egw den fenete to scroll sto pop-up gia na dw to menu sou.

Άβαταρ μέλους
guesswho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: 04 Ιαν 2004 02:49
Τοποθεσία: Βόλος-Αθήνα Πάντα ήθελα να το χω δίπορτο...
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από guesswho » 19 Ιαν 2006 16:06

Πόσο χρόνο σου πήρε να το φτιάξεις;
PS: Μισώ τις intro σελίδες!
2 νύχτες!
Δεν έχω intro σελίδα,η αρχική αναγκαστηκά έγινε για επιλογή γλώσσας και μόνο
Akoma sta 1152x864 analisi pou exw egw den fenete to scroll sto pop-up gia na dw to menu sou.
Τώρα έβαλα την ανάλυση που λες και δεν καταλαβαίνω τι λες
Δεν εχω πουθενά κανένα scrollbar έτσι κι αλλιώς.Το μενού είναι κάτω αριστερά.
Να μου λες ότι έχεις 800χ600 να το καταλάβαινα

O mozilla γιατί ρε παιδιά? (Ηλίθια αλεπού)

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από EneMe » 19 Ιαν 2006 17:24

Λοιπόν...
Καταπληκτική δουλειά σε flash, αλλά σαν web παρουσία είναι ΠΟΛΥ βαριά...

Το μαύρο mouse cursor εκτός του ότι δεν κινείται ομαλά ("κολλάει" κάνοντας αφύσικη την κίνηση) δημιουργεί πρόβλημα όσο περιμένω να εμφανιστεί το backround...
Επίσης πάνω από τα κείμενα εμφανίζεται και το "Ι" οπότε είναι κάπως αντιαισθητικό...

Όταν κλείνω τον ήχο... πώς τον ξανανοίγω;
Επίσης η λούπα σου θέλει λίγο καλύτερο "κόψιμο"...

Στα σκούρα backrounds τα τετραγωνάκια επιλογής background είναι δυσδιάκριτα - σχεδόν αόρατα...

Το flash ανοίγει σε νέο παράθυρο... Όταν όμως πάω να κλείσω το parent (όπως κάνουμε οι περισσότεροι), κλείνει και το pop...

Γενικά και εκτός των όσων προανέφερα, είναι ένα πολύ καλό site, αλλά δεν απευθύνεται σε έλληνες χρήστες, κυρίως λόγο του τεράστιου τολμώ να πω όγκου του...

Πρέπει να ρίξεις την ποιότητα των εικόνων ή στην ανάγκη άλλαξέ τα με ανυσματικά!

Αυτά τα ολίγα... :)

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από EneMe » 19 Ιαν 2006 17:26

A,ναι... Στην αλεπού δεν παίζει τίποτα... Κολλάει το popup!

Άβαταρ μέλους
guesswho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: 04 Ιαν 2004 02:49
Τοποθεσία: Βόλος-Αθήνα Πάντα ήθελα να το χω δίπορτο...
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από guesswho » 19 Ιαν 2006 22:44

Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά
-Το ξέρω ότι είναι αρκετά βαριά,είναι ο επόμενος σκοπός μου να μειώσω την ποιότητα των εικόνων.
Γιατί ουσιαστικά οι εικόνες είναι το πρόβλημα
-Το Mouse λέω να το κάνω κάτι σε ασπρο,αλλα να κρατήσω αυτό το εφέ,πιστεύω ότι δίνει το κάτι παραπάνω :P
Τα άλλα δύο θα προσπαθήσω να τα αλλάξω

Με την αλεπού δεν ξέρω τι πάει στραβά,και πως διορθώνεται

Cyber_Pank
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 15 Ιαν 2006 02:04

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από Cyber_Pank » 20 Ιαν 2006 00:42

Emena mouarese arketa

Eixe tixi na do kai to proigoumeno sou kai afto einai poli pio kalo, an kai se PSTN einai ligo argo , oxi apagoreftika argo ala sxetika argo.

Den mou arese pou exei hxo kai san backrnd kai otan kanis klik bale pio diakritikous hxus, episis 8eoro perito kai to mouse pointer.

Afta


Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από greekbytes » 20 Ιαν 2006 11:31

Το πρόβλημα στον firefox έχει να κάνει με το ότι στο main εμφανίζει το 3.swf και όχι το main.swf (αντίστοιχα και στο maingr). Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<embed src="3.swf" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="747" height="411">
ή αν δεν παίζει έτσι, να το κάνεις..

Κώδικας: Επιλογή όλων

<embed src="maingr.swf" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="1018" height="692">
Το site μου άρεσε πάρα πολύ αλλά με κούρασε ο cursor (με το μπλε backround αν τον πας πάνω δεξιά δε βλέπεις τίποτα :P) και αυτό που ανέφερε και ο EneMe για το popup.
Καλή συνέχεια!

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από chchrist » 20 Ιαν 2006 11:40

Πρώτα απ'όλα γιατί pop up; Αφού χωράει άνετα μέσα στην σελίδα. Έπειτα σε πόσα fps το έχεις; Θα σου έλεγα να το βάλεις τουλάχιστον σε 24 για να έχεις πιο ομαλά transitions. Το pointer είναι όντως περιττο. Δες και το kirupa.com για ιδέες όσον αφορά transitions για content boxes και γενικά tutorials για flash.

Cmg__
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: 29 Μαρ 2005 22:40

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από Cmg__ » 20 Ιαν 2006 12:25

Egw mhn xrhsimopoieis pop-up giati h pleiopshfia toy kosmoy exei to service pack 2 poy exei proepilegmenh thn fragh pop ups kai genika polloi den to sympathoyne, { opws ki egw :P ) kai mporei na soy dhmioyrghsei prob kyriws me ton meso xrhsth...

Poly wraia to sygkekrimeno intro. Krata to. Ston mozzila den anoigei to flash opote den mporw na soy pw :wink:

Άβαταρ μέλους
guesswho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: 04 Ιαν 2004 02:49
Τοποθεσία: Βόλος-Αθήνα Πάντα ήθελα να το χω δίπορτο...
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από guesswho » 20 Ιαν 2006 18:59

ευχαριστώ όλους για τα σχόλια
τώρα θα προσπαθήσω να διορθώσω τον firefox
όσο για το pop-up δεν θα είναι χειρότερο να είναι στο browser και να κάνει scroll ο χρήστης?τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώμ,δεν ξέρω κιόλας

Άβαταρ μέλους
guesswho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: 04 Ιαν 2004 02:49
Τοποθεσία: Βόλος-Αθήνα Πάντα ήθελα να το χω δίπορτο...
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από guesswho » 20 Ιαν 2006 19:17

λοιπόν το site λειτουεργεί και σε FIrefox τώρα
THANKS greekbytes
αν και βάζει ένα ηλίο γκρι πλαίσιο,τέσπα
το δοκίμασα χωρίς Pop-up και φαίνεται αρκετά άσχημο,αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

www.kalamogiorgos.com

Δημοσίευση από greekbytes » 20 Ιαν 2006 20:00

βγάζει γκρι πλαίσιο γιατί έχεις στο css αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

body &#123;
	margin-top&#58; 0px;
	margin-bottom&#58; 0px;
	background-color&#58; #cccccc;
&#125;
κάντο

Κώδικας: Επιλογή όλων

body &#123;
	margin&#58; 0px;
&#125;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέλω την γνώμη σας για την Σελίδα μου...”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης