Borland C++ Builder...

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
anatoli
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 27 Σεπ 2005 20:04
Τοποθεσία: Greece

Borland C++ Builder...

Δημοσίευση από anatoli » 27 Ιαν 2006 14:54

Καλησπέρα παιδιά,

Εύχομαι να υπάρχει κάποιος να μου πεί κάτι για τα παρακάτω...
Προσπαθώ να ενοπίσω στην Builder αν υπάρχει εργαλείο ώστε να άνοίγει κάθε φόρμα στο ίδιο παράθυρο χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ανοίγει νέο παράθυρο, καθώς προχωράμε στο πρόγραμμα όπου δεν είναι απαραίτητο να ανοίγει νέο παράθυρο. Εχει δουλέψει κανείς κάτι αντίστοιχο? Εχει να κάνει με MDI kai SDI εφαρμογές? Ελπίζω όχι γιατί αυτό που θέλω απαιτείται και σε μία MDI εφαρμογή.
Thanks
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
alkisg
Δημοσιεύσεις: 265
Εγγραφή: 03 Ιουν 2005 11:53
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Επικοινωνία:

Borland C++ Builder...

Δημοσίευση από alkisg » 29 Ιαν 2006 13:06

Δηλαδή κάτι σαν τους wizards των installers? Που πατάς «Next» και αλλάζουν τα περιεχόμενα του διαλόγου; Αυτό στο Delphi τουλάχιστον γίνεται με frames...

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Borland C++ Builder...

Δημοσίευση από skeftomilos » 29 Ιαν 2006 23:21

Στη VB6 που είχα το προσπαθήσει κάποτε δε βρήκα λύση. Τελικά το είχα κάνει να ανοίγει νέο παράθυρο και να κρύβεται το προηγούμενο. Έχει μία παρενέργεια ωστόσο, με ένα ενοχλητικό flicker στην taskbar.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

anatoli
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 27 Σεπ 2005 20:04
Τοποθεσία: Greece

Borland C++ Builder...

Δημοσίευση από anatoli » 30 Ιαν 2006 19:10

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα με frames μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι ή μάλλον κάτι κάνω αλλα χλωμο να δουλέψει σύντομα...μέχρι τώρα το αντιμετωπίζω όπως ο skeftomilos περίπου δηλαδή γιατί η C++ χτυπάει παντού δεν την πιάνεις πουθενά. Μάλλον έχει να κάνει το άν η εφαρμογή σου είναι πολλαπλά παραθυρική MDI κάπως έτσι το βλέπω....anyway ευχαριστώ παιδιά!

Άβαταρ μέλους
alkisg
Δημοσιεύσεις: 265
Εγγραφή: 03 Ιουν 2005 11:53
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Επικοινωνία:

Borland C++ Builder...

Δημοσίευση από alkisg » 31 Ιαν 2006 23:19

Αν δεν τα καταφέρεις με frames δοκίμασε και το πιο απλό κολπάκι, να βάλεις ένα page control χωρίς header και απλά να αλλάζεις το activepage...

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες