(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημιουργία τρισδιάστατων γραφικών με Cinema 4D, Max 3Ds, Maya, ...

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 13 Μάιος 2006 01:35

1)μου αρκεί έστω και αυτό για την ώρα..το ξέρω ότι αν ψάξω θα βρω αλλα ήθελα να μου πει κάποιος αν ήξερε στα ελληνικά..
2)λογικά έκανα κάποιο λάθος η είχε κολλήσει το πρόγραμμα γιατί τώρα το ξαναπροσπάθησα και το έκανα..
anyway ευχάριστω :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 20 Μάιος 2006 16:13

οκ ήρθε η ώρα για την επόμενη ερώτηση μου...
πως μπορώ να "φτιάξω" custom UI στο Cinema4d 9.012??
Δίνω και ένα link να δείτε τι εννοώ http://www.slouchcorp.com/mocca/m2101.htm


Edit:Το βρήκα...πάμε αριστερά στο "toolbar" επιλέγουμε ποιο θέλουμε να "φτιάξουμε" μετα δεξί κλικ και edit pallete..Και τέλος Drag&Drop ;)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 20 Μάιος 2006 16:39

ομολογώ ότι δεν μπορώ να το σώσω..και φορα που κλείνω και ανοίγω το c4d μου το εμφανίζει όπως ήταν πριν το φτιάξω
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από veriotis » 20 Μάιος 2006 20:22

Αφού κάνεις ότι κάνεις πρέπει μετά να αποθηκεύσεις της αλλαγές (κεντρικό μενού : Window->Layout ->Save layout as…) αν το αποθηκεύσεις πάνω στο template.l4d θα ξεκινά αυτόματα με αυτό ,μπορείς όμως να το αποθηκεύσεις με άλλο όνομα και μετά να δηλώσεις να ξεκινά με αυτό (κεντρικό μενού : Window->Layout ->Save as startup layout)

Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 27 Ιουν 2006 18:26

veriotis να σε ρωτήσω...
Στο project με τα τύμπανα έχεις ορισμένα Mats..Τα έχεις φτιάξει μόνος σου ή τα έχεις πάρει απο αλλού??
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από veriotis » 01 Ιούλ 2006 17:09

50-50, Έτυμα και δικά μου
Γενικά δεν είναι δύσκολο να κανείς ένα καλό mat αλλά γιατί να παιδεύεσαι όταν υπάρχουν τα έτυμα

Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 02 Ιούλ 2006 12:10

Ναι δεν είναι κάτι το τρομερό αρκεί να έχεις τις βασικες γνώσεις..
Τώρα να σου πω οτι θυμάμαι γιατί σε ρώτησα θα είναι ψέματα..
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από veriotis » 15 Αύγ 2006 19:40

BanOr έγραψε:mou dimiourgithike aporia...
mporo molis ksekinaei to programma na exo kapoia materials??dld na min prepei na ta kano load..
Κάλιο αργά παρά ποτέ , απλά τα πράγματα αλλά το ανακάλυψα μόλις τώρα τυχαία
Άνοιξε το cinema4d και φόρτωσε τα mat που θέλεις τώρα αποθήκευσε το στον φάκελο όπου έχεις εγκατεστημένο το cinema4d.exe με όνομα template.c4d .από εδώ και πέρα όταν ανοίγεις το πρόγραμμα θα φορτώνονται και τα ματ αυτόματα

Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 18 Αύγ 2006 02:41

thanks veriotis :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 08 Απρ 2007 20:07

Παιδια...απορία..
Προσπάθησα να κάνω ένα avi 1024x768 αλλά δεν το έκανε...
Υπάρχει κάποιο όριο?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από veriotis » 08 Απρ 2007 20:37

768*576 για PAL,1280*720 για HDTV,1920*1080 για HDVS και 2496*768 για QTVR
δες στο Render settings->Output

EDIT:μόλις δοκίμασα σε 1024 και δούλεψε μια χαρά
πιθανών το πρόγραμμα συμπιέσεις που επέλεξες δεν υποστηρίζει τέτοιες διαστάσεις ,δοκίμασε άλλο.

Άβαταρ μέλους
BanOr
Δημοσιεύσεις: 812
Εγγραφή: 07 Απρ 2006 17:08
Τοποθεσία: Φιλαδελφεια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από BanOr » 08 Απρ 2007 23:41

Εννοείς οι codecs??

Άλλαξα codecs και έκανε render :) thanks :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

(Κάμποσες) ερωτήσεις c4d

Δημοσίευση από veriotis » 09 Απρ 2007 09:26

ναι

Απάντηση

Επιστροφή στο “3D Graphics design”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης