Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Jon
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 20 Οκτ 2003 01:38
Τοποθεσία: middle-earth
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από Jon » 04 Φεβ 2006 04:25

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δεν μπορώ να τα επαναφερω.....

Μηπως με καποιο soft η με καμια εντολη?

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από veriotis » 06 Φεβ 2006 23:15

to epsaksa apo edo to epsaksa apo eki den vrika kati
ospou nevriasas kai ekana to diko mou soft gia autin tin doulia ,tou evala kai na epilego to xroma ton gramaton :) ,pragma pou den epitrepoun ta windows
an se endiaferi na trexi ena akoma soft mazi me ta win 5 kb apantise edo me to email sou gia na sou to stilo
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από greekbytes » 07 Φεβ 2006 14:50

Αν δεν έχεις ftp στείλτο μου σ'ενα ζιπακι να το ανεβάσω να το έχουμε έδω ;)

tsag99 {at} gmail {dot} com

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από patriot » 07 Φεβ 2006 16:34

greekbytes έγραψε:Αν δεν έχεις ftp στείλτο μου σ'ενα ζιπακι να το ανεβάσω να το έχουμε έδω ;)

tsag99 {at} gmail {dot} com
Συμφωνώ. Και εγώ θα ηθελα ένα τέτοιο προγραμματάκι.
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από veriotis » 09 Φεβ 2006 17:02

Λοιπόν κατεβάστε το Rar και κάντε εξαγωγή στο C:\ico\Ico.exe
την συντόμευση που έχω μέσα βάλτε την στο
C:\Documents and Settings\το ονομα σας\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση\
Για να ξεκινά αυτόματα με τα windows και να είναι αόρατο για να μην μας ενοχλεί
Συνημμένα
ico.rar
Ico.exe + comdlg32.ocx
(61.25 KiB) Μεταφορτώθηκε 422 φορές

simosz
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 03:33
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από simosz » 09 Φεβ 2006 22:32

Ωραιος ο veriotis
Πολυ χρησιμο!!Thanks!!!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
af
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2928
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2003 17:18
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από af » 10 Φεβ 2006 03:11

Πρώτα απ'όλα ευχαριστούμε :D
& δεύτερον εγώ τι έκανα λάθος και δεν μου το κάνει;

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από veriotis » 10 Φεβ 2006 11:11

Βγάζει κάποιο μήνυμα Af ???
το δοκίμασα και σε δεύτερο pc και δούλευε μια χαρά
μιλάμε για winXP έτσι :)

Άβαταρ μέλους
af
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2928
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2003 17:18
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

Πως κανουμε transparency τα icons στο desktop?

Δημοσίευση από af » 14 Φεβ 2006 01:57

Sorry Που άργησα να απαντήσω, δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα και το προγραμματάκι τρέχει κανονικά αλλά δεν αλλάζει χρώμα στα γράμματα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες