Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Γενικά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, video και ήχου.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από veriotis » 12 Αύγ 2007 12:48

Θα πρέπει να κάνεις forward τη θύρα 8000 στο ρουτερ σου.Την έχεις κάνει ;

άλλο το άνοιγμα της πόρτας και άλλο το forward
ότι έρχεται στην 213.5.165.253:8000 να πάει στην εσωτερική ip πχ 192.168.0.1:8000

djgpss
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 01 Οκτ 2006 21:32

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από djgpss » 12 Αύγ 2007 16:40

φίλε veriotis χαρά στο κουράγιο σου που ασχολείσαι αρκετά με το θέμα και τις απορίες μας...
Thank's..

Tο κατάφερα....
Θα τα ξαναπούμε να σε καλά!

djgpss
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 01 Οκτ 2006 21:32

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από djgpss » 13 Αύγ 2007 03:13

Και όπως είπα ότι θα τα ξαναπούμε...Τα έχω καταφέρει μια χαρά να εκπέμψω..ένα μικρό προβληματακι είναι οτι ο ήχος κομπρεσάρει χωρις να έχω κατι τετοιο απο προγραμμα κτλ. Τι μπορει να φταιει?Το ειχε και κάποιος άλλος μηπως?
Ευχαριστω...

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από veriotis » 13 Αύγ 2007 11:32

κομπρεσάρει ????
δεν κατάλαβα

djgpss
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 01 Οκτ 2006 21:32

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από djgpss » 13 Αύγ 2007 14:07

Ναι φίλε μου..Εννοώ πως στο beat του τραγουδιού η ένταση πέφτει, ενω σε σημείο που δεν υπάρχει beat αλλα μόνο φωνή ανεβαίνει ...όπως λειτουργεί ένας κομπρέσορας δηλαδή...Πιστευω να σου εδωσα να καταλαβες κατι...
ολα απο χέρι καμένα

Άβαταρ μέλους
marconis
Δημοσιεύσεις: 81
Εγγραφή: 08 Σεπ 2005 22:34
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Επικοινωνία:

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από marconis » 14 Αύγ 2007 14:10

nomizo pws prepei na kliseis to firewall.Alla den eimai sigouros

energie8
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 16 Αύγ 2007 19:04

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από energie8 » 17 Αύγ 2007 20:11

Geia sas paidia ....tha ithela na rwtisw kati oso anafora to server gia tin dimiourgia radiofonikou stathmou....
1)mporoun na kanoun ''ekpompi'' panw apo 1 atoma xrisimopiontas panw apo ena pc?
2)an nai xriazete enas statheros server h mporei o kathe enas na xrisimopiei to diko tou pc ws server tin wra pou kanei aftos programma kai meta o epomenos?

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από veriotis » 17 Αύγ 2007 21:04

όταν γίνετε εναλλάξ μπορεί να γίνει με έναν server για να παραμείνει και το ίδιο γνωστό link του σταθμού
αν αυτό κατάλαβα ότι ψάχνεις

djgpss
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 01 Οκτ 2006 21:32

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από djgpss » 06 Σεπ 2007 05:08

Φιλε veriotis σε ένα Post σου πιο πισω δίνεις ένα zip με αρχεια για συμπλήρωμα προκειμενου να βλέπουμε τα στατιστικα...
Εχεις 3 αρχεια μεσα στο zip!
Αν μπορεις κανε ενα ποστ να καταλαβουμε τι και σε πια σημεια των παρενθεσεων συμπληρώνουμε οπως :
document.write "<PARAM NAME=""FileName"" VALUE="""">"//Put the url of your radio station here, (wuthout the listen.pls . (example 167.8.456.3:8000)
Εδω για παραδειγμα που συμληρώνουμε και τι...
Το File name Το αφηνουμε ετσι? το Url Που το βαζουμε?
Αν δεν σε κανει κόπος...θα βοηθούσες!
Επισης πιο αρχειο απο τα τρια τρεχουμε για να δούμε στατιστικα..?

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από veriotis » 07 Σεπ 2007 00:20

έχουμε και λέμε στο config_radio.php
έχουμε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$scdef = "λυπούμαστε ο server ειναι κλειστός";               // τι να γράφει όταν είναι κλειστό
$scip = "10.205.1.1"; // η ip η το url του server
$scport = "8000";                   //η πόρτα του server 
$scpass = "pass";                 // password του server
?>
στο radio.php
ότι θέλουμε να αλλάξουμε μπαίνει η αλλάζετε ανάμεσα από τα αυτάκια

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.write "<PARAM NAME=""url"" VALUE=""10.205.1.1&#58;8000"">"//βάλε το url του σταθμού σου , &#40;χωρίς το listen.pls . &#40;παράδειγμα  167.8.456.3&#58;8000&#41;
στο radio_stats.php
αλλάζουμε αν θέλουμε το html για να ταιριάζει με την σελίδα όπου θα το περάσουμε

djgpss
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 01 Οκτ 2006 21:32

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από djgpss » 07 Σεπ 2007 21:34

Φιλε veriotis ευχαριστώ αλλα δεν.... Νομιζω οτι τα εχω βαλει ολα οκ. Την ip,port κτλ αλλα παιρνω το παρακάτω μνμ

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 213.5.187.180:8000 in /home/............/public_html/............/shoutcast_stats/radio_stats.php on line 6
Το Radio ........... αυτή τη στιγμή δεν εκπέμπει is Offline
το Ραδιο(winamp server) παιζει κανονικά και φαινεται και στις λίστες των Radios στο winamp..
Γιατι αραγε παιρνω αυτο το μνμ?Τα αρχεια, και τα 3 τα φωρτωνω στον server, οπου υπαρχει η σελίδα... :oops:

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από veriotis » 07 Σεπ 2007 23:15

ακούγεσαι κανονικά από έξω ???

djgpss
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 01 Οκτ 2006 21:32

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από djgpss » 08 Σεπ 2007 00:05

Ναι κανονικότατα.....Εχω καταφερει και <εκπέμπω> χάρη σε σενα φυσικα αλλα με τα στατιστικα κατι δεν παει καλα...
Πως το κοβεις?

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από veriotis » 08 Σεπ 2007 10:13

στην line6 είναι η ip και η port δες τα ξανά και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewale απο το pc σου

djgpss
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 01 Οκτ 2006 21:32

Πως να κάνετε εκπομπή radio μέσω internet με το Winamp

Δημοσίευση από djgpss » 09 Σεπ 2007 16:02

Νομιζω οτι τα εχω οκ μετα απο ενα τσεκαρισμα παλι. Παντως η Ip και η Port ειναι οκ! Οσο για Firewall δεν το εχω ενεργο!
Και τα τρια αυτα αρχεια που μας δινεις τα ανεβάζουμε στον server ετσι? Δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν κανει connect... Ενω το "ραδιο" στο winapm ακουγεται κανονικά.. :cry: :cry:

Απάντηση

Επιστροφή στο “επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες