Πρόβλημα με loginpage!!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
prokopios
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 17 Φεβ 2006 15:47

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από prokopios » 17 Φεβ 2006 15:59

Geia sas, tha hthela na ftaiksw mia selida pou tha apaitei apo ton xrhsth na eisagei ena sygkekrimeno onoma kai enan 4-pshfio kwdiko.

H forma epikoinwnias einai h akolouthh :

login page.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <form name="login page" action="kentrikh.htm" method="POST">
      
	USERNAME&#58;&nbsp;</br>
      <input type="text" name="username"></br>

        PASSWORD&#58;&nbsp;</br>
      <input type="password" name="passwd"></br>
      
	<center>
        <input type="submit" name="Submit" value="OK">	
	<input type="reset" name="Reset" value="RESET">
	</center>

      </center></form>
Enw h selida sthn opoia thelw na metavainei o xrhsths einai :

kentrikh.htm

Κώδικας: Επιλογή όλων

<HTML>

<head><title>agfhrrtu</title>

<BODY style="background-color&#58;#000099; font-family&#58;sans-serif; color&#58;#ffffff" ALINK=WHITE VLINK=WHITE>

<? 
	if &#40;  &#40;$HTTP_POST_VARS&#91;"username"&#93;!="onoma"&#41; && &#40;$HTTP_POST_VARS&#91;"passwd"&#93;&#41;!=1111&#41;&#41;&#41;
	  &#123;

		  print "Δεν εχετε δωσει σωστά τα δεδομένα";
  		exit&#40;&#41;;

 	  &#125;	  

?>

/* kai edw exw ton kwdika se html pou thelw na exei h delida */

</body>
</HTML>


------------------------------------------------
Ti kanw lathos ???

Eyxaristw ek twn proterwn!!!
ΑΥΤΑ!!!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 17 Φεβ 2006 17:36

Ipo8eto oti akolou8eis kapoio biblio gia va kaveis to parapavo script ... alla apo oti fevete eivai arketa out dated

To HTTP_POST_VARS pleov exei metafer8ei sto _POST array to opoio eivai GLOBAL .

Twra n logiki tou scrip sou eivai lav8asmevi ... dld les

av to username dev eivai onoma KAI to password dev eivai 1111 kave kati kai stamata.

Malov afto pou i8eles va grapseis eivai
av to username dev eivai onoma H to password dev eivai 1111 kave kati kai stamata.

dld av mia apo tis dio siv8ikes eivai lav8asmeves
mpes sto if dose eva mivima kai stamata.

Alli mia paratirisi ... echo kai oxi print ... ektos kai av ksereis ti kaveis.

Episis escape se html avti gia echo opou eivai dia tov ... dev eisai se cgi script ... n php eivai embeded stnv html mporeis va kaveis escape se html kai meta va ksava mpeis se php.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από panosru » 18 Φεβ 2006 12:10

Rapid-eraser έγραψε: Alli mia paratirisi ... echo kai oxi print ... ektos kai av ksereis ti kaveis.
giati? :S
Rapid-eraser έγραψε: Episis escape se html avti gia echo opou eivai dia tov ... dev eisai se cgi script ... n php eivai embeded stnv html mporeis va kaveis escape se html kai meta va ksava mpeis se php.
den katalaba les edo, an mporeis eksighse kai mena :D

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 18 Φεβ 2006 12:22

echo giati eivai constract tis php kai eivai safestata pio grigori apo tnv print .
n print eivai function pavo apo to zend engine kai katepektasi simperifierete sav function.

Otav eixame cgi eprepe va stiloume sto output buffer to html me tnv sira pou to ektelousame . Afto simevei
pos gia va paei kati me afti tnv sira 1-2-3 eprepe va givei me afti tnv sira 1-2-3 ... n php eivai embeded stnv html afto simevei pos mporei asigxrova va givouv kapoia pragmata xoris tnv afstiri sira.
Episis to oti eivai embeded stnv html simevei pos bgeveis apo php se html bazeis to html stuff output pou exeis kai epaverxese se php pali.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
if&#40;TRUE&#41;&#123;?>
HTML OUT PUT TRUE
<? &#125;else&#123; ?>
HTML OUTPUT FLASE
<? &#125; ?>
So dev xrisimopioume kapoia me8odo mesa apo tnv php gia to maziko output ektos kai av xriazete gia kapoio sigkekrimevo logo, ka8os eivai poli pio grigoro
to va kaveis escape se html kai va ksava mpeis se php.

episis echo print kai gevika output meso php kavoume movo se sta8eres kai metablites, to va kaveis output eva string pou periexei tovous html me php eivai xazomara... px blepe to eksks paradigma
test.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
echo 'My html page';
?>
poli aplopiimevo :P alla to blepoume sivexeia ... blepe to proto post :)

Yparxouv kai periptoseis bebea pou epibalete va to kavoume echo eva string alla pefteis stnv periptosi pou kseroume ti kavoume ... n ekseresi pou epibebeovei tov kavova dld.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από panosru » 18 Φεβ 2006 12:29

poly oraia ayta rapid thanks! :D den hksera pos h echo einai poio ghgorh apo thn print epidi einai constract :D

opote print na xrhshmopoioume otan theloume na kanoume kapoio format s' otidhpote bazoume mesa?

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 18 Φεβ 2006 12:35

iparxei diafora metaksi tns print kai tis echo
n echo dev epistrefei kati ... n print epistrefei true/false

afto simevei pos mporeis va kaveis concat me alli function/string tnv print evo to avtistixo dev isxiei me tnv echo.

Episis epidi n echo eivai constract dev xriazete parev8eseis.
echo 123 - echo '123'
evo to avtistixo me print dev isxiei.

ola ta parapavo ta grafei to manual ... dev ta ebgala apo to mialo mou :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από panosru » 18 Φεβ 2006 12:47

Rapid-eraser έγραψε:iparxei diafora metaksi tns print kai tis echo
n echo dev epistrefei kati ... n print epistrefei true/false

afto simevei pos mporeis va kaveis concat me alli function/string tnv print evo to avtistixo dev isxiei me tnv echo.

Episis epidi n echo eivai constract dev xriazete parev8eseis.
echo 123 - echo '123'
evo to avtistixo me print dev isxiei.

ola ta parapavo ta grafei to manual ... dev ta ebgala apo to mialo mou :P
den eipe kaneis pos ta bgazeis apo to myalo sou ;)

na sou po kaneis ena paradigmataki me concat 2 functions giati den katalaba ti enoeis :P

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 18 Φεβ 2006 13:00

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$msg = 'To mege8os aftou tou string eivai &#58;';

echo strtoupper&#40;$msg&#41;." &#40;".strenl&#40;$msg&#41;."&#41;";
?>
Miv mou peis oti dev exeis ksava dei concat se functions kai strings :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από panosru » 18 Φεβ 2006 13:03

loool

akyro!! :P

esy mhn mou peis pos leitourgei 100% to myalo sou molis ksypnas :P :P :P :P

katse na poio to tsai mou na fao kai tipota na bgo ligo ekso na pao aera na ksypniso me liga logia! :P

Άβαταρ μέλους
MinasC
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: 16 Φεβ 2006 01:51
Τοποθεσία: NeverNeverland

Πρόβλημα με loginpage!!!

Δημοσίευση από MinasC » 24 Φεβ 2006 17:24

Δεν υπάρχει τρόπος να βάλουμε στην αρχική σελίδα (index) του site μας textboxes για usernames & passwords των μελών (διαφορετικα για το καθένα) ώστε με επιτυχή εισαγωγή να μπαίνουν στο site , αλλιώς να οδηγούνται σε άλλη σελίδα που έχουμε κατασκευάσει (redirect) όπου θα υπάρχουν πάλι τα textboxes για να ξαναπροσπαθήσουν?Προτιμώ κάτι που δεν είναι δυναμικό και δοκίμασα το Coffeecup Flash Password Wizzard , αλλά αυτό δεν σου προστατεύει τις υπόλοιπες σελίδες πλην της αρχικής αν κάποιος πληκτρολογήσει απευθείας το URL . :oops:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες