Φόρμα μέσα σε φόρμα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 22 Φεβ 2006 18:44

Γίνεται να τρέξω μια φόρμα μέσα σε άλλη φόρμα;
Έχω τον κώδικά:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form name="epilogi" action="<?php echo "$PHP_SELF"; ?>" method="post">
<input class="button" type="submit" name="action" value="Κείμενο 1">
<input class="button" type="submit" name="action" value="Κείμενο 2"></form>
Πατώντας ένα από τα δύο κουμπιά με βγάζει στην ίδια σελίδα που ορίζεται από τον κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
if&#40;$action=="Κείμενο 1"&#41; &#123; 
if&#40;$action=="Προεπισκόπηση"&#41;&#123; echo "Προεπισκόπηση"; &#125; ?>

<form name="kataxorisi1" action="<?php echo "$PHP_SELF"; ?>" method="post">
<input class="button" type="submit" name="action" value="Προεπισκόπηση">
<input class="button" type="submit" name="action" value="Καταχώρηση"></form> 
<?php if&#40;$action=="Καταχώρηση"&#41; &#123; echo "Καταχώρηση"; &#125; &#125; ?>

και

<?php
if&#40;$action=="Κείμενο 2"&#41; &#123; 
if&#40;$action=="Προεπισκόπηση"&#41;&#123; echo "Προεπισκόπηση"; &#125; ?>

<form name="kataxorisi2" action="<?php echo "$PHP_SELF"; ?>" method="post">
<input class="button" type="submit" name="action" value="Προεπισκόπηση">
<input class="button" type="submit" name="action" value="Καταχώρηση"></form> 
<?php if&#40;$action=="Καταχώρηση"&#41; &#123; echo "Καταχώρηση"; &#125; &#125; ?>
Όταν πατάω την Προεπσκόπηση ή την Καταχώρηση μου βγάζει λευκή σελίδα.
Τι κάνω λάθος;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από skeftomilos » 01 Μαρ 2006 06:40

Nested forms δεν επιτρέπονται νομίζω. Είναι περιορισμός της HTML, όχι της PHP.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 01 Μαρ 2006 13:07

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Το βόλεψα τελικά. Με κούρασε λίγο αλλά τελικά το πέτυχα αυτό που ήθελα!
Μπορείς να δεις εδώ τι εννοούσα!
;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panosru » 01 Μαρ 2006 21:44

na sou po panos78 giati den bazeis sto menou ena

Κώδικας: Επιλογή όλων

cursor&#58; pointer;
gia na bgazei to xeraki? poloi low level users mporei kai na mhn katalaboun pos einai menu me thn proth :P

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 02 Μαρ 2006 00:47

Νομίζω ότι ακομα και οι low level χρήστες ξέρουν ότι το χεράκι σημαίνει σύνδεσμο οπότε δεν νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο.
;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panosru » 02 Μαρ 2006 18:39

:S diabase poio prosektika ti eipa :P

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 02 Μαρ 2006 18:45

Μάλλον δεν κατάλαβα τι έγγραψες!;)
Αυτή τη στιγμή όταν πας επάνω στο μενού βγαίνει χεράκι γιατί κάθε επιλογή είναι παραπομπή σε επιμέρους σελίδες.
Υποθέτω με αυτό τον κώδικα που έδωσες ότι αντί για χεράκι θα βγαίνει βελάκι.
Δεν νομίζω ότι έτσι θα είναι πιο κατανοητό για τους άρχάριους.
Άποψή μου τουλάχιστο!
;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panosru » 03 Μαρ 2006 15:01

oxi antitheta! :P
xeraki:

Κώδικας: Επιλογή όλων

cursor&#58; pointer;
belaki:

Κώδικας: Επιλογή όλων

cursor&#58; default;
ego toulaxiston me firefox den blaipo xeraki blaipo belaki (giati kata pasa pithanothta ebales cursor: hand to opoio leitourgei se ie kai oxi se ff)

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panosru » 03 Μαρ 2006 15:03

tora to eida me ie kai nai se ie exei xeraki kai kanei kai ena efe prin emfanistei to menu to opoio den to kanei se ff kai episeis mou petaei kai ena js error :P

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 03 Μαρ 2006 15:07

Έχεις δίκιο.
Στον Firefox φαινεται ως βελάκι.
Χρησιμοποιώ το DHTML menu για να κάνω τα μενού.
Θα το κοιτάξω, γιατί δεν όρισα κάτι συγκεκριμένο να φαίνεται ως δείκτης του ποντικιού.
Το σφάλμα στη js δεν ξέρω γιατί το βγάζει.
Ξεκίνησε να υπάρχει όταν κρυπτογράφηση ένα σύνδεσμο που δεν θέλω να φαίνεται στον κώδικα, οπότε άστο να βρίσκεται!;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 03 Μαρ 2006 15:13

Το διόρθωσα.
Λογικά τώρα πρέπει να φαίνεται σωστά!
;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panosru » 03 Μαρ 2006 15:21

nai tora fenete xeraki :D to sfalma omos synexizei na yparxei..
sfalma έγραψε: Line: 19
Char: 1
Error: Object expected
Code: 0
URL: http://www.sefev.at/index.php?ctip=3,3,0
ayta apo ie..

tora apo mia mhaxanh debuging pou exo sto ff ayta:

sto sefev_ie.css bres ayto(line 31):

Κώδικας: Επιλογή όλων

.whitelink&#123;font-family&#58;Tahoma, Arial, Tahoma, sans-serif; font-size&#58;8pt; color&#58;white; text-decoration&#58;none; cursor&#58;hand&#125;
kai allakseto se ayto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.whitelink&#123;font-family&#58;Tahoma, Arial, sans-serif; font-size&#58;8pt; color&#58;white; text-decoration&#58;none; cursor&#58;pointer&#125;
epita bres ayto(line 33):

Κώδικας: Επιλογή όλων

.blacklink&#123;font-family&#58;Tahoma, Arial, Tahoma, sans-serif; font-size&#58;8pt; color&#58;black; text-decoration&#58;none; cursor&#58;hand&#125;
kai allakseto se ayto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.blacklink&#123;font-family&#58;Tahoma, Arial, sans-serif; font-size&#58;8pt; color&#58;black; text-decoration&#58;none; cursor&#58;pointer&#125;
tora sto index.php sto javascript edo(line 19) to sfalma sou einai: create_menus is not defined

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" language="JavaScript">
if&#40;document.layers&#41; document.write&#40;'<link rel="STYLESHEET" type="text/css" HREF="/misc/sefev_nc.css">'&#41;;
if&#40;document.all&#41; document.write&#40;'<link rel="STYLESHEET" type="text/css" HREF="/misc/sefev_ie.css">'&#41;;
create_menus&#40;'0'&#41;;
create_menus&#40;'1'&#41;;
create_menus&#40;'2'&#41;;
create_menus&#40;'3'&#41;;
create_menus&#40;'4'&#41;;
//create_menus&#40;'5'&#41;;
</script>
PS: h douleia tou status bar den einai na dixnei to titlo tou site h thn perigrafh tou periexomenou tou :P

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 03 Μαρ 2006 15:29

Σε ευχαριστώ.
Σε εμένα τώρα δεν βγάζει σφάλμα.
Να 'σαι καλά!
;):)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
panos78
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: 15 Φεβ 2003 02:14
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panos78 » 03 Μαρ 2006 15:35

===
Για την πλήρη ονομασία στη γραμμή κατάστασης μου το ζήτησαν και το έκανα.
Δεν νομίζω ότι βλάπτει!
;)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εικόνα

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Φόρμα μέσα σε φόρμα

Δημοσίευση από panosru » 03 Μαρ 2006 15:38

nai tora den bgainei alla diorthose kai to css ekei pou sou eipa ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης