Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Μια περιοχή για το phpBB, την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για forums

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
powerpink
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 26 Φεβ 2006 14:24

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από powerpink » 26 Φεβ 2006 14:31

Παίδες καινούριος εδώ και θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος

Βρήκα κάπου τον παρακάτω κώδικα όπου τον εχω βάλει σε μία σελίδα php (μέσα στο /phpbb folder) και την κάνω include σε μια άλλη για να μου εμφανίσει τα 10 τελευταία posts.

Σουλεύει μια χαρά! Πως μπορώ όμως να τραβήξω τα 10 τελευταία posts από μία συγκεκριμένη θεματική ενότητα και όχι γενικά από όλο το forum?

Θα σας είμαι υπόχρεος :o
<?
error_reporting(0);
$site=getenv("HTTP_REFERER");
require_once("config.php");
// if (substr($site,strlen($site)-1,1)=="/"||strstr($site,"index")) {
?>

<?
$mysql=mysql_pconnect($dbhost,$dbuser,$dbpasswd);
?>

<table width="100%" align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr><td valign="top" class="gen">

<?

$query=mysql_db_query($dbname,"select a.topic_id,b.post_subject,a.poster_id,c.username from phpbbNEW_posts a,phpbbNEW_posts_text b,phpbbNEW_users c where a.post_id=b.post_id and c.user_id=a.poster_id and b.post_subject<>'' order by a.post_id desc limit 0,10");
while($data=mysql_fetch_array($query)) {
$dots="";
if (strlen($data['post_subject'])>600) $dots.="...";
echo "<div style=\"padding-bottom:4px;\">&#8594; <a href=\"forum/viewtopic.php?t=".$data['topic_id']."\" style=\"font-family:arial;font-size:11px;\"> ".substr(addslashes(trim($data['post_subject'])),0,300).$dots."</a><br>(<i>Posted by: ".$data['username']."</i>)</div>";
}
?>

</td></tr>
</table>

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από billt » 26 Φεβ 2006 15:01

Δοκίμασε το παρακάτω και βάλε όπου Χ τον αριθμό της ενότητας.

Κώδικας: Επιλογή όλων

$query=mysql_db_query&#40;$dbname,"select a.topic_id, a.forum_id, b.post_subject,a.poster_id,c.username from phpbbNEW_posts a,phpbbNEW_posts_text b,phpbbNEW_users c where a.post_id=b.post_id and c.user_id=a.poster_id and b.post_subject<>'' and a.forum_id=X order by a.post_id desc limit 0,10"&#41;; 

powerpink
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 26 Φεβ 2006 14:24

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από powerpink » 26 Φεβ 2006 16:41

billt δούλεψε μια χαρά, σ'ευχαριστώ πολύ

μήπως ξέρει και πως μπορώ να εμφανήσω τους top10 posters ή 10 new members

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από billt » 26 Φεβ 2006 17:01

Για δοκίμασε αυτά:

- top10 posters

Κώδικας: Επιλογή όλων

$querytopposters=mysql_db_query&#40;$dbname,"select user_posts, username from phpbbNEW_users order by user_posts desc limit 0,10"&#41;;
- 10 last new members

Κώδικας: Επιλογή όλων

$querylastmembers=mysql_db_query&#40;$dbname,"select user_regdate, username from phpbbNEW_users order by user_regdate desc limit 0,10"&#41;;
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις μεταβλητές $querytopposters, $querylastmembers και να ορίσεις $datatop και $datalast. :wink:

powerpink
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 26 Φεβ 2006 14:24

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από powerpink » 26 Φεβ 2006 22:42

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει

Στον παρακάτω κώδικα έβαλα τον κώδικα που μου είπες αλλά τα υπόλοιπα που μπαίνουν (είμαι πιο πολύ άσχετος απ'ότι κατάλαβες)

<?

$querytopposters=mysql_db_query($dbname,"select user_posts, username from phpbbNEW_users order by user_posts desc limit 0,10");

while($data=mysql_fetch_array($query)) {
$dots="";
if (strlen($data['post_subject'])>600) $dots.="...";
echo "<div style=\"padding-bottom:4px;\">&#8594; <a href=\"forum/viewtopic.php?t=".$data['topic_id']."\" style=\"font-family:arial;font-size:11px;\"> ".substr(addslashes(trim($data['post_subject'])),0,300).$dots."</a><br>(<i>Posted by: ".$data['username']."</i>)</div>";
}
?>

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από billt » 26 Φεβ 2006 22:59

Δες αυτό :

- 10 top posters

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? 

$querytopposters=mysql_db_query&#40;$dbname,"select user_posts, username from phpbbNEW_users order by user_posts desc limit 0,10"&#41;; 

while&#40;$datatopposters=mysql_fetch_array&#40;$querytopposters&#41;&#41; &#123; 
echo $datatopposters&#91;'username'&#93;."<br>"; 
&#125; 
?> 
- last 10 members

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$querylastmembers=mysql_db_query&#40;$dbname,"select user_regdate, username from phpbbNEW_users order by user_regdate desc limit 0,10"&#41;;

while&#40;$datalastmembers=mysql_fetch_array&#40;$querylastmembers&#41;&#41; &#123; 
echo $datalastmembers&#91;'username'&#93;."<br>"; 
&#125; 
?>

powerpink
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 26 Φεβ 2006 14:24

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από powerpink » 27 Φεβ 2006 00:00

sostos!!

thanx man

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Data από phpbb forum σε άλλη php σελίδα

Δημοσίευση από billt » 27 Φεβ 2006 00:13

ωραία :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “phpBB”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες