pos mporo na elekso oles tis times tou pinaka

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
kingbill
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

pos mporo na elekso oles tis times tou pinaka

Δημοσίευση από kingbill » 01 Μαρ 2006 22:49

pos mporo na elekso oles tis times tou pinaka kai meta kai an einai oles i times tou pinaka einai diaforetikes na kano insert eidalos na tou bgazei ena minima
tis times tis perno apo 6 combo box

an epilekso tin idia timi sta 2 prota combo box thamou bgalei to minima oti epileksate tin idia timi. an balo omos sta 4 prota combo box diforetiki timi kai sta 2 telaitaiua tin idia timi i insert tha ekteleiste kanonika
diladi tha kanei 4 insert kanonika kai tis ales 2 pou exoun tin idia timi tha tis kopsei. pos ginetai na elekso prota oles tis times apo ta combobox tis opoioes tis ekxoro mesa se enan pinaka kai meta na ektelestei i insert

autos einai o kodikas

Κώδικας: Επιλογή όλων

   for&#40;$i=0; $i<$count; ++$i&#41;
    &#123;

      for &#40; $k=&#40;$i+1&#41;; &#40;$k < $count&#41;; ++$k&#41;

         if &#40;$myselect&#91;$k&#93; == $myselect&#91;$i&#93;&#41;
         &#123;

            echo "epileksate tin idia timi";

                exit &#40;&#41;;
        &#125;

        $sql_1 = "INSERT INTO Studen_Dept VALUES &#40;'$CodeDept', '$LabCode', '$AEM', '$myselect&#91;$i&#93;', '$Dikaioma'&#41;";

        if &#40;$resultd=mysql_query&#40;$sql_1&#41;&#41;
        &#123;

          echo "ok <b>$NameLab</b> ";

        &#125; //if &#40;$resultd=mysql_query&#40;$sql_1&#41;&#41;
        else
       &#123;

             echo "exete eggrafi <b>$NameLab</b> ";

        &#125;
      &#125;

      &#125;//for&#40;$i=0; $i<$count; ++$i&#41;



Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

pos mporo na elekso oles tis times tou pinaka

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 02 Μαρ 2006 10:35

gia to av ta stixia tou pivaka eivai diakrita mporeis va kaveis to eksis . kave eva count sta rows tou pinaka
kai stnv sivexeia perva to array apo to function array_unique()
meta pare ksava to count tou array kai sigkrive ta dio voumera. Apo ekei 8a dis av eivai ola diakrita stixia n oxi.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

kingbill
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

pos mporo na elekso oles tis times tou pinaka

Δημοσίευση από kingbill » 02 Μαρ 2006 11:18

mporeis na mou doseis ena parageigma

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

pos mporo na elekso oles tis times tou pinaka

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 02 Μαρ 2006 11:47

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?

$my_test_array = array&#40;1,2,3,4,5,6,7,7,9&#41;;

$my_test_array_count = count&#40;$my_test_array&#41;;
$my_test_array = array_unique&#40;$my_test_array&#41;;
$my_test_array_count_unique = count&#40;$my_test_array&#41;;

if&#40;$my_test_array_count == $my_test_array_count_unique&#41;&#123;
?>
To Array DEN periexei diplotipes times.
<?
&#125;else&#123;?>
To Array periexei diplotipes times !!!
<? &#125;
?>
More info gia to array_unique sto manual
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες