εορτολογιο κανεις???

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MinasC
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: 16 Φεβ 2006 01:51
Τοποθεσία: NeverNeverland

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από MinasC » 03 Μαρ 2006 02:14

Ψάχνω για ένα Ελληνικό Εορτολόγιο σε μορφή flash (swf) που ανάλογα την ημερομηνία θα σου δείχνει ποιός γιορτάζει ή ότι π.χ. είναι Χριστούγεννα.Το μόνο που έχω βρει είναι...το εορτολόγιο που προσφέρει το Pathfinder!!!ΟΚ,ΟΚ,χαζή λύση,αλλά δεν βρήκα άλλη.Μπορεί να βοηθήσει κανείς???

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από cordis » 03 Μαρ 2006 10:55

παρακαλώ να γράφουμε με πεζά,

ευχαριστώ.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Sfinaki
Δημοσιεύσεις: 541
Εγγραφή: 08 Ιουν 2003 22:41
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτη
Επικοινωνία:

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από Sfinaki » 03 Μαρ 2006 12:23

Δες εδώ >>> http://grjava.com/gr/freetools/eortes.php
δεν είναι σε flash, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλό και ενημερωμένο!

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από spookyb52 » 03 Μαρ 2006 13:22

Είναι σε flash αλλά θα πρέπει να λερώσεις και λίγο τα χέρια σου και να βάλεις μόνος σου τις ημερομηνίες :P :P :P

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=21039

Άβαταρ μέλους
MinasC
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: 16 Φεβ 2006 01:51
Τοποθεσία: NeverNeverland

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από MinasC » 04 Μαρ 2006 02:55

sfinaki μου άρεσαν τα γραφικά από τα εορτολόγια που είδα αλλά δεν παύουν να είναι κάτι σαν αυτό που δίνει το pathfinder.μάλλον θα προτιμήσω να συμπληρώσω τις ημερομηνίες στο flashaki του spookyb52 (ελπίζω να βρω το χρόνο με το πήξιμο που τραβάω με τη δουλειά.πάντως αν το κάνω θα στο στείλω spook).σας ευχαριστώ και τους δύο!

υ.γ. cordis sorry για τα κεφαλαία αν και δεν κατάλαβα τι πρόβλημα δημιουργούν!


Άβαταρ μέλους
MinasC
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: 16 Φεβ 2006 01:51
Τοποθεσία: NeverNeverland

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από MinasC » 07 Μαρ 2006 21:26

ωραίο και τροποποιήσιμο!
thanks fiskilis
Midnight is Crimson Glory and Crimson Glory is Midnight !!!

Εικόνα

adjuster
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 19 Μάιος 2005 13:26

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από adjuster » 05 Ιουν 2006 20:36

Γειά σας απο Θεσσαλονίκη απο το www.eortologio.gr

Εχουμε ξεκινήσει μια νέα μας (δωρεάν) υπηρεσία σε RSS XML Feeds στην διεύθυνση : www.eortologio.gr/rss

Τα feeds είναι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Εμφανίζονται οι εορτάζοντες σήμερα, αύριο και μεθαυριο ή όπως το θέλετε. Προσφέρεται άμεσο λινκ για εισαγωγή στο MyGoogle kai MyYahoo personal home page.

Θα εκτιμούσαμε την γνώμη σας και για την νέα μας αυτη υπηρεσία η οποία βγήκε public μόλις πριν μερικές ώρες !!!.

Δημήτρης Γκλαβόπουλος
www.eortologio.gr support team

ΥΓ και σε όσους "παίρνουν" περιεχόμενο χωρίς να αναφέρουν την πηγή ---> :hammer: :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από fafos » 06 Ιουν 2006 00:53

Oraia kai ego to ekana se ajax ticker gia opoion to thelei..

H emfanish orizetai apo to css style sto demo.htm
O fakelos cache tha prepei na exei write permitions (p.x. CHMOD 777)

ys: prospathhsa na kano kai to rss tou freestuff alla "xtypaei".. den ksero ti ftaiei, isos h ekdosh...
Συνημμένα
rss.zip
Eortologio - Ajax ticker
(7.19 KiB) Μεταφορτώθηκε 362 φορές

Adavis
Δημοσιεύσεις: 107
Εγγραφή: 04 Αύγ 2003 19:44
Επικοινωνία:

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από Adavis » 24 Αύγ 2007 13:37

Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να προσαρμόσω το εορτολόγιο από το eortologio.gr για το www.getin.gr αλλά επιμένει να μου το βγάζει σε μεγαλύτερη γραμματοσειρά.

Ενώ στο http://www.eortologio.gr/export_code/ma ... _maker.htm αφού ρυθμίσω χρώματα κτλ μου το δείχνει κανονικά στο preview όταν το προσθέτω στην σελίδα το μέγεθος των γραμμάτων είναι μεγαλύτερο...

Καμιά ιδέα κανείς;

Κώδικας: Επιλογή όλων

<tr>
<td align="left" class="row11">
<span class="gensmall">
<script language='javascript' src='http&#58;//www.eortologio.gr/export_code/eortologio.php?fnt_clr=4C4C4C&tbl_wdth=160&tbl_brdrclr=E6EAEE&tbl_brd=0&td_bgclr=E6EAEE&tbl_cellpading=2&tbl_cellspacing=0&tbl_font=Verdana&tbl_font_size=10&morfi=1&what_day=1&ttl=0&fr1=0&fr2=0'></script>
</span>
</td>
</tr>  

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από fiskilis » 24 Αύγ 2007 13:43

μηπως μεσα στο css εχει καποιο ορισμο μεγεθους ?
αλλιως μεσα στον κωδικα εχει το μεγεθος που μπορεις να ορισεις

Adavis
Δημοσιεύσεις: 107
Εγγραφή: 04 Αύγ 2003 19:44
Επικοινωνία:

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από Adavis » 24 Αύγ 2007 14:29

Όχι στο css με το row11 ορίζω μόνο χρώμα και στοίχιση στα αριστερά...

Δοκίμασα και με τα μεγέθη που δίνει ο κώδικας από το εορτολόγιο αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Adavis
Δημοσιεύσεις: 107
Εγγραφή: 04 Αύγ 2003 19:44
Επικοινωνία:

εορτολογιο κανεις???

Δημοσίευση από Adavis » 01 Σεπ 2007 12:43

Καμιά ιδέα κανείς;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες