Directories

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Directories

Δημοσίευση από oikonomou » 07 Μαρ 2006 10:06

παιδια μια βοηθεια ακομα θελω...
θελω να κανω καταλογους για καθε χρηστη με το username του μεσα στον φακελο Users αλλα δεν δουλευει το ακολουθο:
<?php
$username="giorgos"; // δεν θα ειναι ετσι, θα το παιρνει το καθενα με σεσσιον
if (is_dir('C:\users\$username') ) { echo "Υπαρχει ηδη καταλογος";} //για πχ
else {
mkdir('C:\users\$username', 0700);
}
?>

μου κανει καταλογο με ονομα $username, καμια συμβουλη;

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Directories

Δημοσίευση από ThyClub » 07 Μαρ 2006 15:06

Αντί για ' δοκίμασε " :

Κώδικας: Επιλογή όλων

mkdir&#40;"C&#58;\users\$username", 0700&#41;; 
Το καλύτερο όμως είναι :

Κώδικας: Επιλογή όλων

mkdir&#40;'C&#58;\users\'.$username, 0700&#41;; 

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Directories

Δημοσίευση από panosru » 07 Μαρ 2006 16:36

@oikonomou : oi metablhtes mesa se single quotes den leitourgoun :D

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Directories

Δημοσίευση από oikonomou » 07 Μαρ 2006 19:18

παιδια δεν ξερω γιατι αλλα δεν δουλευει καμια απο τις 2 λυσεις.
Τις ειχα δοκιμασει και πιο πριν @cordis.

Άβαταρ μέλους
shadow
Script Master
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 18:30

Directories

Δημοσίευση από shadow » 07 Μαρ 2006 19:24

Το directory users υπάρχει?
Close your eyes
For your eyes will only tell the truth and the truth isnt what you want to see
In the dark, is it easy to pretend that the truth is it ought to be.
Programmers are programmers because they like to code

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Directories

Δημοσίευση από oikonomou » 07 Μαρ 2006 19:26

φυσικα....

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Directories

Δημοσίευση από panosru » 07 Μαρ 2006 19:56

gia dokimase kai ayto, se mena leitourgei

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php

$username="giorgos"; 
if &#40;!&#40;is_dir&#40;"C&#58;/users/"&#41;&#41;&#41; &#123; mkdir&#40;"C&#58;/users/"&#41;; &#125;
if &#40;@is_dir&#40;"C&#58;/users/" . $username&#41;&#41; &#123;
	echo "Υπαρχει ηδη καταλογος";
&#125; else &#123;
	mkdir&#40;"C&#58;/users/" . $username, 0700&#41;;
&#125;

?> 

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Directories

Δημοσίευση από oikonomou » 08 Μαρ 2006 14:46

Oντως δουλεψε...ευχαριστω παιδια και ειδικα εσενα @pano
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δουλεψε με αναποδα slashes βεβαια αλλα τελος παντων

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

Directories

Δημοσίευση από softius » 08 Μαρ 2006 15:21

Για να δουλέψει με διπλά " έπρεπε να ήταν

Κώδικας: Επιλογή όλων

mkdir&#40;"C&#58;\\users\\$username", 0700&#41;;
ή διαφορετικά

Κώδικας: Επιλογή όλων

mkdir&#40;addslashes&#40;"C&#58;\users\$username"&#41;, 0700&#41;;

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Directories

Δημοσίευση από panosru » 08 Μαρ 2006 15:27

softius έγραψε:Για να δουλέψει με διπλά " έπρεπε να ήταν

Κώδικας: Επιλογή όλων

mkdir&#40;"C&#58;\\users\\$username", 0700&#41;;
ή διαφορετικά

Κώδικας: Επιλογή όλων

mkdir&#40;addslashes&#40;"C&#58;\users\$username"&#41;, 0700&#41;;
akribos ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες