Μοναδικοί Επισκέπτες!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από JimKarvo » 11 Μαρ 2006 14:28

Τι script πρέπει να βάλω στο site μου, ώστε να μου λέει πόσους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ επισκέπτες έχω??

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από skeftomilos » 12 Μαρ 2006 18:40

Ο πτωχή πλην τίμια JavaScript δε διαθέτει τέτοιο script. Η ευκατάστατη πλην διαπλεκόμενη PHP όλο και κάτι θα έχει. :)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από JimKarvo » 12 Μαρ 2006 19:33

Οπότε είναι σε λέθος κατηγορία? μάλον ε? τι μάλλον σίγουρα!

Το σκέφτωμαι κάπως έτσι: Να μπαίνει ο χρήστης στο site μου, και:

1) Είτε να τον θεωρεί έναν επισκέπτη βάση την πώση ώρα είναι στο site.

2) ή να γράφει κάποιο cockie, και μόλις κλείσει την bowser να διαγράφετε,

3)ή να τον θεωρεί επισλέπτει βάση την IP, για x λεπτά!

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από ThyClub » 12 Μαρ 2006 22:23

Το μεταφέρω αλλά δεν έχω χρόνο να δώσω απάντηση τώρα...
Ο πτωχή πλην τίμια JavaScript δε διαθέτει τέτοιο script. Η ευκατάστατη πλην διαπλεκόμενη PHP όλο και κάτι θα έχει.
Κάποιος μου είπε οτι τώρα τελευταία πολλά πάρε δώσε έχει η πτωχή πλήν τίμια με την ευκατάστατη πλην διαπλεκόμενη.

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από skeftomilos » 13 Μαρ 2006 06:00

ThyClub έγραψε:Κάποιος μου είπε οτι τώρα τελευταία πολλά πάρε δώσε έχει η πτωχή πλήν τίμια με την ευκατάστατη πλην διαπλεκόμενη.
Σώπα, τι λες τώρα; Κρίμα και μου είχε δώσει την εντύπωση πως είναι κορίτσι από σπίτι. Είναι όλες [μπιπ] τελικά. :)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από JimKarvo » 21 Μαρ 2006 00:25

Εύρηκα!

http://pc4all.no-ip.org

Λοιπών! πως λειτουργεί! Κάνεις registration, και μετά σου δείνει έναν html code! τον κάνεις copy, και είναι προτειμότερο να τον βάλεις σε όλες τις σελίδες του site σου!

Έπειτα θα μπορείς να βλέπεις πόσοι ήταν οι μοναδικοί επισκέπτες, πόσες σελίδες έχουν εμφανιστεί, αυτά και άλλα πολλά σε ημερήσιες κατατάξεις!!

Για οποιαδήποτε απορία ρωτίστε με εδώ! :-)

Άβαταρ μέλους
Sfinaki
Δημοσιεύσεις: 541
Εγγραφή: 08 Ιουν 2003 22:41
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτη
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από Sfinaki » 21 Μαρ 2006 16:34

Φτιάχνεις ένα αρχείο με τον παρακάτω κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$hitcount= file&#40;'counter.txt'&#41;;
print $hitcount&#91;0&#93;;

if&#40; $_SERVER&#91;'REMOTE_ADDR'&#93; !=$hitcount&#91;1&#93; &#41;&#123;
$stuff = $hitcount&#91;0&#93; + 1;
$ip =$_SERVER&#91;'REMOTE_ADDR'&#93;;

$fp= fopen&#40;'counter.txt', w&#41;;
fwrite&#40;$fp,$stuff. '
'. $ip&#41;;
fclose&#40;$fp&#41;;
&#125;
?>
Το σώζεις σαν counter.php.
Φτιάχνεις ένα κενό text file και το σώζεις σαν counter.text
Ανεβάζεις τα δύο αυτά αρχεία στο root του site σου και βάζεις σε όποια σελιδα θέλεις να μετράς επισκέψεις τον κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? include &#40;'counter.php'&#41; ?>

Άβαταρ μέλους
Sfinaki
Δημοσιεύσεις: 541
Εγγραφή: 08 Ιουν 2003 22:41
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτη
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από Sfinaki » 21 Μαρ 2006 16:35

Ξέχασα!!!!
Στο counter.text file δίνεις δικαιώματα 666

Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από JimKarvo » 21 Μαρ 2006 17:16

Για html αρχεία τι βάζεις?

Άβαταρ μέλους
Sfinaki
Δημοσιεύσεις: 541
Εγγραφή: 08 Ιουν 2003 22:41
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτη
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από Sfinaki » 21 Μαρ 2006 17:47

Στα html αρχεία βάζεις τον κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? include &#40;'counter.php'&#41; ?>
για να μετρας τους επισκέπτες.

Άβαταρ μέλους
skull
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 02 Μαρ 2005 17:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Μοναδικοί Επισκέπτες!

Δημοσίευση από skull » 25 Μαρ 2006 17:58

Πολυ καλο και χρησιμο τοσο καιρο το ψαχνω αυτο το script.

To τοπο8ετησα στο υπάρχον counter.php,με κάποιες τροποποιήσεις,που είχα και κατι δεν παει καλα.Αντι να μου βγάζει τις μοναδικες επισκέψεις μου βγάζει ποσες φορές έγινε refresh η σελίδα μου και δεν αποθηκευη τις ip παρα μόνο την τελευταια. :(

Να ο κώδικας

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
if &#40;$inside_blog != "1"&#41; &#123; die&#40;"Hacking attempt &#58;P"&#41;; &#125;

/* Counter Plugin by Marko  tamcar &#40;copyleft&#41; 2005 */

$name_plugin&#91;'counter'&#93; = $l_counter&#91;'name'&#93;;
$description_plugin&#91;'counter'&#93; = $l_counter&#91;'description'&#93;;
$help_plugin&#91;'counter'&#93; = $l_counter&#91;'help'&#93;;

function counter&#40;&#41; &#123;

	$hitcount = file&#40;"plugins/counter/counter.txt"&#41;;
	

	if&#40; $_SERVER&#91;'REMOTE_ADDR'&#93; !=$hitcount&#91;1&#93; &#41;&#123; 
	$string = $hitcount&#91;0&#93; + 1; 
	$ip =$_SERVER&#91;'REMOTE_ADDR'&#93;; 

	$counter=$hitcount&#91;0&#93;; 
	$file = "plugins/counter/counter.txt"; 
	
	$file_handler= fopen&#40;$file, w&#41;; 
	fwrite&#40;$file_handler,$string. ' 
	'. $ip&#41;; 
	fclose&#40;$file_handler&#41;; 

	return $counter;
&#125; 
&#125;

$gui&#91;'counter'&#93; = "";
?>

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες