strtolower($str) και ελληνικά.

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

strtolower($str) και ελληνικά.

Δημοσίευση από cordis » 13 Μαρ 2006 23:52

έχω αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

	setlocale (LC_COLLATE, 'el_GR');

	if ( strtoupper($post_subject) == $post_subject )
	{
		$post_subject = ucfirst(strtolower($post_subject));

	}
στα αγγλικά όλα οκ.. που τα κάνει lower αλλά τα ελληνικά τα αγνοεί...
έχετε καμία ιδέα;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

strtolower($str) και ελληνικά.

Δημοσίευση από fafos » 14 Μαρ 2006 00:17

Mhpos den doulevei to el_GR o server sou alla kapoio allo?
Koitakse to me to phpinfo sta Environments..

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

strtolower($str) και ελληνικά.

Δημοσίευση από cordis » 14 Μαρ 2006 00:45

στο Environment έχω LANG: en_US.UTF-8
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

strtolower($str) και ελληνικά.

Δημοσίευση από cordis » 14 Μαρ 2006 01:06

Yes! Yes! τελικά ήθελε αυτό:

setlocale ( LC_CTYPE, 'el_GR');
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
shadow
Script Master
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: 14 Απρ 2005 18:30

strtolower($str) και ελληνικά.

Δημοσίευση από shadow » 14 Μαρ 2006 16:16

string setlocale ( int category, array locale )

category is a named constant (or string) specifying the category of the functions affected by the locale setting:

LC_ALL for all of the below
LC_COLLATE for string comparison, see strcoll()
LC_CTYPE for character classification and conversion, for example strtoupper()
LC_MONETARY for localeconv()
LC_NUMERIC for decimal separator (See also localeconv())
LC_TIME for date and time formatting with strftime()
LC_MESSAGES for system responses (available if PHP was compiled with libintl)
έχω την υποψία ότι θα σταματήσουμε να βλέπουμε κεφαλαια στο fs :lol:
Close your eyes
For your eyes will only tell the truth and the truth isnt what you want to see
In the dark, is it easy to pretend that the truth is it ought to be.
Programmers are programmers because they like to code

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

strtolower($str) και ελληνικά.

Δημοσίευση από cordis » 14 Μαρ 2006 16:24

στους τίτλους σίγουρα. :lol:
για τα μηνύματα θα το δω.. :P :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες