Status Bar

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virusalos
Δημοσιεύσεις: 161
Εγγραφή: 18 Μαρ 2001 01:00

Status Bar

Δημοσίευση από virusalos » 01 Ιαν 1970 02:00

8elw h status bar mou na exei sta8ero ena mhnyma kai xrhsimopoiw ton kwdika :
<body onLoad="window.defaultStatus='http://go.to/allphotos'"><P>de mou douleuei omws otan ton balw mono sto index me ta frames kai oxi sta "source files"
yparxei tropos na balw kwdika mono sto index, kai na isxyei gia ola ta frames ?

Άβαταρ μέλους
seldimi
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: 22 Ιαν 2001 01:00
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Status Bar

Δημοσίευση από seldimi » 10 Μάιος 2001 18:45

Βάλε αυτόν<P><B><BODY onLoad="scrollit(100)">
<SCRIPT>
<!--
function scrollit(seed) {
var m1 = "Βάλε κείμενο εδώ!";
var m2 = " Και εδώ ";
var m3 = " Κι εδώ";
var m4 = "Κι εδώ";
var msg=m1+m2+m3+m4;
var out = " ";
var c = 1;
if (seed > 100) {
seed--;
cmd="scrollit("+seed+")";
timerTwo=window.setTimeout(cmd,100);
}
else if (seed <= 100 && seed > 0) {
for (c=0 ; c < seed ; c++) {
out+=" ";
}
out+=msg;
seed--;
window.status=out;
cmd="scrollit("+seed+")";
timerTwo=window.setTimeout(cmd,100);
}
else if (seed <= 0) {
if (-seed < msg.length) {
out+=msg.substring(-seed,msg.length);
seed--;
window.status=out;
cmd="scrollit("+seed+")";
timerTwo=window.setTimeout(cmd,100);
}
else {
window.status=" ";
timerTwo=window.setTimeout("scrollit(100)",75);
}
}
}
//-->
</SCRIPT>
</B>
<P>------------------
<A HREF="http://www.seldimi.f2s.com" TARGET=_blank>Seldimi</A> <P><A HREF="http://gbexchange.virtualave.net" TARGET=_blank>Greek Banner Exchange</A><P><A HREF="http://www.w-planet.f2s.com" TARGET=_blank>Webmaster's Planet</A>

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες