java me8odos

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
ger25pic25
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 15 Μαρ 2006 19:15

java me8odos

Δημοσίευση από ger25pic25 » 15 Μαρ 2006 19:24

kserei kaneis ton kodika tis me8odou sti java pou pairnei orismata ena string kai ena char kai epistrefei ton ari8mo twn emfanisew tou char sto string kai pws orizoume ta arguments tis main gia na xrisimopoiisei ti me8odo auti..??
euxaristw poli

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

java me8odos

Δημοσίευση από cpulse » 05 Απρ 2006 15:02

Μούμπλε μούμπλε..

δηλαδή θες αυτό;

Κώδικας: Επιλογή όλων

String str = "abcdef"; // test input
int[] counts = new int[256]; // 256 ascii xaraktires .. apo 0 ews 255
for &#40;int i = 0; i < str.length&#40;&#41;; i++&#41; counts&#91;&#40;int&#41; str.charAt&#40;i&#41;&#93;++;

// test
for &#40;int i = 0; i < 256; i++&#41; System.out.println&#40;String.valueOf&#40;i&#41; + "&#58;" + String.valueOf&#40;counts&#91;i&#93;&#41;&#41;;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες