sessions problems

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
delmoras
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: 08 Μαρ 2004 00:08

sessions problems

Δημοσίευση από delmoras » 16 Μαρ 2006 11:02

gia sas paidia! pairno afto to error me to pou grafo session_start() ston kodika mou.. apo ti mpori na simvainei??

Warning: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\FoxServ\www\laptop_register\login.php:10) in C:\FoxServ\www\laptop_register\login.php on line 35

Warning: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\FoxServ\www\laptop_register\login.php:10) in C:\FoxServ\www\laptop_register\login.php on line 35

Άβαταρ μέλους
delmoras
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: 08 Μαρ 2004 00:08

sessions problems

Δημοσίευση από delmoras » 16 Μαρ 2006 11:40

paidia entaksi to vrika to problima....diladi apo vlakia dikia mou kathara ixa ksexasi oti ta sessions prepei na ksekinane prin apo otidipote akoma kai apo html

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Μαρ 2006 12:01

Na giati leme oti xriazete agglika :P
Idi apo to error message tis php 8a mporouses
va to eixes katalabei :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από cpulse » 29 Μαρ 2006 00:49

Δεν βοηθάνε πάντα τα error messages. Ένα καιρό είχα ένα script με include files με μεταβλητές για ελληνική και αγγλική μετάφραση. Και ενώ το session_start(); ήταν στην αρχή έβγαζε το ίδιο πρόβλημα.

Μετά από μέρες ψαξίματος κατάλαβα ότι τα include files ήταν saved από το notepad των windows σε μορφή UTF-8 και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποια control characters στην αρχή των αρχείων τα οποία κάνουν output γιατί προηγούνται από το <?php ... Α ρε μπιλ!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 29 Μαρ 2006 13:23

evoite oti ta error message exouv va kavouv me errors kodika kai oxi logika / eksoterika la8i.

Otav grafoume kodika kai exoume diasfalisei tis alles dio periptoseis (programatistika logika la8i / eksoterika la8i) tote ta error message eivai pavtote sotiria malaista me tov kero ma8eveis kai evtopizeis amesa to problima meso apo to idiko error pou divei.

more info: http://gr2.php.net/manual/en/ref.errorfunc.php
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από cpulse » 29 Μαρ 2006 19:34

Ωραίο αυτό το link αλλά δεν καλύπτει τις παραπρογραμματιστικές μεθόδους εντοπισμού λαθών. Για παράδειγμα για να λύσει κανείς το πρόβλημα που περιέγραψα θα πρέπει να κάνει 40 ημέρες νηστεία και μετά μια ευλαβική ολονυκτία με δεήσεις υπέρ του αγίου PHPούριου και τις αδιαιρέτου Zendάδας.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 29 Μαρ 2006 21:29

Evoite ... to error reporting tis php sav glossa eivai arketa kalo alla dev mporei va kalipsei ta la8i pou dev eivai problima tis php :P

Se gevikes grames ta dikamas la8i / paralipseis / agvia dev eivai kalo va ta rixvoume se mia glossa programatismou,
nte legete php nte oxi.

Pote kavevas dev gevi8ike me tnv apoliti gvosi... alla n empiria eivai afti pou kavei tnv diafora. Toulaxistov afto blepw egw sav movadiki diodo se arketa problimata tetoiou tipou :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από cpulse » 29 Μαρ 2006 21:44

Μωρε θα τα ριχνα και στον Μπίλ αλλά η Λουκά λέει οτι δεν είναι του Θεού. Οι microsoftades είναι ικανοί να κάνουν θρησκεία αλλά θα πρέπει να περιμέναμε για κάθε ψαλμό τους να βγάλουν service pack 2 και πάνω.

Πάντως ακόμα να καταλάβω που χρησιμεύουν οι αρχικοί χαρακτήρες στο notepad. Μάλλον για να θυμάται τι encoding έχει το κάθε κείμενο ε;

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από cherouvim » 29 Μαρ 2006 23:33

dokimase na paizeis me notepad++. exei leptomeria se afta ta themata

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από cpulse » 30 Μαρ 2006 00:04

Χρησιμοποιώ το EditPlus αλλά δεν έχει υποστήριξη για UTF-8... το notepad++ έχει;

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από ThyClub » 30 Μαρ 2006 12:46

Έχει :D

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

sessions problems

Δημοσίευση από papatzas » 30 Μαρ 2006 16:25

svise kana keno...

txc
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

sessions problems

Δημοσίευση από txc » 09 Μάιος 2006 14:42

εμένα μου έβγαλε αντίστοιχα μηνήματα λάθους αλλά το περίεργο είναι ότι στο laptop Που δεν έχει Internet και το έτρεχα σαν Localhost δεν είχα τέτοια προβλήματα όταν προσπάθησα να σηκώσω τη σελίδα μου έβγαλε τα παρακάτω...έκανα και ρυθμίσεις στον Internet explorer με τα cookies αλλά το ίδιο μήνυμα

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/periklis/public_html/ecom/output_fns.php:23) in /home/periklis/public_html/ecom/register_new.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/periklis/public_html/ecom/output_fns.php:23) in /home/periklis/public_html/ecom/register_new.php on line 8

Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από iffor » 09 Μάιος 2006 15:01

[offtopic]
Έχει λαό βλέπω το notepad++! Ωραία!
Και εγώ το χρησιμοποιώ στη δουλεια και με έχει βολέψει!
Και στο σπίτι τον ZendStudioClient 5.0, αυτός και αν βολεύει!
[/offtopic]
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

sessions problems

Δημοσίευση από cpulse » 09 Μάιος 2006 17:04

txc έγραψε:εμένα μου έβγαλε αντίστοιχα μηνήματα λάθους αλλά το περίεργο είναι ότι στο laptop Που δεν έχει Internet και το έτρεχα σαν Localhost δεν είχα τέτοια προβλήματα όταν προσπάθησα να σηκώσω τη σελίδα μου έβγαλε τα παρακάτω...έκανα και ρυθμίσεις στον Internet explorer με τα cookies αλλά το ίδιο μήνυμα

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/periklis/public_html/ecom/output_fns.php:23) in /home/periklis/public_html/ecom/register_new.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/periklis/public_html/ecom/output_fns.php:23) in /home/periklis/public_html/ecom/register_new.php on line 8
Ίσως στο laptop να έχεις κάποια παλιότερη έκδοση της PHP. Όπως και να χει το session_start() πρέπει να δηλωθεί πριν οποιοδήποτε output.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες