3 error

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

3 error

Δημοσίευση από tolis_montana » 18 Μαρ 2006 16:40

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=18) state=1 in C:\FoxServ\www\eshop\includes\common_functions.php on line 38

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in C:\FoxServ\www\eshop\includes\common_functions.php on line 38

Fatal error: Call to undefined function: get_language() in C:\FoxServ\www\eshop\install.php on line 13 :pint:

θέλω να κάνω μια πλατιφόρμα php install με το κλασικό τρόπο .install.php με υπάρχουσα db άλλα τρώο στα μουτρα αυτά^^

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

3 error

Δημοσίευση από cordis » 19 Μαρ 2006 12:32

τι είναι; oscommerce;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

3 error

Δημοσίευση από tolis_montana » 19 Μαρ 2006 18:16

ναι

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

3 error

Δημοσίευση από chchrist » 19 Μαρ 2006 19:11

To πρώτο και το δεύτερο error συμβαίνει συνήθως όταν δεν κάνεις σωστά escape characters μέσα σε echo η database query. Το δεύτερο σου λέει απλά οτι δεν εντόπισε την function get_language().

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες