πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
halkis_13
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 13:12
Τοποθεσία: irakleio

πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Δημοσίευση από halkis_13 » 21 Μαρ 2006 13:28

καλημερα παιδια ..θελω να δημιουργησω ενα module απο την αρχη για την σελιδα μου(phpnuke) το οποιο ο χρηστης θα συμπληρωνει καποια πεδια που θελω εγω(φορμα) και αυτα τα πεδια θα περνανε σε μια βαση και αυτα να μπορω να τα βλεπω και απο το admin menu..υπαρχει κανενα tutorial στα ελληνικα?..help!!!

Άβαταρ μέλους
Sfinaki
Δημοσιεύσεις: 541
Εγγραφή: 08 Ιουν 2003 22:41
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτη
Επικοινωνία:

πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Δημοσίευση από Sfinaki » 21 Μαρ 2006 16:15

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
if &#40;!isset&#40;$mainfile&#41;&#41; &#123; include&#40;"mainfile.php"&#41;; &#125;
$index = 1;
include&#40;"header.php"&#41;;
OpenTable&#40;&#41;;
?>
//Εδώ ανάμεσα στο ?> και στο <?php βάζεις ότι κώδικα θέλεις, σώζεις το αρχείο σαν index.php, το βάζεις σε ένα φάκελο που τον έχεις ονομάσει όπως θέλεις να λέγεται το module, ανεβάζεις το φάκελο στα modules και ενεργοποιείς το νέο σου module από το admin panel.
<?php
CloseTable&#40;&#41;;
include&#40;"footer.php"&#41;;
?>








<?php
if &#40;!isset&#40;$mainfile&#41;&#41; &#123; include&#40;"mainfile.php"&#41;; &#125;
$index = 1;
include&#40;"header.php"&#41;;
OpenTable&#40;&#41;;
?>

Άβαταρ μέλους
milianos
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2004 01:39
Τοποθεσία: schwabenland
Επικοινωνία:

πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Δημοσίευση από milianos » 22 Μαρ 2006 01:32

halkis_13 έγραψε:..θελω να δημιουργησω ενα module απο την αρχη για την σελιδα μου(phpnuke) το οποιο ο χρηστης θα συμπληρωνει καποια πεδια που θελω εγω(φορμα) και αυτα τα πεδια θα περνανε σε μια βαση και αυτα να μπορω να τα βλεπω και απο το admin menu...
Και να βρεθεί κάποιο tutorial στα Ελληνικά, που δεν το πιστεύω πάλι αυτή η άσκηση έχει πολλή δουλειά.
Χρειάζεται να γνωρίζεις αρκετά καλά php και mysql :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος milianos την 22 Μαρ 2006 17:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
halkis_13
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 13:12
Τοποθεσία: irakleio

πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Δημοσίευση από halkis_13 » 22 Μαρ 2006 12:48

ευχαριστω για την απαντηση..απλα θα σας πω τι θελω να κανω..θελω να δημιουργησω μια φορμα την οποια θα την συμπληρωνει μια εταιρια η οποια θελει να κανει login στην σελιδα μου.(ονομα,επιθυμητο username και password και μερικα αλλα πεδια..).εχω σβησει την ικανοτητα να κανει καποιος Login..στην συνεχεια να δημιουργησω ενα module administrator το οποιο θα εμφανιζει σε καθε γραμμη ολες τις εταιριες που εχουν ζητησει εγγραφη και δεν εχει γινει register..διπλα σε καθε εγγραφη(ονομα,επωνυμο χρηστη,επιθυτο user name και password) να υπαρχει ενα submit(κουμπι) το οποιο πατωντας το, αυτοματα στην βαση, στο πινακα user του nuke να δημιουργει ενα account και να βαζει στο πεδιο point την τιμη 2(θελω να εχω ομαδες γι'αυτο point=2) ..και να στελνει ενα e-mail στην εταιρια για ενημερωση..ειναι λιγο αρκετα αυτα που ζηταω..πιστευω να μην σας κουρασα..απλα τα χρεάζομαι παρα πολυ..για εργασια.. :o :o

Άβαταρ μέλους
halkis_13
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 13:12
Τοποθεσία: irakleio

πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Δημοσίευση από halkis_13 » 23 Μαρ 2006 21:57

den yparxei tipota re paidia?perimenw...eyxaristw...

Άβαταρ μέλους
halkis_13
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 13:12
Τοποθεσία: irakleio

πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Δημοσίευση από halkis_13 » 01 Απρ 2006 22:23

οκ!δημιουργησα το index.php..oπως μου ειπες..ωραια!!!το index.php με παει σε μια αλλη σελιδα(φορμα)..αυτη δεν περιεχεται μεσα στο nuke..να βαλω και σ'αυτη τον ιδιο κωδικα??? :D

Άβαταρ μέλους
halkis_13
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 13:12
Τοποθεσία: irakleio

πως μπορω να δημιουργησω ενα module

Δημοσίευση από halkis_13 » 14 Απρ 2006 19:14

to provlima elave telos!!!thanks!gia ola!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες