Diaxirish banner

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Serpatinas
Δημοσιεύσεις: 605
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 10:53
Τοποθεσία: ΘΓΚΑ
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από Serpatinas » 09 Δεκ 2002 00:55

Xriazomai ena "programataki" to opio tha diaxirixetai ta bannes tou site mou, kai meso aftou tha mporoun oi "pelates" na vlepoun ta impressions kai ta click-throughs tou banner tous. :idea:

Exw vrei to BannerWheel ( http://www.command-o.com/ ) to opio fenetai kalo... alla 175$ den einai kai liga...

Mipws iparxei kanena antistixo dwrean? :question: :question:
Αγ
Ρούχα στο DRESS

Άβαταρ μέλους
CrackGR
Δημοσιεύσεις: 179
Εγγραφή: 06 Μαρ 2002 01:00

Diaxirish banner

Δημοσίευση από CrackGR » 09 Δεκ 2002 01:18

xxxxxxxmmmmmmmmmm...........
gia rikse ena look edw...
www.hotscripts.com
olo kai kati tha breis edw.....:):)

Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από grjava » 09 Δεκ 2002 03:29

Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.gadnet.com/bplus/
αν βρεις δυσκολίες στην εγατάσταση επικοινώνησε...

mr_kakos
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 14 Αύγ 2002 11:51
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από mr_kakos » 09 Δεκ 2002 09:55

Το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης banner
http://nkads.nkstudios.net/
Βασιλή προυπόθεση php & mySQL

Άβαταρ μέλους
Serpatinas
Δημοσιεύσεις: 605
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 10:53
Τοποθεσία: ΘΓΚΑ
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από Serpatinas » 10 Δεκ 2002 13:49

Thanks gia tie apantiseis sas :D

Telika vrika ena allo: http://www.orbitcycle.com

Sto opio dineis to 10% twn Impressions :-?
Αγ
Ρούχα στο DRESS

gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από gibran » 03 Μαρ 2003 16:51

επαναφέρω αυτό το παλιό θέμα γιατί ψάχνω εδω και καιρό μια λύση σε αυτό το πρόβλημα και δυστυχώς δε γίνεται τίποτα.

Δοκίμασα αυτό που λέει ο mr kakos αλλά από ότι μου είπαν αυτοί που το εγκατέστησαν πρέπει οι σελίδες σου να είναι μονο php κάτι που δεν είναι οι δικές μου.

Gr java αυτό που προτείνεις εσύ είναι δοκιμασμένο σε htm ή θέλει και ασυτό php;

To adbutler το έχει δοκιμάσει κανείς;

Παιδιά σας παρακαλώ δώστε ένα χεράκι να βρω επιτέλους ένα πρόγραμμα διαχείρισης banner.

Σας ευχαριστώ!!!
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από greekbytes » 03 Μαρ 2003 17:09

Ego xrisimopoio sto Greekbytes.com to LedAds se php kai eimai apolita ikanopoimenos... De xreiazetai selida .php gia na valeis ta banners, mporeis na xrisimopoiiseis ena <script language="Javascript" src=.. >

Xrisimopoiei php/mysql kai kanei grafimata an theleis gia ta statistika..

http://www.ledscripts.com/index.php?pag ... php:ledads

gibran
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 16 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Kalamata
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από gibran » 04 Μαρ 2003 00:03

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το εγκατέστησα αλλά έχω κάποιες απορίες.
1) Όταν κάνεις κλικ στο banner τότε δεν ανοιγει η σελίδα που έχω βάλει αλλά μια "κενή" (404).
2) Πως ορίζεις την εναλλαγή και το ratio κάθε banner;
3) Κάποιος τρίτος (πχ πελάτης) πως μπορεί να δει τα στατιστικά;
4) Όταν πατάω stats τότε βγάζει warning (πχ Warning: ImageTtfBBox: No TTF support in this PHP build in /usr/www/htdocs/e-missos/ledads/ledads/lib/jgraph/jpgraph.php on line 2719)


Ευχαριστώ και πάλι.
www.e-missos.gr ...το υπόστεγο της ανησυχίας είναι πάλι ανοικτό για όλους..!

Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

Diaxirish banner

Δημοσίευση από grjava » 04 Μαρ 2003 05:13

Αυτό που σου είπα εγώ είναι σε CGI...

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες