Ένα απλό User Login σε PHP

Μια περιοχή όπου τα μέλη μας μπορούν να βάζουν τα PHP scripts που έχουν φτιάξει και θέλουν να τα μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη.

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vspan
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: 07 Μάιος 2008 06:45

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από vspan » 18 Ιουν 2009 12:59

Έχοντας πάρει το αρχικό script προσπαθώ να το διαμορφώσω για μία εργασία..Είμαι στο register.php το οποίο το έχω ονομάσει insert.php (αν και δεν έχει πολύ σημασία)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head> <title>		</title></head>

<body>

<?php

include &#40;'dbconnect.php'&#41;;

$BOOK_ISBN=$_POST&#91;BOOK_ISBN&#93;;
$SUBJECT_CODE=$_POST&#91;SUBJECT_CODE&#93;;
$PUBLISHER_CODE=$_POST&#91;PUBLISHER_CODE&#93;;
$BOOK_RECEIVE_DATE=$_POST&#91;BOOK_RECEIVE_DATE&#93;;
$BOOK_ABSTRACT=$_POST&#91;BOOK_ABSTRACT&#93;; 
$BOOK_TITLE=$_POST&#91;BOOK_TITLE&#93;;

if&#40;$BOOK_ISBN!='' && $SUBJECT_CODE!='' && $PUBLISHER_CODE!='' && $BOOK_RECEIVE_DATE!=''  && $BOOK_ABSTRACT!='' && $BOOK_TITLE!=''&#41;
&#123;
$sql="INSERT INTO `book` &#40;`BOOK_ISBN`,`SUBJECT_CODE`,`PUBLISHER_CODE`,`BOOK_RECEIVE_DATE`,`BOOK_ABSTRACT`,`BOOK_TITLE`&#41; VALUES &#40;'$BOOK_ISBN','$SUBJECT_CODE','$PUBLISHER_CODE','$BOOK_RECEIVE_DATE','$BOOK_ABSTRACT','$BOOK_TITLE'&#41;";
mysql_query&#40;$sql&#41;;
echo " Euxaristoume gia tin egrafi sas";
&#125;
else &#123;

?>
<html>
<body>

<table>
<form action="insert.php" method="post">
<tr><td>ISBN&#58; <td><input type="text" name="BOOK_ISBN" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Katigoria&#58;<td><input type="text" name="SUBJECT_CODE" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Ekdotikos oikos&#58;<td><input type="text" name="PUBLISHER_CODE" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Etos apoktisis&#58;<td><input type="text" name="BOOK_RECIEVE_DATE" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Perilipsi&#58;<td><input type="text" name="BOOK_ABSTRACT" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Titlos&#58;<td><input type="text" name="BOOK_TITLE" value=""/></td></td></tr>

<tr><td><input name="submit" type="submit" value="insert" /></td></tr>
</form>
</table>
</body>
</html> 
<?php &#125;?>

</body>
</html>
Ωστόσο αυτό δεν αποθηκεύει τίποτα στην βάση δεδομένων μου , ούτε μου πετάει το μήνυμα "ευχαριστούμε για την εγραφή σας..Η βάση δεδομένων μου είναι η ακόλουθη...

Κώδικας: Επιλογή όλων

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.1.1
-- http&#58;//www.phpmyadmin.net
--
-- Σύστημα&#58; localhost
-- Χρόνος δημιουργίας&#58; 18 Ιούν 2009, στις 11&#58;52 AM
-- Έκδοση Διακομιστή&#58; 5.1.30
-- Έκδοση PHP&#58; 5.2.8

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Βάση&#58; `vaseis`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `author`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `author` &#40;
  `AUTHOR_CODE` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `AUTHOR_SURNAME` varchar&#40;25&#41; DEFAULT NULL,
  `AUTHOR_NAME` varchar&#40;25&#41; DEFAULT NULL,
  `AUTHOR_ADDRESS` varchar&#40;200&#41; DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY &#40;`AUTHOR_CODE`&#41;,
  UNIQUE KEY `AUTHOR_PK` &#40;`AUTHOR_CODE`&#41;
&#41; ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `author`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `book`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `book` &#40;
  `BOOK_ISBN` varchar&#40;50&#41; NOT NULL,
  `SUBJECT_CODE` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `PUBLISHER_CODE` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `BOOK_RECIEVE_DATE` timestamp NULL DEFAULT NULL,
  `BOOK_ABSTRACT` varchar&#40;3000&#41; DEFAULT NULL,
  `BOOK_TITLE` varchar&#40;300&#41; DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY &#40;`BOOK_ISBN`&#41;,
  UNIQUE KEY `BOOK_PK` &#40;`BOOK_ISBN`&#41;,
  KEY `CORRESPONDS_TO_FK` &#40;`SUBJECT_CODE`&#41;,
  KEY `PUBLISHES_FK` &#40;`PUBLISHER_CODE`&#41;
&#41; ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `book`
--

INSERT INTO `book` &#40;`BOOK_ISBN`, `SUBJECT_CODE`, `PUBLISHER_CODE`, `BOOK_RECIEVE_DATE`, `BOOK_ABSTRACT`, `BOOK_TITLE`&#41; VALUES
&#40;'0000', 1, 1, '2009-06-17 22&#58;12&#58;09', 'kalo', 'book1'&#41;,
&#40;'0001', 2, 1, '2009-06-17 22&#58;12&#58;09', 'metrio', 'book2'&#41;,
&#40;'1222', 2, 1, '2009-06-18 10&#58;07&#58;28', 'mafsjdlfsd;fjsdfjsd;fdsd', 'm***kas'&#41;;

-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `book_auth`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `book_auth` &#40;
  `BOOK_ISBN` varchar&#40;50&#41; NOT NULL,
  `AUTHOR_CODE` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  PRIMARY KEY &#40;`BOOK_ISBN`,`AUTHOR_CODE`&#41;,
  UNIQUE KEY `BOOK_AUTH_PK` &#40;`BOOK_ISBN`,`AUTHOR_CODE`&#41;,
  KEY `B_BA_FK` &#40;`BOOK_ISBN`&#41;,
  KEY `BA_A_FK` &#40;`AUTHOR_CODE`&#41;
&#41; ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `book_auth`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `copy`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `copy` &#40;
  `COPY_SN` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `EDITION_NO` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `COPY_AVAIIABLE` char&#40;1&#41; DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY &#40;`COPY_SN`&#41;,
  UNIQUE KEY `COPY_PK` &#40;`COPY_SN`&#41;,
  KEY `HAS_COPY_FK` &#40;`EDITION_NO`&#41;
&#41; ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `copy`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `edition`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `edition` &#40;
  `EDITION_NO` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `BOOK_ISBN` varchar&#40;50&#41; NOT NULL,
  `EDITION_DATE` timestamp NULL DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY &#40;`EDITION_NO`&#41;,
  UNIQUE KEY `EDITION_PK` &#40;`EDITION_NO`&#41;,
  KEY `HAS_FK` &#40;`BOOK_ISBN`&#41;
&#41; ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `edition`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `publisher`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `publisher` &#40;
  `PUBLISHER_CODE` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `PUBLISHER_NAME` varchar&#40;100&#41; DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY &#40;`PUBLISHER_CODE`&#41;,
  UNIQUE KEY `PUBLISHER_PK` &#40;`PUBLISHER_CODE`&#41;
&#41; ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `publisher`
--

INSERT INTO `publisher` &#40;`PUBLISHER_CODE`, `PUBLISHER_NAME`&#41; VALUES
&#40;1, 'arxetipo'&#41;,
&#40;2, 'ipogeio'&#41;;

-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `subject`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `subject` &#40;
  `SUBJECT_CODE` smallint&#40;6&#41; NOT NULL,
  `SUBJECT_DESCR` varchar&#40;300&#41; DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY &#40;`SUBJECT_CODE`&#41;,
  UNIQUE KEY `SUBJECT_PK` &#40;`SUBJECT_CODE`&#41;
&#41; ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `subject`
--

INSERT INTO `subject` &#40;`SUBJECT_CODE`, `SUBJECT_DESCR`&#41; VALUES
&#40;1, 'book1'&#41;,
&#40;2, 'book2'&#41;;
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί???
Εικόνα

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από mariosal » 18 Ιουν 2009 13:37

Αυτό που έγραψες με μια ματιά δε λειτουργεί επειδή δεν είναι HTML αυτό που έγραψες. Για δοκίμασε αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Insert</title>
</head>

<body>
<?php
include&#40;'dbconnect.php'&#41;;
if&#40;!empty&#40;$_POST&#91;'BOOK_ISBN'&#93;&#41; && !empty&#40;$_POST&#91;'SUBJECT_CODE'&#93;&#41; && !empty&#40;$_POST&#91;'PUBLISHER_CODE'&#93;&#41; && !empty&#40;$_POST&#91;'BOOK_RECEIVE_DATE'&#93;&#41;  && !empty&#40;$_POST&#91;'BOOK_ABSTRACT'&#93;&#41; && !empty&#40;$_POST&#91;'BOOK_TITLE'&#93;&#41;&#41; &#123;
	mysql_query&#40;"INSERT INTO `book` &#40;`BOOK_ISBN`,`SUBJECT_CODE`,`PUBLISHER_CODE`,`BOOK_RECEIVE_DATE`,`BOOK_ABSTRACT`,`BOOK_TITLE`&#41; VALUES &#40;'&#123;$_POST&#91;'BOOK_ISBN'&#93;&#125;','&#123;$_POST&#91;'SUBJECT_CODE'&#93;&#125;','&#123;$_POST&#91;'PUBLISHER_CODE'&#93;&#125;','&#123;$_POST&#91;'BOOK_RECEIVE_DATE'&#93;&#125;','&#123;$_POST&#91;'BOOK_ABSTRACT'&#93;&#125;','&#123;$_POST&#91;'BOOK_TITLE'&#93;&#125;'&#41;"&#41;; 
	echo&#40;'<div id="thanks">Euxaristoume gia tin eggrafi sas</div>'&#41;;
&#125;
else &#123;
?>  
<form action="<?=&#40;$_SERVER&#91;'PHP_SELF'&#93;&#41;?>" method="post">
<table>
<tr><td>ISBN&#58;<td><input type="text" name="BOOK_ISBN" /></td></td></tr>
<tr><td>Katigoria&#58;<td><input type="text" name="SUBJECT_CODE" /></td></td></tr>
<tr><td>Ekdotikos oikos&#58;<td><input type="text" name="PUBLISHER_CODE" /></td></td></tr>
<tr><td>Etos apoktisis&#58;<td><input type="text" name="BOOK_RECIEVE_DATE" /></td></td></tr>
<tr><td>Perilipsi&#58;<td><input type="text" name="BOOK_ABSTRACT" /></td></td></tr>
<tr><td>Titlos&#58;<td><input type="text" name="BOOK_TITLE" /></td></td></tr>
<tr><td><input name="submit" type="submit" value="insert" /></td></tr>
</table>
</form> 
<?php &#125;?>
</body>
</html>

Άβαταρ μέλους
vspan
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: 07 Μάιος 2008 06:45

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από vspan » 18 Ιουν 2009 16:32

Τελικά το λάθος ήταν ότι στην Βάση στο table book είχα ενα μια στήλη με BOOK_RECIEVE_DATE και εγώ στο αρχείο το είχα βάλει BOOK_RECΕΙVE_DATE
Εικόνα

drifterman85
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 13 Ιουν 2009 14:19

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από drifterman85 » 23 Ιουν 2009 23:50

epeidh exo to idio provlima me to paidi pou leei oti ekane save UTF8 without BOM kai ola trexoun ok ola, mporeite na mou peite auto pos tha to kano kai pou giati mou vgazei k mena akrivos ta idia warnings..euxaristooo

geocheats2
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2008 12:33

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από geocheats2 » 04 Αύγ 2009 09:09

Αν σβήσω το Md5 δεν θα κωδικοποιεί καθόλου τα passwords???
DEN ME ENDIAFEREI AN PE8ANW GIA AYTA POY PISTEYW

onDope
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 20:46

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από onDope » 07 Αύγ 2009 22:52

Παιδια εχω ενα προβλημα. Εφτιαξα ενα απλο index.html με ενα link που λεει εγγραφη χρηστη το οποιο οδηγει στο αρχειο register.php
Μολις ομως παταω το link με βγαζει στην σελιδα του login αλλα μου πεταει και τα παρακατω errors >>

Notice: Use of undefined constant username - assumed 'username' in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 3

Notice: Undefined index: username in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 3

Notice: Use of undefined constant password - assumed 'password' in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 4

Notice: Undefined index: password in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 4


Περα απο τα errors η εγγραφη γινετε κανονικα αφου μετα ελεγξα την βαση και οντως ειχε την εγγραφη που εκανα.

caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από caterinathiva » 21 Σεπ 2009 12:44

Έκανα τα 4 αρχεία register.php, dbconnect.php, login.php, logout.php
Αλλά ακόμα δεν έχω κάνει το

Κώδικας: Επιλογή όλων

CREATE TABLE `usertable` &#40;
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`username` TEXT NOT NULL ,
`password` TEXT NOT NULL ,
PRIMARY KEY &#40; `id` &#41;
&#41;;
γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το phpmyadmin.
Πως μπορώ να το ανοίξω; Εχω κάνει την εγκατάσταση του phpmyadmin στο pc μου αλλά δεν ανοίγει όπως επίσης δεν ανοίγει το http://locallhost .
Όταν πατάω το κουμπί login μου βγάζει αυτό<< Το αρχείο /C:/Documents and Settings/user/Επιφάνεια εργασίας/siteeodviotias/neositet/<?=($_SERVER['PHP_SELF']);?> δεν βρέθηκε. Ελέγξτε τη διαδρομή και προσπαθήστε ξανά.>>.
Γιατί το βγάζει αυτό;

ALKIVIADES έγραψε:ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση ;)

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από mrpc » 21 Σεπ 2009 21:28

Πως ανοίγεις τη σελίδα; Κάνοντας διπλό κλικ στο filename της;
Πρέπει να την ανοίξεις μέσω http//localhost κ.λ.π.
Τώρα, αν δεν σου παίζει το localhost, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στο στήσιμο του server σου. Να υποθέσω ότι μαζί με τον Mysql server έχεις περάσει επίσης τα apache/php και το service του apache τρέχει κανονικά;

caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από caterinathiva » 21 Σεπ 2009 22:17

Nαι έτσι την ανοίγω την σελίδα κάνοντας διπλό κλικ πάνω της.
Η σελίδα είναι html όχι php.
Θέλω να είναι το user login όπως η σελίδα στο www.eodxanthis.gr .
Οκ το άνοιξα το localost.
Μπήκα στο http://localhost/xampp/
Tώρα πως θα ανοίξω το phpmyadmin για να γράψω mysql;
Θέλω να γράψω CREATE TABLE `usertable` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`username` TEXT NOT NULL ,
`password` TEXT NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
);

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από mrpc » 21 Σεπ 2009 22:28

http://localhost/phpmyadmin συνήθως.
Αν ανοίγεις τη σελίδα κάνοντας 2πλό κλικ πάνω της, το script δε θα δουλέψει. Μόνο μέσα από το localhost.

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 19 Οκτ 2009 14:22

Ερώτηση από άσχετο με την php.
Έχω την index.php, δεν έχω κάνει login και με πηγαίνει στην login.php. Αφού κάνω login μου λέει Επιτυχής Login.
Τί πρέπει να γράψω τώρα ώστε να ξαναπάει στη index.php ώστε να τη βγάλει με το login να έχει γίνει τώρα;

Ευχαριστώ
exw thn idia aporia
kai ap oti eida den apanth8hke.
exei kaneis thn kalosunh na apanthsei plz?
thnx gia thn upomonh

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από ThyClub » 19 Οκτ 2009 14:38

Κάθε φορά που κάνεις login δημιουργείται μια μεταβλητή πχ : $_SESSION['loggedin'] = true;
Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι ενα redirect στο index.php και στην αρχή του index.php να κάνεις ένα session_start();

Εκεί που ελέγχεις αν είναι συνδεμένος ο χρήστης πρέπει να είναι κάπως έτσι:
if($_SESSION['loggedin']){
//einai ok
}else{
//den einai ok
}

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 19 Οκτ 2009 15:00

to session_start(); uparxei sto index.php
to redirect pws ginetai? :]
logika kapou sto login.php isws ekei pou vgazei to echo oti htan epituxhs...
eimai kai arxarios gar...
euxaristw gia thn amesh apanthsh :]

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 20 Οκτ 2009 13:30

loipon sto login.php evala

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
include &#40;'dbconnect.php'&#41;; 
$username=$_POST&#91;username&#93;; 
$password=md5&#40;$_POST&#91;password&#93;&#41;; 
if&#40;$username!='' && $password!='' && $error!=1&#41; 
&#123; 
$sql="SELECT * FROM usertable WHERE username='$username' AND password='$password'"; 
$result=mysql_query&#40;$sql&#41;; 
$rows=mysql_num_rows&#40;$result&#41;; 


    if &#40;$rows==1&#41;&#123; 
   session_register&#40;"authenticated"&#41;; 
  $_SESSION&#91;'username'&#93; = $username; 
  header&#40;"location&#58;index.php"&#41;;
     &#125; else &#123; 
   echo "Ανεπιτυχές Login, δοκιμάστε πάλι"; 
   $error=1; &#125; 
&#125;else &#123;
?>
kai sto index.php pou kanw redirect

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? 
session_start&#40;&#41;; 
if&#40;!session_is_registered&#40;authenticated&#41;&#41;&#123; 
header&#40;"location&#58;login.php"&#41;; 
&#125;else&#123;
	header&#40;"location&#58;index.php"&#41;;
&#125;
 $username=$_SESSION&#91;'username'&#93;; 
?>
alla sunexizei na me odhgei sthn login.php enw logika exei ginei epityxes login
kamia idea tou ti paei la8os?
euxaristw

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 20 Οκτ 2009 14:43

Για δοκίμασε αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

session_start&#40;&#41;; 

echo $username=$_SESSION&#91;"username"&#93;
exit;
και αν σου τυπώσει το username δοκίμασε το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if&#40;empty&#40;$_SESSION&#91;"username"&#93;&#41;&#41;&#123; 
header&#40;"location&#58;login.php"&#41;; 
&#125;else&#123;
	header&#40;"location&#58;kapou_allou.php"&#41;;
&#125;
 $username=$_SESSION&#91;'username'&#93;; 
?>
Δηλαδή στείλτο σε κάποιο άλλο αρχείο. Οχι στο index.html πάλι, για να δούμε οτι το header δουλεύει...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP τα δικά μας scripts”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες