Πωσ θα κανω μια φορμα να τησ γινεται μια φορα register!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
halkis_13
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 13:12
Τοποθεσία: irakleio

Πωσ θα κανω μια φορμα να τησ γινεται μια φορα register!!

Δημοσίευση από halkis_13 » 02 Απρ 2006 14:19

ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΚΩΔΙΚΑ INDEX.PHP:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<title>Φόρμα Εγγραφής Μαθητών</title>
<style type="text/css">
<!--
.style1 &#123;
	color&#58; #FFFFFF;
	font-weight&#58; bold;
	font-size&#58; 12px;
	font-family&#58; Tahoma, Verdana, Arial;
&#125;
.style2 &#123;
	font-size&#58; 10px;
	font-family&#58; Tahoma, Verdana, Arial;
	color&#58; #FF0000;
&#125;
body,td,th &#123;
	font-family&#58; Tahoma, Verdana, Arial;
	font-size&#58; 11px;
	color&#58; #666666;
&#125;
body &#123;
	background-image&#58; url&#40;Aqua%20Scenery.jpg&#41;;
&#125;
-->
</style>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7"></head>
<body tracingsrc="Aqua Scenery.jpg" tracingopacity="100">
<p class="style1">&nbsp;</p>
<table width="525" height="1706" border="1" cellpadding="2" cellspacing="2" bordercolor="#000000">
  <!--DWLayoutTable-->
<form action="modules.php?name=praktikes&amp;file=kostas_register" method="post">
  <tr bgcolor="#6699FF">
    <td height="23" colspan="2" valign="top"><span class="style1">Προσωπικά Στοιχεία</span></td>
  </tr>
 <tr valign="middle">
    <td width="170" height="28"><div align="right"> Όνομα&#58;</div></td>
  <td width="286" bordercolor="#000000"><input name="first_name" type="text" id="first_name" style="border&#58;1px solid #6699ff;"></td>
  </tr>
  <tr>
 <td height="2"></td>
    <td bordercolor="#000000"></td>
    <tr valign="middle">
    <td height="28"><div align="right">Επώνυμο&#58;</div></td>
  <td bordercolor="#000000"><input name="last_name" type="text" id="last_name" style="border&#58;1px solid #6699ff;"></td>
  </tr>
<tr align="center" valign="middle">
    <td height="74" colspan="2"><input type="submit" name="Submit" value="Εγγραφή Σπουδαστή" style="font&#58;Tahoma, Verdana, Arial; font-size&#58;10px; border&#58;1px solid #FF6600;"></td>
  </tr>
 </form>    
</table>


</body>
</html>
KAI TO KOSTAS_REGISTER.PHP

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
	$conn = mysql_connect&#40;"localhost", "root", ""&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
     mysql_select_db&#40;"form",$conn&#41;  or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;

	$first_name = $_POST&#91;'first_name'&#93;;
	$last_name = $_POST&#91;'last_name'&#93;;
 $sqlquery = "INSERT INTO members &#40;`first_name`, `last_name`&#41;
VALUES &#40;'".$first_name."', '".$last_name."'&#41;";
if &#40;!$result&#41;
	&#123;
		die&#40;'Problem&#58; ' . mysql_error&#40;&#41;&#41;;
	&#125;
	mysql_close&#40;&#41;;
	echo "ok!!!";
?>
 

</body>
</html>
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ USER(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ MODULE ΣΤΟ ΝuΚΕ) NA EXEI THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ REGISTER..ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ uSER ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ TOY NUKE ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ 0 Η' 1?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Πωσ θα κανω μια φορμα να τησ γινεται μια φορα register!!

Δημοσίευση από billt » 02 Απρ 2006 14:35

Άλλαξε το kostas_register.php σε :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
   $conn = mysql_connect&#40;"localhost", "root", ""&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;; 
     mysql_select_db&#40;"form",$conn&#41;  or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;; 
   $first_name = $_POST&#91;'first_name'&#93;; 
   $last_name = $_POST&#91;'last_name'&#93;; 
  
$check="SELECT* FROM members WHERE first_name='$first_name' AND last_name='$last_name' ";
$checkuser = mysql_query&#40;$check&#41;;
if &#40;mysql_num_rows&#40;$checkuser&#41; == 0&#41; &#123;

$sqlquery = "INSERT INTO members &#40;`first_name`, `last_name`&#41; 
VALUES &#40;'".$first_name."', '".$last_name."'&#41;"; 
$result=mysql_query&#40;$sqlquery&#41;;
if &#40;!$result&#41; 
   &#123; 
      die&#40;'Problem&#58; ' . mysql_error&#40;&#41;&#41;; 
   &#125; 
   mysql_close&#40;&#41;; 
   echo "ok!!!"; 

&#125;
else
&#123; echo "You are allready registered";&#125;
?>

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

Πωσ θα κανω μια φορμα να τησ γινεται μια φορα register!!

Δημοσίευση από papatzas » 02 Απρ 2006 18:51

episis mporeis na prostheseis na ginete activation kanontas klik se kapoio link sto mail tou apla.. sto parapanw script prosthese allo ena pedio : user_activated na pernei 0 i 1 (enum('0', '1')), na kaneis insert tin timi apo 0 se 1 otan ginete o xristis member...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης