Δημιουργια module για logout

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
halkis_13
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 13:12
Τοποθεσία: irakleio

Δημιουργια module για logout

Δημοσίευση από halkis_13 » 06 Απρ 2006 02:20

ΘΕΛΩ ΕΝΑ MODULE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ LOGIN NA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ YOUR_ACCOUNT..H' NA ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.. :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Δημιουργια module για logout

Δημοσίευση από ThyClub » 14 Απρ 2006 23:54

Βασικά πέσμας για πού είναι το συγκεκριμένο module που θέλεις να φτιάξεις. Είναι για nuke, για phpBB ???

Μετά... Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ενα αρχείο που να καταστρέφει το session.

Δημιούργησε ένα αρχείο που να περιέχει τον παρακάτω κώδικα και κάντο include όπου θέλεις να κάνει logout ο χρήστης.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$_SESSION=nulll;
session_destroy&#40;&#41;;
?>
Τα παραπάνω εφόσων πρόκειτε για session based authentication :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης