provlimataki me appserv

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
garbofanoula
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 14 Οκτ 2003 19:14

provlimataki me appserv

Δημοσίευση από garbofanoula » 07 Απρ 2006 02:27

exw valei to forum pou xrisimopoiw kai online ston localhost mou
alla paw na to anoiksw topika mou leei oti den mporei na syndethei me tin data base
kserete giati?

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

provlimataki me appserv

Δημοσίευση από papatzas » 07 Απρ 2006 08:32

sto forum mesa kapou tha exei kapoio file gia config,gia to phpbb >> config.php
kane edit kai tha xreiastoun to user kai to pass + to onoma tis database wste ginei to connection me tin vasi, by defaoult ston appserv nomizw einai :

$dbhost = 'localhost';

$dbuser = 'mysql'; <<<<
$dbpasswd = ''; <<<<

$dbname = 'phpbb';

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες