problem with if else

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Dimitris_tHEO
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 19 Ιαν 2006 14:19

problem with if else

Δημοσίευση από Dimitris_tHEO » 09 Απρ 2006 14:47

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΗΝ else , εκει που λεει "no records found" ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ . ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ THANKS .......

Κώδικας: Επιλογή όλων


<?
$con  = odbc_connect&#40;"mybase","",""&#41;;
$result = odbc_exec&#40;$con,"select * from Users"&#41;;

if &#40;odbc_num_fields&#40;$result&#41; > 0&#41;&#123;
	echo "<table border='1'>"."<tr>"."<td>";
	echo "USER NAME"."</td>"."<td>";
	echo "PASSWORD"."</td>"."</tr>";
	while &#40;$row = odbc_fetch_array&#40;$result&#41;&#41; &#123;
		echo "<tr>";
		echo "<td>".$row&#91;"UserName"&#93;."</td>";
		echo "<td>".$row&#91;"Password"&#93;."</td>";
		echo "</tr>";
	&#125;
	echo "</table>";
	&#125;
	else &#123;
			echo "No Records Found" ;
	&#125;
	odbc_free_result&#40;$result&#41;;
	odbc_close&#40;$con&#41;;	
?>
	


Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

problem with if else

Δημοσίευση από cpulse » 09 Απρ 2006 15:42

Μάλλον αντί για odbc_num_fields() θα πρέπει να βάλεις odbc_num_rows()

Dimitris_tHEO
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 19 Ιαν 2006 14:19

problem with if else

Δημοσίευση από Dimitris_tHEO » 09 Απρ 2006 22:30

ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΩΣ ! tHANKS

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες