provlima me php kai flash... help me!!!

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mixalsf
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 11 Απρ 2006 11:24
Τοποθεσία: Kavala

provlima me php kai flash... help me!!!

Δημοσίευση από mixalsf » 15 Απρ 2006 19:58

kalhspera sas paidia k apo mena, prwth fora grafw sto forum sas :)
na sas pw k to diko mou provlima, an kai afora php, to evala edw giati pisteyw pws sto flash einai to provlima.... isws k sto php...
den kserw boithiste me.. :(

exw apo php ton kwdika"

Κώδικας: Επιλογή όλων

		$newsIDlist = $row['id'];
		$titlelist = $row['id'];
	
		$date = "date$i";
		$date = $row['pagetitle'];

		$news = "news$i";
		$news = $row['content'];

		print ("&newsIDlist$i=$newsIDlist");
		print ("&titlelist$i=$titlelist");
		print("&newsID$i=$news");
		print("&title$i=$date");
poy mou typwnei to parakatw:

Κώδικας: Επιλογή όλων

&newsIDlist0=123&titlelist0=123&newsID0=Edw mpainei to keimeno&title0=Edw mpainei o titlos&newsIDlist1=122&titlelist1=122&newsID1=jasdnkdskjfdsf&title1=sdfdsfdsfdf&newsIDlist2=121&titlelist2=121&newsID2=keep testling&title2=mixalis now one gr

 ............... kai ta loipa
sto flash, xrhsimopoiw ton kwdika :

Κώδικας: Επιλογή όλων

onClipEvent (load) {
	this.loadVariables("getdata.php");
}
onClipEvent (data) {
	_parent.gotoAndPlay("ok");
	newsIDlist = new Array();
	titlelist = new Array();
	newsnumber = 20;
	for &#40;i=1; i<=newsnumber; i++&#41; &#123;
		newsIDlist&#91;i-1&#93; = eval&#40;"newsID"+i&#41;;
		titlelist&#91;i-1&#93; = eval&#40;"title"+i&#41;;
	&#125;
	// end of for
	xcount = -1;
	ycount = 0;
	for &#40;i=0; i<newsnumber; i++&#41; &#123;
		i1 = i+1;
		thumbclip.duplicateMovieClip&#40;"thumbclip"+i1, i1&#41;;
		ycount++;
		eval&#40;"thumbclip"+i1&#41;._y = thumbclip._y+ycount*19-19;
		eval&#40;"thumbclip"+i1&#41;.newsID = newsIDlist&#91;i&#93;;
		eval&#40;"thumbclip"+i1&#41;.title = titlelist&#91;i&#93;;
		eval&#40;"thumbclip"+i1+".thistext"&#41;.autosize = "left";
		if &#40;i1<10&#41; &#123;
			eval&#40;"thumbclip"+i1&#41;.number = "0"+i1;
			continue;
		&#125;
		// end if 
		eval&#40;"thumbclip"+i1&#41;.number = ""+i1;
	&#125;
	// end of for
	thumbclip._visible = true;
&#125;
mesa sto thumbclip, exw dyo text areas (einai dynamic) h mia einai legetai title.
Apo ekei, epilegontas kapoio titlo (pou ypotithetai trofodoteitai apo to php, typwnei se dyo kainouria text boxes pali ton titlo, sto title kai thn eidhsh (news) sto textnews.
to mono pou katafera einai otan kanontas publish to flash, na mou deixnei oti diavase apo to php tous 20 teleytaious titlous, mou dinei kinhsh to kathe button, kanontas klik deixnei na antidra kai na mou (as poume) emfanizei thn eidhsh, mono pou de fainontai ta grammata.....

ti kanw lathos??? ti na diorthwsw???
help me :( eimai apegnwsmenos... mexri th deytera prepei na paradwsw thn ergasia lyphtheite me!!! :oops: :( :-?

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

provlima me php kai flash... help me!!!

Δημοσίευση από cpulse » 17 Απρ 2006 00:55

Κάνε σωστό url encoded escaping στα strings!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

      print &#40;"&newsIDlist$i=" . urlencode&#40;$newsIDlist&#41;&#41;;
      print &#40;"&titlelist$i=" . urlencode&#40;$titlelist&#41;&#41;;
      print&#40;"&newsID$i=" . urlencode&#40;$news&#41;&#41;;
      print&#40;"&title$i=" . urlencode&#40;$date&#41;&#41;;
Και μάλιστα το & στο πρώτο print δεν χρειάζεται. Ίσως να το παίρνει για λάθος

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες